CatalystOne Solutions kåret som 3. bedste arbejdsplads i Norge

  • 0

CatalystOne Solutions kåret som 3. bedste arbejdsplads i Norge

Category : IT-Nyheder

CatalystOne Solutions er et norsk IT-selskab med en stærk virksomhedskultur, præget af samarbejde og samhørighed – både for medarbejdere og kunder.

, CatalystOne Solutions kåret som 3. bedste arbejdsplads i Norge

Transparens fra ledelsen, en høj grad af selvstændighed og et stærkt fællesskab er tre vigtige faktorer der har ledt os til blive kåret til en af Norges bedste arbejdspladser.

CatalystOne Solutions, en af Nordens førende leverandører af cloudbaseret HR-software for HCM (Human Capital Management), er kåret til Norges 3. bedste arbejdspladser i kategorien 20-49 medarbejdere. 48 af selskabets 209 medarbejdere arbejder på de 2 norske kontorene i Oslo og Sandefjord. Den norske organisation blev certificeret til Great Place To Work for første gang i 2018 og gik direkte ind på listen med en 6. plads i kåringen samme år.

“Dette er alle vores medarbejderes fortjeneste! Kåringen er et bevis på at vi er lykkedes med at bevarer den gode virksomhedskultur og fokus på hver enkelt medarbejder – på trods af at vi er vokset med 40% i år”, siger Camilla Hydén, VP People & Culture. “Som leverandør af et HR-system, så har vi mange dygtige og engagerede medarbejdere som er optaget af at skabe verdens bedste arbejdspladser for både vores egen CatalystOne-familie og for vores kunder. Så man kan måske sige at vi tager vores egen medicin”, smiler Camilla.

At være Great Place To Work certificeret er en prioritet hos CatalystOne Solutions da vi er overbevist om at selskabets vækststrategi i høj grad vil lykkes i kraft af at have de rette værdier og en stærk virksomhedskultur. CatalystOne’s svenske organisation er også certificeret og det samme er planlagt for afdelingerne i Indien og Danmark.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her