Dell Technologies er klar med hurtige, sikre og smarte bærbare computere til virksomheder

  • 0

Dell Technologies er klar med hurtige, sikre og smarte bærbare computere til virksomheder

Category : IT-Nyheder

Dell Technologies har netop lanceret den 10. generation af Latitude-serien af bærbare computere, som er blevet tyndere og mere kompakte, hvilket gør dem nemmere at have med sig.

, Dell Technologies er klar med hurtige, sikre og smarte bærbare computere til virksomheder
, Dell Technologies er klar med hurtige, sikre og smarte bærbare computere til virksomheder

Kort sagt er den nye serie blevet fuldstændig gentænkt for at imødekomme det professionelle segment.

Øget produktivitet og højeste grad af sikkerhed

Den nye Latitude-serie er mere stilren end nogensinde. Maskinerne kan konfigureres med 8. generations Intel Core vPro processorer og Intel Wi-Fi 6 (Gig+), der giver en hurtigere internetforbindelse. Serien understøtter også ExpressCharge, som giver op til 80% opladning på blot én time, mens ExpressCharge Boost giver op til hele 35% på blot 20 minutter.

Udvalgte konfigurationer kommer med Dells innovative ExpressConnect, som finder og forbinder til det stærkeste wi-fi-signal, hvilket giver op til 40% højere hastighed og øget stabilitet, så filoverførsler og synkronisering af e-mail kører smidigt.

Latitude-serien indeholder opdaterede sikkerhedsfunktioner, som skåner brugerne for besværet med at huske kodeord uden at gå på kompromis med sikkert log-in. Mange af de nye bærbare kan nemlig udstyres med fingeraftrykslæser, der er indbygget i tænd/sluk knappen, og i IR-kameraerne for bedre sikkerhed med Windows Hello. Desuden fås flere af konfigurationerne også med Dell SafeScreen, webcam-cover og kontaktløse Smart Card-læsere med SafeID, der beskytter medarbejdernes personlige oplysninger. Serien understøtter også Dells nyligt annoncerede SafeBIOS-værktøj, som giver kunderne overblik over BIOS-ændringer.

Latitude 7000-serien kommer i 13 og 14 tommer og er verdens mindste premium-bærbare til virksomheder. Computernes ydre er af aluminium og kulfiber, og skærmen er let at åbne med en enkelt finger. Den kommer med Dells innovative SafeScreen, som gør skærmens synsfelt mindre, når der arbejdes på offentlige steder.

Serien inkluderer også Latitude 2-i-1, som har et tyndere og lettere design samt lys i keyboardet. Denne 12-tommer bærbare er et af de mest sikre produkter og Dells mindste bærbare til de brugere, der ønsker en tablet-oplevelse.

Alle bærbare computere kan udstyres med op til 32GB hukommelse og op til 20 timers batteritid på udvalgte konfigurationer, hvilket er op til 25% mere end forrige generation.

Latitude 5000-serien kommer i 13, 14 og 15 tommer og har et ydre af kulfiber samt en batteritid på op til 20 timer. Der er desuden forskellige muligheder for Narrow-border HD, Full HD eller touchskærm med anti-glare samt en kraftfuld 8. generations Intel Core processor, som kan klare de mest krævende opgaver.

Dell Technologies lancerer desuden den nye Latitude 5300 2-i-1, der er verdens mindste 13 tommer 2-i-1-bærbar til virksomheder. Computeren har en vægt fra blot 1,42 kilo, 360-graders rotation og touchskærm, som giver en tablet-oplevelse. Samtidig har skærmen anti-glare, og Latitude 5300 2-i-1 kan udstyres med op til 32GB hukommelse og 1TB lagerplads.

Latitude 3000-serien sætter standarden for bærbare computere til virksomheder. Serien kommer i størrelser på 13, 14 og 15 tommer og har fået et opdateret udseende i et lækkert design.

Verdens mest kraftfulde dockingstationer

Dells nyeste dockingstationer er verdens mest kraftfulde, og de første modulære dockingstationer med strømoutput-og tilslutningsmuligheder, der kan opgraderes. De er tilgængelige med tre tilslutningsmuligheder: Thunderbolt 3, dual USB-C eller single USB-C, og de giver op til 80% opladning på én time og op til 35% opladning på bare 20 minutter med ExpressCharge™ og ExpressCharge Boost™.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her