For under $30 leverer HelloTalk en smart og sjov måde for sprogindlæring

TLDR: HelloTalk er fordybende sprogindlæring med indfødte højttalere og øvelser, der hjælper dig med at forstå din nye tunge. Og lige nu, det er 87% off.

Fordybende lærings værker. Det giver mening, hvis du tænker over det. en elev hovedkuls ind i et nyt område af studiet og den blotte volumen, ekstra praksis muligheder og øget kontekstuel læring vil bidrage til at gøre den studerende dygtige i deres nye dygtighed hurtigere.

Enhver, der har brugt fordybelse teknikker i at lære et nyt sprog kan tale til sine fordele. En undersøgelse fundet Portland femte-gradere tildelt nedsænkning programmer gjorde 13 procent bedre end deres jævnaldrende på State Reading tests. Og det tal steg til 22 procent bedre blandt ottende gradere.

Vi vil antage, at du ikke er villig til at vende tilbage til Middle School for at lære et nyt sprog, så teknologien er her for at hjælpe med den innovative tilgang, der tilbydes af folkene hos HelloTalk. Du kan komme ind på en levetid på deres VIP sprog uddannelsestjenester nu på mere end $200 off, bare $29 fra TNW tilbud.

I hjertet er HelloTalk sprogundervisning, der primært håndteres via kulturel udveksling. Når du er medlem, forbinder HelloTalk dig med en anden af deres 15.000.000 medlemmer, en person, der tilfældigvis er en indfødt taler på det sprog, du vælger.

I mellemtiden, denne person ønsker at lære dit sprog, og gennem en række øvelser ved hjælp af sms’er, stemmeoptagelser, videoopkald og endda doodles, du og din sprogpartner er hver guidet til færdighed i dit nye sprog.

Selv hvis du løber ind i problemer, vil HelloTalk intuitive sprogværktøjer som en indbygget oversætter, udtale hjælpemidler og on-the-fly korrektioner holde dine samtaler kører problemfrit. Og over 115.000 anmeldelser på app store og Google Play tilsammen kan bevidne HelloTalk magt, med den app, der modtager 4/5 stjerner på Google Play og 4.7/5 i app store.

Du kan angribe en helt ny inspireret tilgang til sprog erhvervelse med Hello Talk, især nu, at deres levetid VIP-tjenester er skåret af næsten 90 procent med denne tidsbegrænsede aftale.

Priserne er underlagt ændringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *