Lenovo er leverandør af 173 af verdens mest kraftfulde supercomputere

  • 0

Lenovo er leverandør af 173 af verdens mest kraftfulde supercomputere

Category : IT-Nyheder

Top500, listen over verdens mest kraftfulde computere, er nu blevet opdateret med 2019-tal. Her er verdens ti mest kraftfulde computere.

, Lenovo er leverandør af 173 af verdens mest kraftfulde supercomputere

Den seneste version af Top500, listen over verdens 500 mest kraftfulde supercomputere (HPC: High Performance Computing), er netop blevet opdateret, og for første gang nogensinde yder alle 500 supercomputere mere end 1 petaflops. Igen i år finder du IBM’s to supercomputere i toppen af listen, hvor Summit-systemet placeret hos det amerikanske energiagentur i Tennessee yder mere end 148 petaflops.

Kigger man samlet på hele listen, er Lenovo den ubestridt største leverandør af supercomputere på markedet, med 173 af listens 500 supercomputere. I alt er 219 af listens systemer fra Kina. På en andenplads finder du Inspur med 71 enheder på listen. Over 95 procent af alle systemer afvikles med Intel-processorer, syv benytter IBM’s Power CPU’er, tre er udstyret med processorer fra AMD og en enkelt benytter ARM-processorer.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her