Nem planlægning af I/O stationer

  • 0

Nem planlægning af I/O stationer

Category : IT-Nyheder

Version 3 af planlægningssoftwaren Project+ fra Phoenix Contact kan nu downloades fra vores hjemmeside.

, Nem planlægning af I/O stationer

I/O stationer fra Axioline F og Inline produktprogrammerne kan konfigureres med softwaren, og det kræver ikke omfattende systemkendskab.

Softwaren tilbyder brugeren et udvalg af mulige tilslutninger baseret på de automationssignaler, de har valgt og som passer til de I/O enheder, som de ønsker at forbinde. På baggrund af dette valg fastlægger Project+ kombinationen af enheder til alle krævede tilslutninger. Softwaren optimerer udvalget hvad angår forskellige aspekter som pris, stationens bredde og antallet af enheder. Du behøver ikke have kendskab til specifikke konfigurationsregler.

Hver gang du indtaster eller ændrer signaltypen, vælger softwaren det egnede I/O produkt til I/O stationen. Resultatet vises direkte i softwarens vindue. Når brugeren har færdiggjort konfigurationen af deres I/O station, får de en I/O station, som er teknisk korrekt, sammen med en tilhørende materialeoversigt (inklusive detaljerede produktbeskrivelser).

Til opmærkning af I/O stationen eller konfiguration af en komplet klemrække kan det konfigurerede resultat eksporteres fra Project+ og færdiggøres i planlægnings- og mærkningssoftwaren PROJECT complete fra Phoenix Contact.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her