tado° lancerer HomeKit-kompatibel Smart AC Control

  • 0

tado° lancerer HomeKit-kompatibel Smart AC Control

Category : IT-Nyheder

Fra nu af forlader du aldrig mere hjemmet uden at slå din varmepumpe eller aircondition fra.

, tado° lancerer HomeKit-kompatibel Smart AC Control

tado°, der er førende indenfor intelligent styring af indeklima, introducerer i dag deres nye Smart AC Control V3+. Med HomeKit-kompatibelt hardware og en ny app forbinder Smart AC Control både varmepumper og airconditions til hjemmets trådløse netværk og erstatter den infrarøde fjernbetjening. Produktet er tilgængeligt fra i dag af og kan købes til en pris på DKK 799 hos udvalgte forhandlere over hele Europa og på www.tado.com.

Ny app betyder et sundere hjem

Med fokus på at fremme et sundt indeklima har den nye app et friskt design og introducerer flere funktioner, som f.eks. Air Comfort Skill, som måler hvor frisk luften er i og udenfor dit hjem. Den giver også brugbare tips og råd om, hvordan du forbedrer dit indeklima, da sund luft kan forbedre både søvn og produktivitet og samtidig minimere risikoen for, at du bliver forkølet.

Udover Air Comfort Skill tilbyder app’en en række funktioner såsom Geofencing, Open Window Detection, Weather Adaptation og indsigtsfulde energirapporter, der sparer energi og forbedrer komforten. Brugere kan også anvende Smart Schedule, og indstillinger der minimere støjniveauet fra varmepumpe eller AC ved at styre hastigheden på blæseren og tiden, hvor den kører.

De, der ønsker, at styringen af indeklimaet foregår helt automatisk, kan abonnere på Auto-Assist Skill for DKK 25 per måned eller DKK 195 om året. I så fald justeres din varmepumpe eller aircondition helt automatisk, når den udløses af Geofencing eller Open Window Detection, i stedet for at sende dig en notifikation, som du skal forholde dig til.

Apple HomeKit & Smart Home integration

Apple HomeKit-brugere kan nu integrere Smart AC Control V3 + i deres opsætning. Det betyder, at du kan bede Siri om at ændre temperaturen og tilføje varmepumpe og aircondition i dine HomeKit Scenes og Automations. Som det gør sig gældende med tado°’s V3+ Smart Termostats fungerer den nye Smart AC Control også problemfrit med både Google Assistant og Amazon Alexa.

Plug & play

“Vores nye Smart AC Control er designet til at forbedre dit klimaanlæg og gøre dit hjem smartere”, siger tado° medstifter og CPO Christian Deilmann. “Den kan nemt installeres på få minutter, er nem at bruge og passer med sit slanke design til enhver indretningsstil. tado°’s Smart AC Control er perfekt til at gøre dit hjem køligt og behageligt over sommeren eller varme det op i efteråret og vinteren, samtidig med at du sparer energi.”


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her