NetNordic styrker bestyrelsen med erfarne personer fra branchen

  • 2

NetNordic styrker bestyrelsen med erfarne personer fra branchen

Category : IT-Nyheder

De vil tilføje ekspertise med deres erhvervserfaring

, NetNordic styrker bestyrelsen med erfarne personer fra branchen
NetNordic styrker bestyrelsen

NetNordic oplever markant vækst som nordisk systemintegrator. Løsninger og tjenester i forbindelse med sikkerheds-, netværks- og kommunikationsområderne er i stærk udvikling. For at styrke vores erfaringsgrundlag, og understøtte den fortsatte vækst i NetNordic, glæder vi os i dag til at byde Marina Lønning og Erik Heilborn velkommen i NetNordics bestyrelse.

“Med deres brancheerfaring vil de begge tilføre kompetence og erfaring for at skabe værdi for den videre strategiske udvikling, og med dette udvider vi med yderligere markedskendskab i Sverige og Danmark”, sigerChristian Sontum, formand for bestyrelsen i NetNordic Group.

Marina Lønning har i mange år haft fremtrædende lederroller ved Telenor Norge og i TDC Group. Erik Heilborn har omfattende erhvervserfaring fra IT og Telecom og var blandt andet administrerende direktør for TDC Sverige i næsten 8 år.

“Vi er imponerede over NetNordics udvikling igennem flere år og den solide industrielle position, virksomheden har taget. NetNordics evne til at foretage gode erhvervelser og integrere virksomhederne på en fornuftig måde betyder, at vækstmulighederne også er solide i fremtiden. Vi ser frem til at bidrage med vores kompetencer og erfaring, og til at arbejde tæt sammen med ledelsen og Norvestor”, siger Marina Lønning og Erik Heilborn.


2 Comments

gamefly free trial

May 25, 2019 at 4:35 pm

Hi there, for all time i used to check web site posts here in the early hours in the daylight,
as i like to find out more and more.

how to get help in windows 10

May 25, 2019 at 6:01 pm

You’re so cool! I do not think I have read anything like this before.
So wonderful to find someone with some original thoughts on this subject matter.
Seriously.. thanks for starting this up.
This site is one thing that is required on the web, someone with some
originality!

Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her