Ældre mennesker surfer mere end nogensinde – og trives mest med deres skærmtid

Ældre mennesker surfer mere end nogensinde – og trives mest med deres skærmtid

Category : IT-Nyheder

Svenske seniorer mobile sure far som aldrig før. I første kvartal af året, surfing blandt mennesker over 61 år er steget med 58 procent.

, Ældre mennesker surfer mere end nogensinde – og trives mest med deres skærmtid

Andres Suazo, netværksekspert hos Telenor
Den viser ny Surfstatistik fra Telenor. På samme tid, de seniorer er de mest optimistiske af deres skærm tid, hvor syv ud af ti mener, at det påvirker det sociale liv positivt.

Mobilsurfen i mennesker over 61 år stiger med 58 procent og den største stigning er i Jämtland County, hvor seniorer har øget deres dataforbrug med 269 procent i de første tre måneder af året i forhold til samme periode varede.

Jämtland også toppe listen i form af hele befolkningen surfvolymer, med en stigning i mobildataplan på 127 procent i amtet sammenlignet med 46 procent for Kongeriget i almindelighed. Det viser nye statistikker fra Telenors mobilnet.

-Det er glædeligt, at Seniorsurfen fortsætter med at stige, og at tendensen fra de seneste år fortsætter, at mere og mere vedtager digital teknologi i højere grad i deres hverdag er hovedsageligt et demokratispørgsmål. Vi har i de seneste år opbygget det mobile netværk i det nordlige Sverige, hvilket gør det glædeligt at se, hvordan Jämtland er på forkant. Mobil forbindelse bør være et spørgsmål om friskhed for alle uanset alder eller hvor i det land, du bor, og når vi snart begynde at opbygge en landsdækkende 5G netværk, vil det skabe endnu bedre betingelser for nye Surfrekord, siger andres Suazo, netværksekspert hos Telenor.

Screen tid løfter det sociale liv af seniorer
Mens de seniorer ‘ mobildataplan fortsætter med at svæve, næsten syv ud af ti (68 procent) betyder, at skærmen tid også påvirker deres sociale liv positivt. Det viser en undersøgelse blandt 2000 svenskere udført af Demoskop på vegne af Telenor. Omkring fire ud af ti har udvidet deres sociale netværk (39%), styrket de eksisterende sociale relationer (38%) Eller en ny nær ven (30%). Som mange (40%) Det hedder også, at du har lært nye færdigheder online, hvor madlavning toppe listen. Blandt seniorer er der også en stærk delings styrke i sociale medier. Det, du gerne vil dele, er rejser, kulturelle oplevelser og familieforhold – tæt fulgt af engagement i politik og/eller samfundsmæssige spørgsmål.

“Vores ældre mennesker er begyndt at indhente resten af befolkningen og leve ligesom de fleste en aktiv skärmliv. En af grundene til denne stigning er, at Digital nysgerrighed er konstant klatring aldre, og at de seniorer synes at være meget sikker i deres digitale liv. Hertil kommer, at skærmen kaprer fysiske afstande, og jeg tror, at mange mennesker sætter pris på muligheden for at holde kontakten med deres kære med deres mobil, siger Katarina Hamnholm, trend analytikere på Telenor.

Mobil gæld eller bekymringer om mobil afhængighed – intet for seniorer
Undersøgelsen viser også, at seniorer ikke føler sig skyldige over deres mobil forbrug eller oplever bekymringer, at de ville bruge mobiltelefonen for meget. I alt syv ud af ti mener, at de har en høj grad af kontrol over deres mobile brug. Mens mere end halvdelen af svenskerne (54%) At digitale samtaler lettere fører til misforståelser, lige andel (55%) Af de seniorer, at de ikke tror, det er et problem. Et overvældende flertal, 81 procent også oplever ingen bekymring eller stress om at skulle vise et selvorganiserede billede af sig selv i de sociale medier.

, Ældre mennesker surfer mere end nogensinde – og trives mest med deres skærmtid

Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her