Panasonics førende Toughbook-enheder anbefales af Google til erhvervsbrug

  • 0

Panasonics førende Toughbook-enheder anbefales af Google til erhvervsbrug

Category : IT-Nyheder

To af Android førende robuste håndholdte enheder er blevet certificeret af Google som ”Android Enterprise Recommended Rugged Device.”

, Panasonics førende Toughbook-enheder anbefales af Google til erhvervsbrug

TOUGHBOOK T1 og TOUGHBOOK N1, begge enheder med integreret stregkodeskanner, opkalds- og datafunktionalitet, er de første Panasonic Android-enheder, som bliver certificeret under den nye ordning inden for robuste enheder.

”Android Enterprise Recommended”-certificeringen gør det lettere for virksomheder at udvælge, implementere og håndtere Android-enheder og services, som lever op til de højeste enterprise-standarder udvalgt af Google på vegne af virksomhederne. ”Android Enterprise Recommented for Rugged Devices” er en specifik sektion under certificeringen for enheder, som kan holde til at blive tabt, er støvresistent og kan holde til udfordrende og krævende miljøer.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her