Nu kan forbrugerne spore deres mad fra gård til bord

  • 3

Nu kan forbrugerne spore deres mad fra gård til bord

Category : IT-Nyheder

Nestlé giver nu forbrugerne fuld gennemsigtighed i forsyningskæden gennem et samarbejde med OpenSC – en innovativ blockchain-platform, der gør det muligt for forbrugerne at spore deres mad helt tilbage til gården, ligegyldigt hvor i verden gården befinder sig.

, Nu kan forbrugerne spore deres mad fra gård til bord
Nestlé lader nu forbrugerne spore deres mad helt fra gård til bord i et stort pilotprojekt – det kommer også senere til at gælde børnemad i Norden.

Gennem dette samarbejde, der er et pilotprojekt, bliver Nestlé den første store fødevare- og drikkevarevirksomhed, der annoncerer, at den vil åbne block chain-teknologien, som teknologien bag denne avancerede sporing hedder, på denne måde. Det er en del af Nestlés rejse mod fuld gennemsigtighed i forsyningskæden.

Open SC er oprettet af WWF-Australia og Boston Consulting Group Digital Ventures, og virksomheden har udviklet en platform, der giver enhver – uanset, hvor de befinder sig – adgang til uafhængigt verificerbare bæredygtigheds- og forsyningskæde-data.

Fra Nestlés nordiske hovedkontor i København styrer Svante Palebo, der er Head of Operations i Nestlé Nordic, et stort projekt på en af Nestlés fabrikker i Norden:

“Blockchain-initiativet til børnemads-produkter fra vores fabrik i Finland vil skabe gennemsigtighed og tillid fra vores forbrugere, når det gælder oprindelse og genanvendelighed af vores emballagematerialer. Det gælder fx glasset, som vi har som emballage til børnemaden, men det gælder også ingrediensernes oprindelse, som fx de vilde bær fra vores nordiske skove,” siger han.

Det oprindelige, globale pilotprogram fra Nestlé vil spore mælk fra bedrifter og producenter i New Zealand til Nestlé-fabrikker og lagre i Mellemøsten. Senere vil teknologien blive testet ved hjælp af palmeolie, der kommer fra Nord- og Sydamerika. De pilotprojekter gør det muligt for Nestlé at forstå, hvor skalerbart systemet er.

“Vi ønsker, at vores forbrugere træffer en velinformeret beslutning om deres valg af produkter – at vælge produkter, der produceres ansvarligt.” Open blockchain-teknologi kan give os mulighed for at dele pålidelige oplysninger med forbrugerne i en tilgængelig måde,” siger Magdi Batato, Executive Vice President, Head of Operations, Nestlé.


3 Comments

kode id pro

July 7, 2019 at 8:42 pm

you’re in reality a just right webmaster. The
web site loading pace is amazing. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick.
Also, The contents are masterwork. you’ve performed a fantastic
process in this subject! http://akunpro.info/

domino99

July 8, 2019 at 9:21 pm

Howdy! Do you know if they make any plugins to safeguard
against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips? http://dominoqiu.link/ref.php?ref=DOMINO_QIU

    rbm

    July 10, 2019 at 6:55 pm

    Hi domino99,

    Make a backup and update it every day then you can only lose the update you have made the day you lose your thing,

Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her