Samsung Galaxy Tab S6 – kreativ, produktiv og kraftfuld i et let format

  • 0

Samsung Galaxy Tab S6 – kreativ, produktiv og kraftfuld i et let format

Category : IT-Nyheder

Samsung Galaxy Tab S6 tilbyder en endnu bedre brugeroplevelse takket være en række forbedringer af såvel S Pen som ydeevne.

, Samsung Galaxy Tab S6 – kreativ, produktiv og kraftfuld i et let format

Med Galaxy Tab S6 præsenterer Samsung deres første tablet med 7nm processor, fingeraftrykslæser i skærmen, dobbelt hovedkamera samt S Pen med Bluetooth og bevægelsessensor.

Det her er en tablet som giver brugerne øgede muligheder for at arbejde, udtrykke sin kreativitet og blive underholdt hvor som helst og når som helst.

I dag præsenterer Samsung den nye Galaxy Tab S6, en let og stilren tablet hvis nye, kraftfulde og smarte funktioner giver brugerne den bedst mulige oplevelse hvor end de befinder sig.

– Dagens entreprenører og kreative, hvad end det drejer sig om amatører eller professionelle, har behov for et værktøj til at kunne skabe og være kreative lige så snart inspirationen kommer, og det værktøj skal være tilpasset en livsstil på farten. Galaxy Tab S6 giver forbrugere mulighed for at udforske deres kreativitet og samtidig have tilgang til avanceret teknik for såvel arbejde som underholdning, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager i Samsung Denmark.

Ny S Pen for øget kreativitet og produktivitet

Samsungs signaturværktøj S Pen var oprindeligt et instrument til at skrive og tegne på skærmen, men har gennem årene udviklet sig til at blive et multiværktøj for kreativitet og produktivitet. S Pen til Galaxy Tab S6 har nu fjernkontrol og trådløs opladning. Den indbyggede BLE (Bluetooth low energy) fjernkontrol[1] inkluderer funktioner til blandt andet at kontrollere bevægelser af S Pen gennem S Pen Air actions. Tag selfies eller optag video langt fra og kontroller eller skab multimedia-indhold selv når Tab S6 ikke er ved hånden. Den trådløse opladning giver S Pen op til 10 timers batteritid[2]efter kun ti minutters opladning.

Galaxy Tab S6 med S Pen gør det enklere end nogensinde at tage noter. Håndskrevne noter i Samsung Notes kan konverteres til digital tekst og eksporteres til eksempelvis Microsoft Word med et enkelt klik. Brugere kan tage hurtige noter eller tegne mens de ser en video ved at justere transparensen i Samsung Note for nemmere multitasking.

En ny og forbedret version af Samsung DeX[3] muliggør en problemfri overgang til en PC. Ved at tilføje en DeX-knap til det nye Book Cover Keyboard[4]til Galaxy Tab S6 kan brugere enkelt tænde og slukke Samsung DeX. Tastaturet er blevet finjusteret for bedre funktionalitet hvilket inkluderer S Pen-holder, fri vinkeljustering, touchpad og nye knapfunktioner.

Hjemmets midtpunkt har fået nye funktioner

Daily Board er blevet udviklet yderligere, til at blive familiens opslagstavle og fælles notesblok. Udover fotoalbum, dagens vejr og aktuelt klokkeslag kan brugerne håndtere noter, styre musikken og holde styr på kalenderen. Med hjælp fra den skræddersyede Pogostand[5] kan brugerne have Galaxy Tab S6 stående som en del af deres designede hjem – altid opladt og altid på.

Både Netflix og Spotify[6] kan nemt integreres med Galaxy Tab S6, og brugerne kan nemt finde ønsket indhold gennem den indbyggede søgefunktion. Med Continous Play i medieafspilleren kan indholdet flyttes mellem forskellige enheder uden unødige afbrydelser – hvis man for eksempel skifter rum eller forlader hjemmet.

Avanceret teknik gør hverdagen lettere

Galaxy Tab S6 kommer med nye forbedringer i kameraet, blandt andet gennem Samsungs første dobbelte hovedkamera med ultravidvinkellinser til tablets. Ultravidvinkellinsen gør det muligt for brugerne at fange motivet præcis som de selv ser det gennem 123 graders synsfelt. Med avanceret teknik hjælper Galaxy Tab S6 brugerne med at tage professionelle billeder ved at tilpasse effekter og indstillinger automatisk.

Galaxy Tab S6 har et kompakt design på 5.7 mm som gør den både lettere og mere bærbar. Enheden tændes nemt ved at trykke to gange på skærmen og logge ind. Galaxy Tab S6 er Samsungs første tablet med indbygget fingeraftrykslæser i skærmen og er yderligere sikret med Samsungs sikkerhedsplatform Samsung Knox. Som en del af Samsungs Galaxy Ecosystem kan Galaxy Tab S6 blive centrum for hjemmets tilkoblede enheder med SmartThings, og med Bixby kan brugere kontrollere disse via stemmestyring.

Underholdning uden kompromiser

Når det kommer til at spille et nyt spil eller binge tv-serier så giver Galaxy Tab S6 optimal oplevelse med sit 10.5” Super AMOLED-display kombineret med fire højttalere af AKG med Dolby Atmos.

Gennem partnerskab med ledende spilplatforme som Unity og Unreal Engine sammen med intelligent hard- og software gør Galaxy Tab S6 det muligt at få nemmere og sjovere spiloplevelser med optimal FPS, minimalt skærmforsinkelse, kortere opladningstid og andre funktioner. Samsungs partnerskab med Discord muliggør live chat-funktioner gennem Game Launcher til at kommunikere med holdkammerater i spil.

Galaxy Tab S6 har salgsstart i det tidlige efterår og kommer i farverne Mountain Gray, Cloud Blue og Rose Blush med en anbefalet pris på 5.999 DKK for WiFi-version og 6.499 DKK for 4G-version.


Leave a Reply

Åbent

Mandag – Søndag : Efter Aftale

Kontakt Mig

På Telefon: 53660222
(Træffes bedst mellem 18:00 & 19:00 )

Eller lige Her