Huawei kalder hackere til München for hemmelige bug Bounty møde

CHINA-TELECOMMUNICATION-HUAWEI-MOBILE-SAMSUNG-APPLE

Kinesisk Tech gigant Huawei har spurgt nogle af verdens bedste telefon hackere til et hemmeligt møde i München senere i denne måned, da virksomheden forsøger at Curry favor med globale regeringer, TechCrunch har lært.

Kilder med kendskab til november 16 mødet sagde Huawei vil privat præsentere sin nye bug Bounty program, som ville give forskerne mulighed for at få økonomiske belønninger for at indsende sikkerhedsmæssige sårbarheder. Kilderne sagde bug Bounty vil være fokuseret på tidligere og fremtidige mobile enheder, samt dens nye Mobile operativsystem, HarmonyOS, huaweis Android konkurrent.

Andre telefon beslutningstagere, herunder Apple, Google og Samsung, har også bug bounties.

Flytningen kommer på et tidspunkt med øget pres på Huawei over sine forbindelser til den kinesiske regering. Huawei har nægtet amerikansk-ledede påstande om, at det kunne blive tvunget til at udspionere på vegne af Beijing. Men det har ikke stoppet den føderale regering fra at pålægge sanktioner og forhindringer fra opererer i USA. Dette pres har ført virksomheder som Google fra at trække sin støtte til Android, som Huawei er afhængig af sine telefoner, hvilket fik Tech Giant til at finde eller bygge alternativer.

En kilde beskrev begivenheden som svarende til et hemmeligt møde hostet af Apple i august, hvor Tech Giant rakte sine mest værdsatte sikkerhedseksperter særlige “dev” iPhones til at hacke og finde sikkerhedssvagheder.

Kilden sagde, at huaweis bug Bounty møde var sandsynligvis en måde at vise regeringer, at det er villig til at arbejde med hackere og sikkerhedseksperter til at styrke sikkerheden af sine produkter.

Huawei, som også gør netværksudstyr til telekommunikationsnetværk, kom under beskydning af britiske myndigheder tidligere på året for ikke at behandle “alvorlige og systematiske defekter” i sin software på et tidspunkt, det forsøger at bevise det er teknologier er ikke udgør en trussel mod den nationale sikkerhed.

Chase skinner, en talsmand for Huawei, reagerede ikke på en anmodning om kommentarer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *