Sikkerhed, performance og skalérbarhed: cloud-baseret fjernvedligeholdelse

  • 0

Sikkerhed, performance og skalérbarhed: cloud-baseret fjernvedligeholdelse

Category : IT-Nyheder

Sikkerhed, performance og skalérbarhed: cloud-baseret fjernvedligeholdelse

, Sikkerhed, performance og skalérbarhed: cloud-baseret fjernvedligeholdelse
Sikkerhed, performance og skalérbarhed: cloud-baseret fjernvedligeholdelse

mGuard Secure Cloud fjernservice fra Phoenix Contact har nu forbedret performance og skalérbarhed.

For at opnå denne forbedring arbejder Phoenix Contact nu sammen med Amazon Web Services (ASW) – en af verdens førende leverandør af cloud computing services. Dette samarbejde garanterer mGuard Secure Cloud ecosystemets høje sikkerhedsstandarder i henhold til de fleste stramme europæiske regler for databeskyttelse (DSGVO).

Cloud’en har i mange år forsynet små- og mellemstørrelse maskinbyggere med en cloud-baseret vedligeholdelsesplatform, specielt udviklet til dem, så det ikke er nødvendigt med en dybere IT-viden. Den intuitive drift gør det muligt at tilslutte maskiner og andre fjernvedligeholdelsesemner til cloud’en ved hjælp af VPN-teknologi på få minutter og efterfølgende få adgang til dem sikkert over internettet.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her