Snart kan Musk afsløre, hvordan man bliver overmenneskelig

  • 0

Snart kan Musk afsløre, hvordan man bliver overmenneskelig

Category : IT-Nyheder

Vi kan snart finde ud af mere om Elon Musks mest hemmelige selskab Neuralink, hvis mål er at sætte mennesket i stand til at konkurrere med maskinerne. Det lover grundlæggeren selv på Twitter.

Elon Musk har gentagne gange udtrykt bekymring over udviklingen af kunstig intelligens, som han mener kan overtage og gøre folk til andenrangsborgere – eller værre. For tre år siden grundlagde han Neuralink med det formål at styrke folks hjerner ved hjælp af små implantater, så vi kan konkurrere med maskinerne.

Få detaljer har lækket om Neuroteknikboldaget siden da. Ifølge beskrivelsen på hjemmesiden udvikler Neuralink “sikker menneske-maskine grænseflade med høj båndbredde”.

I et interview i pod Joe Rogan Experience sidste år forklarede Musk, at virksomheden skulle gøre det muligt for folk at deltage i princippet med AI.

Forskere relateret til Neuralink arbejde med en endnu ikke offentliggjort undersøgelse på et implantat, der kan læse hjernens elektriske signaler. Det har Bloomberg rapporteret tidligere i april. Uanset om dette er denne Musk vil snart fortælle dig mere om, eller om det har at gøre med andre Neuralink-relaterede er uklart.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her