PKA er nomineret til to priser i kåringen af årets digitale finansvirksomhed

  • 0

PKA er nomineret til to priser i kåringen af årets digitale finansvirksomhed

Category : IT-Nyheder

Som det eneste pensionsselskab er PKA nomineret i to kategorier, når årets bedste digitale finansvirksomheder skal findes i starten af april.

, PKA er nomineret til to priser i kåringen af årets digitale finansvirksomhed

Kåringen er et initiativ skabt af erhvervsmediet FinansWatch og analysevirksomheden Wilke.

Priserne bliver uddelt til både banker, forsikringsselskaber og pensionsselskaber.

På pensionsområdet kan både prisen for ’Årets Digitale Finansvirksomhed’ og ’Årets bedste digitale kundeløsninger’ gå til PKA.

”Vi er stolte af nomineringerne, for vi anser dem som en anerkendelse af det fokus, vi i mange år har haft på at forbedre den digitale medlemsoplevelse og give medlemmerne anbefalinger, når det er relevant for netop dem. Inden for det seneste halve år har vi f.eks. lanceret et digitalt medlemsblad og en ny app, som gør det let at tjekke sin pension og eventuelt spare ekstra op via MobilePay,” siger Lene Rasmussen, chef for Forretningsudvikling & Kommunikation i PKA.

Nomineringerne er foretaget på baggrund af en række forskellige undersøgelser bl.a. af kundernes brugeroplevelse og af virksomhedernes digitale performance. Derudover har eksperter vurderet virksomhedernes digitale kundeløsninger og deres position i den digitale udvikling.

PKA bliver blandt andet fremhævet for sin personlige ’Min side’, hvor medlemmerne kan få overblik over deres ordning, samt den digitale kommunikation til medlemmerne og arbejdet med den digitale strategi.

Vinderne af priserne afsløres ved konferencen Årets Digitale Finansvirksomhed, som afholdes den 9. april 2019 i København.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her