Dell Technologies har netop lanceret to nye Latitude Chromebooks, der er designet specifikt til virksomheder.

, Dell Technologies lancerer verdens første Latitude Chromebooks til virksomheder

Med de nye Dell Latitude Chromebooks kan medarbejdere komme i gang med deres opgaver hurtigere og være mere produktive i længere tid.

De to modeller giver de mange muligheder for tilslutning og den høje sikkerhed og ydeevne, som Latitude-brugerne elsker. De nye Latitude Chromebooks til virksomheder er også verdens mest kraftfulde med muligheden for 8. generations Intel® Core™ i5 og i7-processorer, der sætter skub i medarbejdernes produktivitet.

Computerne kommer i 13” og 14” og er de eneste Chromebooks til virksomheder med indbygget mobil bredbånd, der virker i hele verden. Det giver brugerne mulighed for hurtig og ubesværet adgang til skyen. Medarbejdere på farten vil få gavn af batteriet, der holder en hel dag, og hurtig opladning med ExpressCharge™-teknologi.

Desuden har Dell Technologies annonceret nye muligheder med Dell Technologies Unified Workspace, hvor it-administratorer nemt kan udrulle, styre, sikre og supportere alle virksomhedernes enheder på tværs af alle operativsystemer, enheder og cloud-miljøer.

Category
Tags
No Tag

No responses yet

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *