NetNordic konsoliderer eksisterende datacentre

  • 0

NetNordic konsoliderer eksisterende datacentre

Category : IT-Nyheder

NetNordic er nordisk systemintegrator med en bred kundeportefølje og næsten 300 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

, NetNordic konsoliderer eksisterende datacentre

Virksomheden bruger i øjeblikket fem forskellige datacentre i Norge, og DigiPlex vil levere en dual-site løsning ved hjælp af datacentrene i Ulven og Rosenholm i Oslo, hvor et af dem bliver det primære, det andet det sekundære. Dette giver maksimal stabilitet og sikkerhed for NetNordics kunder.

”Vi er stolte af at byde velkommen til NetNordic og ser frem til at støtte deres fortsatte vækst. Flere og flere virksomheder definerer stabile, sikre og miljøvenlige datacenterløsninger som forretningskritiske, og kunder med så høje krav passer perfekt til DigiPlex ‘datacentre, siger Gisle M. Eckhoff, administrerende direktør for DigiPlex.”

For at sikre en problemfri overgang fra gammel til ny løsning, vil DigiPlex støtte NetNordic i planlægningen og migrationen fra dagens fem centre til DigiPlex ‘to centre i Oslo-området.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her