3 skærper konkurrencen på erhvervsmarkedet i Vestdanmark med ny salgschef

  • 0

3 skærper konkurrencen på erhvervsmarkedet i Vestdanmark med ny salgschef

Category : IT-Nyheder

Teleselskabet 3 har ansat Kenneth Christensen, 38 år, som salgschef i 3Business med ansvar for selskabets erhvervskunder i Jylland og på Fyn.

, 3 skærper konkurrencen på erhvervsmarkedet i Vestdanmark med ny salgschef
Kenneth Christensen er ny salgschef for Jylland og Fyn hos 3Business

Kenneth Christensen har mange års erfaring fra telebranchen, blandt andet fra Telenor og 3, hvor han i 2012-2015 var regionschef for Jylland og Fyn.

”Jeg er meget glad for at kunne byde Kenneth velkommen tilbage til 3. Erhvervsmarkedet i Jylland og på Fyn er et særdeles vigtigt fokusområde for os, hvor virksomhederne har fået øjnene op for, at vi kan byde ind som en professionel teleleverandør – med nogle gode løsninger, der kan gøre kundernes hverdag nemmere og mere overskuelig. Og der er stadig masser af potentiale for vækst, som Kenneth med sit kendskab til 3 og sin solide erfaring fra telebranchen er den helt rigtige til at indfri,” siger Sigurd Leth, der er direktør for 3’s erhvervsmarked.

Som ny salgschef skal Kenneth Christensen lede 3’s erhvervsafdeling i Aalborg, der åbnede i 2017, og som i dag tæller 25 medarbejdere. Her skal han drive 3’s vækst på det jyske og fynske erhvervsmarked, godt hjulpet på vej af 3’s løbende fokus på at forbedre netværksdækningen og øge kapaciteten i hele landet. Senest har 3 indgået en ny roamingaftale, der har forbedret 4G-dækning i yderområderne, så kundernes netværksoplevelse bliver endnu bedre.

”Det er en fornøjelse at være tilbage hos 3 og særligt på kontoret i Aalborg, hvor man virkelig mærker en stærk iværksætterånd. Kunderne i Jylland og på Fyn har høje forventninger til os og vores løsninger, men heldigvis er det et stærkt og rutineret hold, jeg har fået mulighed for at stå i spidsen for. Vi er godt rustet til at angribe markedet og har lagt en ambitiøs femårsplan,” siger Kenneth Christensen, der udover sin erfaring fra telebranchen også har arbejdet med salg og marketing for brands som Nike, ALDO Shoes og Skagen Ure.

3’s erhvervsdivision var i 2018 præget af fremgang og kundetilvækst, hvor blandt andre Carlsberg valgte 3 som teleleverandør. Af 3’s omkring 650 medarbejdere er de 85 i erhvervsdivisionen, som er fordelt mellem Aalborg og København.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her