Rejlers vinder opgave i udvidelsen af Sälen bjergene

  • 0

Rejlers vinder opgave i udvidelsen af Sälen bjergene

Category : IT-Nyheder

I takt med at Sälen Mountains ekspandere med nye lift systemer og boliger, øges strømforbruget.
Malung-elektricitetsnet bør derfor styrke og udbygge det eksisterende elnet. Rejlers er blevet bestilt til at forberede og Detaljprojektera til de nye elledninger i landområdet.

, Rejlers vinder opgave i udvidelsen af Sälen bjergene

I dag er samfundet som helhed kræver en pålidelig og effektiv distribution af elektrisk energi. Den planlagte udbygning af elnettet sker for at sikre elektricitetsforsyningen i Malung-Sälen kommune og muliggøre fremtidige udvidelser af blandt andet Lift systemer og boliger i Sälen-bjergene.

Det miljømæssige aspekt er vigtigt i Rejlers arbejde, hvor ambitionen er en sikker elforsyning uden at beskadige miljøet. I udbygningen af elnettet i Sälen bjergene, vil luftledninger blive demonteret, hvilket giver et bedre dyreliv, især for fugle.

– (En) Jeg er stolt over, at Malungs elektricitetsnet vælger os som partner i forbindelse med udvidelsen af Sälen bjergene! Rejlere bred ekspertise og stor erfaring inden for elektrisk energi har haft en stor indflydelse på valget af leverandør. Vi har sammensat et vindende team med forskellige kompetencer til at kunne håndtere forskellige tekniske spørgsmål i denne udfordrende og spændende mission, siger Jenny Edfast, leder af division Energy hos Rejlers.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her