Wipro leverer avanceret cybersikkerhed til Microsoft Security-funktioner

  • 0

Wipro leverer avanceret cybersikkerhed til Microsoft Security-funktioner

Category : IT-Nyheder

Wipro styrker sit globale samarbejde med Microsoft.

, Wipro leverer avanceret cybersikkerhed til Microsoft Security-funktioner

Samarbejdet mellem de to globale giganter betyder nye digitale sikkerhedsløsninger til virksomhedernes kunder verden over, der benytter Microsoft365- og Microsoft Azure-baserede sikkerhedsløsninger.

Wipro er en førende, global informationsteknologivirksomhed, der hjælper kunder verden over med digital fornyelse, optimering og transformation, og gør det muligt for virksomheder at handle mere sikkert og i overensstemmelse med diverse lovkrav. Dette initiativ vil fokusere på forskellige sikkerhedstjenester, der integrerer Microsoft Azure og Microsofts avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder Identity and Access Management, Data Protection og Threat Protection.

”Vores udvidede samarbejde med Microsoft vil skabe et unik tilbud til vores kunder, da det vil give alsidige, digitale sikkerhedsløsninger kombineret med digitale tjenester, der sikrer omfattende risikostyring,” siger global cybersikkerhedschef Sheetal Mehta fra Wipro.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her