Vertiv sætter fart på sin kanalstrategi med et udvidet partnerprogram inden for edge- og digitalisering

  • 0

Vertiv sætter fart på sin kanalstrategi med et udvidet partnerprogram inden for edge- og digitalisering

Category : IT-Nyheder

Vertiv annoncerede i dag lanceringen af ​​deres forbedrede Vertiv Partner Program (VPP), herunder tre nøgleinitiativer:

, Vertiv sætter fart på sin kanalstrategi med et udvidet partnerprogram inden for edge- og digitalisering
Karsten Winther VP Sales hos Vertiv i EMEA

En ny incitamentsplan, en fornyet partnerportal og en forbedret portefølje for at demonstrere sit engagement i forhold til kanalforhandlere og distributører i hele Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

VPP er en del af Vertivs bredere strategi for at gøre det muligt for sin voksende partnerbase at imødegå og forblive på forkant af de omfattende kundekrav når det gælder edge-computing, digitalisering og andre disruptive trends indenfor datacentre og det bredere IT-landskab. I løbet af det sidste år har Vertiv løbende investeret i grundig forskning for at definere fire hoved edge-computing arketyper og identificere de mest interessante cases, der kan sættes i værk med 5G, og repræsentere de mest indlysende og umiddelbart kommercielle muligheder for partner økosystemet.

“Kanalstrategien er afgørende for os i forhold til at muliggøre edge-computing, 5G og den brede digitalisering for alle kundetyper og kundestørrelser,” siger Karsten Winther VP Sales hos Vertiv i EMEA.

“Vi har investeret meget i at forbedre vores innovative kanalportefølje, og nu fremmer Vertiv også sin kanalstrategi for at sikre, at vores forhandlere er positioneret i forhold til opnå succes. Vores engagement i forhold til vores kanal-partnere bliver understreget med vores nye partnerprogram og handelspolitikker, som vi gradvist ruller ud i EMEA. ”

En hjørnesten i VPP er det nye EMEA Vertiv Incentive Program (VIP), som tillader at autoriserede og sølvforhandlere automatisk optjener bonuspoint og hurtigt kan tjene penge. Incitamenterne omfatter også nye rabatter for Guld- og Platinum-forhandlere.

Desuden har Vertiv redesignet Vertiv partnerportalen, der gør det muligt for forhandlere hurtigt at registrere sig og straks få adgang til aktiver og fordele. Portalens forbedrede brugervenlighed omfatter online træningskurser, som brugeren kan afvikle i sit eget tempo, hvilket kan hjælpe partnerne med at opgradere kompetencer og mindske huller i kvalifikationerne i IT-sektoren.

Ud over værktøjer og incitamenter til at hjælpe forhandlere med at lykkes, fortsætter Vertiv med at udvikle sin dedikerede kanalportefølje. Den nyeste tilføjelse er en Liebert® GXT5-uafbrydelig strømforsyning (UPS), som supplerer serien af edge-computing løsninger, der blev lanceret i november 2018. Liebert GXT5, der er tilgængelig via kanalpartnere i hele Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) i en bred vifte1, tilføjer ny kapacitets og markedsledende funktioner til en af ​​branchens mest populære familier af online, dobbelt konverterings-UPS’er til små såvel som mikro-IT-miljøer. Den innovative teknologi er designet til at levere pålidelig, energieffektiv strøm til flere højdensitetsenheder med en enkelt rackmonteret UPS. Liebert GXT5 har individuelt styrede stikkontakter til forbedret sikkerhed og kan også styres eksternt for at forenkle kompleksiteten i udkanten af ​​netværket og understøtte de dybe transformationer, der sker på mange områder som f.eks. inden for detailhandel, sundhedsvæsen, finansielle tjenesteydelser og industri 4.0 applikationer.

Scott Murphy, director of Cloud and Advanced Solutions hos Ingram Micro UK udtaler, “Vi er glade for at se Vertiv fortsætte med at forbedre deres partnerprogram. Det har betydet, at vi kan fortsætte som en førende distributør, når det gælder digitalisering. Takket være Vertiv har vi været i stand til at udnytte nye muligheder, forblive konkurrencedygtige og udvikle en stærk og tillidsfuld forretningsrelation med dem.”


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her