Verdensnyhed: Citrix lancerer intelligent Workspace

  • 0

Verdensnyhed: Citrix lancerer intelligent Workspace

Category : IT-Nyheder

Under it-konferencen Synergy 2019 i Atlanta, USA har softwarevirksomheden Citrix lanceret en ny version af Citrix Workspace med indbygget machine learning og kunstig intelligens. 

, Verdensnyhed: Citrix lancerer intelligent Workspace

Citrix har under it-konferencen Synergy 2019 i den amerikanske by Atlanta annonceret en ny version af sit digitale arbejdsmiljø, Citrix Workspace med en række intelligente funktioner, der samler vigtige oplysninger fra alle brugernes apps i ét vindue.

I den nye version af Citrix Workspace bliver det digitale arbejdsområde til et intelligent arbejdsområde, fordi det bevæger sig ud over at organisere apps og data til vejledning for i stedet at automatisere arbejdet.

I stedet for at brugeren har adgang til og skifter imellem flere applikationer under hele arbejdsdagen, udtrækker det intelligente arbejdsområde de mest relevante handlinger fra applikationerne og bruger tillært indsigt til at prioritere dem og præsentere dem for medarbejderen på en enkel måde, så vedkommende kan få arbejdet udført så effektivt muligt.

Et arbejde der hele tiden bliver mere effektivt, efterhånden som softwaren lærer brugerens vaner og præferencer at kende.

Citrix Workspace introducerer også såkaldt workspace assistance og søgning. Ved hjælp af machine learning og kunstig intelligens kan workplace assistance og de tilknyttede søgefunktioner hjælpe brugeren med at finde det, vedkommende leder efter på tværs af apps, hvilket sparer værdifuld tid.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her