Hattrick til OutSystems

Hattrick til OutSystems

Category : IT-Nyheder

En hastigt voksende markedsleder inden for lavkode

Tidligere på året blev OutSystems udnævnt til industri leder af Forrester inden for lavkode platforme til applikationsudvikling. Dette markerer den niende anerkendelse fra uafhængige, selv om industrien analytikere og den fjerde på mindre end et år. Samtidig viser en ny offentlig sektorundersøgelse i USA, at applikationsudviklere, der arbejder med lav kode i regeringen og de lokale myndigheder, forbedrer kvaliteten af borgernes erfaringer. OutSystems blev også tildelt den mest populære Low-Code platform af kunder for tredje år i træk gennem TrustRadius.

, Hattrick til OutSystems

Den seneste Forrester-forskning fremhæver den hastigt voksende udvikling af løsninger med lav kode og viser, at “digitale virksomheder” beder om endnu mere software og i et accelererende tempo for at muliggøre en effektiv tilpasning. Rapporten viser også, at ifølge en nylig undersøgelse, er 23 procent allerede bruger lav kode platforme og en yderligere 22 procent plan om at gøre det inden for et år. Denne Forrester-rapport, som evaluerede de 13 mest betydningsfulde software udbydere af lavkode løsninger med 28 kriterier, afslutter med følgende kommentar:

“To egenskaber skelne OutSystems som lav-kode leverandør; Den utrættelige tilføjelse af funktioner til AD & D-Pros og konsekvent levering på strategiske mål. Udbyderen har leveret sine tidligere mål, herunder indbyggede mobilapps, skalaer og pålidelighed til at administrere vigtige virksomhedsprogrammer til virksomheder og global tilstedeværelse. OutSystems fortsætter med at skubbe grænserne for Low-Cobeklagede Attformar – til apps, der behandler enheds aflæsninger og andre streamingdata, til AI og til centrale business mail-systemer. “

En ny digital undersøgelse om digitalisering i den offentlige sektor i USA rapporterede, at applikationsudviklere, der arbejder med lav kode i regeringen og de lokale myndigheder, forbedrer kvaliteten af borgernes erfaringer med 46 procent, Omkostningerne ved levering af tjenesteydelser reduceres med 42 procent. Andre topprioriteter omfatter forbedret datasikkerhed (42 procent), der giver bedre adgang til data og oplysninger (40 procent) og stigende service leveringshastighed (38 procent). “Undersøgelsens resultater viser tydeligt, at udviklere i regeringen har brug for værktøjer og processer til at hjælpe dem med at skabe positive brugeroplevelser og samtidig holde omkostningerne i kontrol,” siger Mike Hughes, produktudvikler hos OutSystems og tilføjer: “en tilgang med lav kode til applikationsudvikling gør det muligt for teams med begrænsede ressourcer hurtigt at opfylde brugerens behov, samtidig med at der sikres en ensartet og sikker brugeroplevelse i høj kvalitet”.

Offentlige kunder har brugt lav-cobeklagede attformen til at drive udviklingen fremad og få positive resultater i deres samfund. City of Oakland, Californien, sparet 1.000.000 dollars inden for et år med hjælp fra OutSystems løsninger. Hertil kommer, at en enkelt udvikler i byen Shawnee, Kansas moderniseret 30 ansøgninger til byens 66 000 indbyggere på blot et år ved hjælp af OutSystems platformen, som forkortede arbejdstid betydeligt fra, hvad det ville have taget med konventionelle Udviklingsmetoder.

Organisationer, der bruger OutSystems, kan bygge applikationer op til ti gange hurtigere ved hjælp af færdigbyggede komponenter (tænk LEGO) med dokumenteret pålidelighed i stedet for at indkode alt fra bunden. Det gør det muligt for afdelinger med begrænsede ressourcer at holde budgetter, og også at personalet kan gøre andre prioriteringer. For eksempel kan offentligt ansatte i stedet hjælpe borgere, der virkelig har brug for personlig service og give IT-teams mulighed for at afsætte mere tid til innovation.

OutSystems er anerkendt som en topbedømt Low-cobeklagede attform for tredje år i træk af TrustRadius. Denne sondring, som udelukkende er baseret på feedback og vurderinger fra slutbrugere, evaluerer sandsynligheden for at anbefale og rating, samt evaluerings frekvensen af kunden. OutSystems blev navn lagt en af de bedste low-Code platforme med en score på 8, 9 ud af 10, og dette blandt 125 anmeldelser indtil april 2019.

Dette er den tredje kundepris OutSystems har modtaget på mindre end et år. I slutningen af 2018 fik gartner peer Insights også stor anerkendelse i to Marketing kategorier: Mobile Application Development og Enterprise High Productivity Application Platform. Denne verifikation af TrustRadius styrker OutSystems position på markedet, som også er blevet førende i Forrester Wave: Low-Code udvikling platforme til AD & D professionelle rapport.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her