Philips Professional Display Solutions går sammen med Crestron om at udvikle AVoIP-skærme med DM-NVX plug-in

  • 0

Philips Professional Display Solutions går sammen med Crestron om at udvikle AVoIP-skærme med DM-NVX plug-in

Category : IT-Nyheder

Philips Professional Display Solutions har slået sig sammen med Crestron om at udvikle en native AVoIP-løsning til Philips storskærmsformater.

, Philips Professional Display Solutions går sammen med Crestron om at udvikle AVoIP-skærme med DM-NVX plug-in

Ved hjælp af Philips PDS Open Pluggable Specification (OPS) port har Crestron i samarbejde med Intel® produceret en netværks-encoder, DM-NVX-D80-IoAV, der øjeblikkeligt kan omdanne Philips PDS’ nyeste storskærmsformater til en certificeret Crestron-løsning. Dermed er det muligt at distribuere lyd og 4K-video ud på ethvert netværk.

“Vi er begejstrede over at kunne annoncere dette samarbejde med Crestron, der giver en ekstra dimension og øget funktionalitet til vores kendte udvalg af storskærmsformater – specielt til den private sektor,” udtaler Anthony Tizzard, Philips Professional Display Solutions Business Manager (EMEA), og fortsætter:

“Hos Philips Professional Display Solutions fokuserer vi på at skabe innovation, der møder vores kunders fremtidige behov. Vi tilbyder kvalitetsskærme, hvor der er tilføjet løsninger, der skaber en reel værdi. Dette samarbejde giver store fordele til både integratorer og slutbrugerne. Vi ser frem til en spændende fremtid, hvor vi fortsætter udviklingen sammen med Crestron.”

Crestrons DM-NVX-decoder kobles på Philips OPS-porten og får strøm direkte fra skærmen. Dette fjerner behovet for forstyrrende kabler og besværlige strømforsyninger, hvilket reducerer installationsomkostningerne og giver en perfekt integrereret netværks AV-løsning. Denne smarte teknologi gør det også muligt at integrere Crestron XiO Cloud™ – en IOT-baseret platform, der kan tilbyde systemimplementering uden programmering og gør det muligt at overvåge, administrere og kontrollere alle skærme fra ét sted.

“Med Philips Professional Display Solutions stærke og veldokumenterede erfaring inden for kvalitetsinnovation, er vi begejstrede for at arbejde sammen med dem om at udvikle vores 1Gb, 4K/60, AV over IP-løsning, der passer perfekt i de indbyggede OPS-porte i deres skærme. Udover at levere fleksible og brugervenlige netværksskærme i den højeste kvalitet tilføjer DM-NVX-D80-IoAV sikkerhed på et professionelt niveau og tilbyder Crestron XIO Cloud™-administration og -klargøring, baseret på Microsoft Azure® teknologi,” siger Fred Bargetzi, CTO hos Crestron.

Interoperabilitet og fleksibilitet har været de vigtigste hovedpunkter i designet af DM-NVX-D80-IoAV. Disse OPS-understøttede skærme gør det muligt at skræddersy løsninger, der passer til alle applikationer. Desuden gør designet af DM-NVX-D80-IoAV det muligt nemt at montere den på væggen.

DM NVX network AV er en komplet og uendelig skalerbar løsning, der også tilbyder lyd, USB og fuld kontrol. Derudover er DM NVX den eneste netværksløsning, der leverer et fejlfrit billede hver gang, over alle netværk, uanset om det er 1Gb, 2.5Gb, 5Gb eller 10Gb.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her