Telenor udvider sit roamingtilbud til også at inkludere Tyrkiet

  • 0

Telenor udvider sit roamingtilbud til også at inkludere Tyrkiet

Category : IT-Nyheder

Privatkunder hos Telenor får en endnu bedre roamingoplevelse.

, Telenor udvider sit roamingtilbud til også at inkludere Tyrkiet

Fra og med i dag kan Telenor-kunder med Roam Away+ nu også roame gratis i Tyrkiet. Med tilføjelsen kan kunderne tale, sms og bruge op til 20 GB data i hele 47 lande, som svarer til 99% af de lande danskerne rejser til.

En af de mest populære destinationer for rejseglade danskere er Tyrkiet. Med tilføjelsen af Tyrkiet til Telenors Roam Away+ abonnementer betyder det, at Telenor dækker 99% af danskernes behov for tale og data, når de er på ferie, hvis man tager udgangspunkt i Danmarks Statistiks data over danskernes udlandsrejser i 2018.

Der er 47 lande inklusive Tyrkiet, USA, Thailand og EU med i Roam Away+, som Telenors privatkunder får inkluderet i abonnementerne Mobil 30 GB, Mobil 60 GB og Mobil Fri Data.

Kan rejse trygt og bruge data og telefon som hjemme

”Vi ønsker at give vores kunder tryghed og frihed, så de kan bruge deres telefon som derhjemme og ikke skal bekymre sig om ekstra regninger, når de kommer hjem fra ferie. Med 20 GB data, fri tale og sms, giver vi vores kunder mulighed for at ringe hjem, tjekke nyheder, bruge de sociale medier og streame et afsnit af deres ynglings serie, mens de er på ferie. Roaming i Tyrkiet har længe været efterspurgt hos vores privatkunder, da det er ét af de lande, som mange danskere rejser til om sommeren,” siger Telenors kommercielle direktør Tor-Arne Fosser.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her