Swish ned – Kunne ikke foretage betalinger

Betalingsskemaet Swish gik ned tirsdag morgen – hvilket betød, at kunderne ikke kunne foretage betalinger. Om eftermiddagen meddeler Swish at problemet er løst.

swish

På sin hjemmeside udtalte Swish tirsdag morgen:

“I øjeblikket oplever flere kunder problemer med Swish. Vi arbejder på at rette fejlen og returnere, når statusen er ændret. Kontakt din bank, hvis du har spørgsmål om din betaling. “

Nyhedsbureau TT skriver, at Swish tirsdag aften gennemførte en planlagt vedligeholdelse af app, men ifølge pressechef Per Ekwall, er det uklart, om det er forklaringen på problemet her til morgen.

Sveriges største begivenhed i digital virksomhed er tilbage! Webdage Stockholm 19-20 marts. Bestil nu!

“Fejlen opstod nu om morgenen lige før klokken syv. Det påvirker alle tilknyttede banker og betyder, at du som kunde ikke kan foretage betalinger, siger Per Ekwall til TT.

Kl. 10:28 skriver Swish på sin Facebook-side:

“Den forstyrrelse, der forårsager, at Swish ikke arbejder, er i platformen, der forvalter betalingstransaktioner, og det opstod under et servicearbejde udført om natten. Arbejdet med at få Swish på igen foregår med fuld kraft. “

I en opdatering i eftermiddag meddeler Swish, at tjenesten vil fungere ordentligt. “Problemet er nu løst, og forstyrrelsen er afhjulpet. Det virker til at sende og modtage Swish betalinger som sædvanlig. Vi undskylder indlysende ulempe, at indgrebet har betydet.”

One Reply to “Swish ned – Kunne ikke foretage betalinger”

  1. With LED tape there are usually cut marks with a icon of a pair of scissors every 10cm. You can only cut the tape at these points as it gives you a position to solder to. If the tape doesn’t have cut marks then typically it can’t be shortened. Hope this helps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *