Let’s Leave a Better Foodprint sammen med LG

  • 0

Let’s Leave a Better Foodprint sammen med LG

Category : IT-Nyheder

LGs kampagne Let’s Leave a Better Foodprint er en forpligtelse, der sigter mod at sprede viden og inspiration om opbevaring af fødevarer og bæredygtighed.

, Let’s Leave a Better Foodprint sammen med LG

LG vil blandt andet samarbejde med den svenske kok og kogebogsforfatter Zeina Mourtada.

– Vi smider for meget mad ud, hvilket belaster miljøet, og det bliver vi nødt til at ændre på. Så jeg er meget glad for at være en del af denne kampagne. Det er virkelig en sag, som jeg brænder for, og jeg tror, at vi sammen kan reducere madspild, siger Zeina.

Zeina vil dele sine bedste tips og opskrifter på, hvordan man som enkeltperson kan reducere sit madspild. De gode råd vil blandt andet fokusere på opbevaring af fødevarer og den bedst mulige udnyttelse af LGs kombineret køle-/fryseskab, der er udstyret med en række smarte funktioner til opbevaring af forskellige typer fødevarer.

  • DoorCooling: Funktionen der holder temperaturen i køleskabet stabil og køler hele 32 procent hurtigere end konventionelle systemer. Det beskytter også mod, at luftstrømmen falder på grund af den temperaturreduktion, der opstår, når køledøren åbnes.
  • FreshConverter: Vidste du, at forskellige typer fødevarer har brug for forskellige temperaturer for at forblive friske? FreshConverter er en boks, der giver dig mulighed for at vælge en bestemt temperatur til opbevaring af kød, fisk eller grøntsager.
  • FreshBalancer:Er nøglen til frisk frugt og grøntsager i køleskabet. Denne innovative boks er udstyret med en simpel kontrol for at opretholde den optimale luftfugtighed.
  • Moist Balance Crisper: En boks der er designet til at opretholde den naturlige fugt i frugt og grøntsager, så de forbliver friske og sprøde i længere tid. Gennem en særlig struktur på lågets inderside forhindres fugt i at løbe ned i boksen, og derfor undgås de typiske problemer med kondensvand.

En anden fordel ved LGs køleskabe er, at de har den bedste kapacitet på markedet – det højeste køleskab kan rumme hele 384 liter! Mange af modellerne er desuden i energiklasse A+++, hvilket gør dem energieffektive og energivenlige både overfor miljøet og pengepungen.

Et par tips til, hvordan du kan holde maden frisk længere:

  • Frugter og grøntsager skal vaskes, før de lægges i køleskabet. Hvis de ikke vaskes, kan der være bakterier eller mikroorganismer på dem. Uvaskede frugter og grøntsager bør derfor opbevares separat.
  • Køleskabsdøren er den varmeste del af et køleskab, og den bør derfor bruges til mad med den laveste risiko for at blive dårlige. Eksempler på disse varer er mayonnaise, ketchup, sennep, vandflasker, læskedrikke og juice. LGs smarte DoorCooling-funktion løser dog dette problem.
  • At stille en boks fyldt med bagepulver i køleskabets hjørne kan gøre underværker. Bagepulveret fungerer som en lugtfjerner, der absorberer de dårlige lugte efter et stykke tid. For at opnå den bedste effekt skal boksen udskiftes hver tredje måned.

Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her