Brother-produkter får tre ”iF Design”-priser

  • 0

Brother-produkter får tre ”iF Design”-priser

Category : IT-Nyheder

Brother markerer sig igen stærkt ved de internationale iF Design Awards.

, Brother-produkter får tre ”iF Design”-priser

Blandt mere end 6.300 kandidater er en Brother LED-printer og to P-touch labelprintere udvalgt til at få en af årets eftertragtede iF-priser.

Den internationale iF Design Award går for at være noget af det ypperste, man kan opnå, når man lancerer nye produkter inden for f.eks. IT og kontor.

Hvert år står hardwarefabrikanter fra hele verden i kø for at få et eller flere af deres produkter godkendt af den skrappe internationale jury, der består af eksperter inden for design, konstruktion, markedsføring og brugervenlighed.

Et pænt udseende er blot ét af mange kriterier, der skal opfyldes for at komme i betragtning til en iF Design Award – og måske senere til en guld- eller sølvmedalje.

Andre bedømmelsespunkter er brugerinterface, sikkerhed, innovation, ydelse og miljøvenlighed.

I år modtog iF Design Awards 6.375 produkter fra 52 lande til bedømmelse. Tre Brother-produkter slap gennem nåleøjet og får en iF Design-pris.

Det drejer sig om HL-L3270CDW LED-printeren samt de to labelprintere P-touch Cube Plus  og PT-H110.

Brother nærmest samler på iF Design Awards. Gennem årene har Brother modtaget 72 af de eftertragtede priser – de seks fra i år iberegnet.

Brother fik sin allerførste iF Design pris helt tilbage i 1982. Dengang var juryens dommere meget begejstrede for en alfanumerisk skrivemaskine fra Brother.

”Godt design bliver vigtigere og vigtigere i en tid, hvor mange produkter kan stort set det samme. iF Design belønner nytænkning, kvalitet, driftssikkerhed, brugervenlighed og miljøhensyn. Det er alt sammen nøgleord for Brother”, forklarer Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) for Brother Nordic A/S.

Henning Elkjær tilføjer, at iF Design Awards er særligt gode at få her i Norden, hvor design og god formgivning er en del af kulturen.

Brothers LED-farveprintere er blevet lidt af en bestseller hos krævende kontorer i hele Europa.

iF Awards-juryen udvalgte i den forbindelse Brothers LED-farveprinter HL-L3270CDW

For nylig modtog den samme printer også en Buyers Lab International Winter Pick Award, efter at de havde været underkastet ugelange tests under hårde belastninger – uden hverken at tabe kvalitet eller pusten undervejs.

Næsten alle Brother-produkter er Svanemærkede for deres lave strømforbrug og miljøvenlige drift i dagligdagen.

To andre iF Design Awards gik til den solide labelprinter PT-H110 fra Brother samt den elegante P-touch CUBE Plus.

iF Design Awards uddeles af International Forum Design, der har sit hovedsæde i tyske Hannover.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her