SAP vil omfavne virksomheder med globalt cloud-økosystem

  • 0

SAP vil omfavne virksomheder med globalt cloud-økosystem

Category : IT-Nyheder

SAP har i dag på SAPPHIRE NOW annonceret et nyt projekt under navnet “Embrace”, der bliver til i et samarbejde med hyperscalerne Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud samt en række globale, strategiske servicepartnere (GSSP).

, SAP vil omfavne virksomheder med globalt cloud-økosystem

“Embrace” sætter kundernes rejse mod anvendelse af SAP S/4HANA i skyen i den rette kontekst i forhold til deres primære branche ved at give anbefalinger til platform, software, services og infrastruktur fra SAP samt fra deres foretrukne hyperscaler og foretrukne SAP partner (GSSP).

Skiftet til den cloud-baserede SAP S/4HANA-løsning planlægges at blive understøttet af velafprøvede migreringsscenarier, referencearkitekturer og nem adgang til de underliggende teknologiske services, der er nødvendige for, at kunderne kan opnå den størst mulige forretningsmæssige værdi.

Ved at gå sammen med hyperscalere og GSSP-partnere er det SAPs mål at give sine kunder en samlet plan til at understøtte overgangen til og rejsen mod at blive en intelligent virksomhed.

“Vores kunder er meget bevidste om de forretningsmæssige resultater, de forventer at opnå, når de flytter i skyen – og det omfatter bl.a. uovertruffen operationalitet og innovation,” siger Jennifer Morgan, præsident for Cloud Business Group og medlem af den globale ledelsesgruppe hos SAP. “Ved at samarbejde med hyperscalere og globale partnere er vi i en unik position til at forme vores kunders rejse mod at blive intelligente virksomheder”.

De forventede kundefordele omfatter kortere forhandlinger, et strømlinet samarbejde og hurtigere, risikostyrede implementeringer.

“Embrace” vil ifølge planen indeholde følgende komponenter:

  • Løsning: En række fundamentale services, der kører på SAP Cloud Platform, som muliggør integration, orkestrering og udvidelse af SAPs systemer og applikationer fra tredjepart, der både kan køre som cloud og on-premise.
  • Referencearkitektur: En fælles udviklet teknisk plan, der indeholder de nødvendige komponenter fra SAP og hyperscalere til at afvikle kundens egne applikationer.
  • Velafprøvede migreringsscenarier: Et velafprøvet roadmap til SAP S/4HANA målrettet specifikke brancher og udviklet sammen med hyperscalere og GSSP-partnere.
  • Nye SAP MaxAttention support services og SAP ActiveAttention support services: En række nyligt lancerede supporttjenester, der er designet til at understøtte kunder, der kører på cloud eller hybrid infrastruktur via en hyperscaler.

Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her