Xiaomo’s Apple Watch klon fjerner alt godt om Apple Watch

Xiaomi mi Watch kombinerer Apple design med Wear OS og en CPU fra 2011.

Xiaomi er gået tilbage til sine rødder som en leverandør af skamløse æble ripoffs, og hot off fotokopimaskine er Xiaomi mi Watch, en ny wearable, der er decideret Cupertino-inspireret. Mi Watch er en Apple Watch klon, men designet er stort set det eneste, der klonede her. Du vil ikke få en god SoC, et godt operativsystem, god batterilevetid, god haptik, eller en god app økosystem. Fra en afstand, selv om, nogle mennesker kan forveksle mi Watch for et Apple Watch, og måske det er nok.

Mi Watch er en Wear OS-enhed drevet af Qualcomms Snapdragon Wear 3100, en kombination, der gør enhver wearable enhed temmelig meget død ved ankomsten. Qualcomm har forsømt SmartWatch markedet siden dybest set sin begyndelse og har aldrig produceret en seriøs konkurrent til chips Samsung og Apple regelmæssigt lagt ud. Snapdragon Wear 3100 har en quad-core, 1,2 GHz cortex A7 CPU, et CPU-design, der er lige akkurat fra dette årti, der oprindeligt blev introduceret i 2011. Denne 28nm-chip har ikke en chance mod sine hurtigere, mindre, mere batteri effektive rivaler, men Qualcomms monopol sikrer, at det dybest set er det eneste spil i byen for SmartWatch chips.

Omkring museets stykke af en CPU er en 1,78-tommer, 448 × 368 OLED-skærm, 1GB RAM, 8 GB lagerplads og et 570mAh batteri. Alle de sædvanlige akronymer er her: NFC, GPS, og LTE, sammen med en indbygget eSIM chip. Der er Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4,2 og en bagmonteret pulsmåler. Basismodel SKU har en aluminiums urkrop til CNY 1.300 ($185), mens en mere præmie model leveres i rustfrit stål og pakker et lidt større 590 mAh batteri til CNY 2.000 ($285). Hvis du ikke har gættet fra valutaen endnu, MI Watch er kun tilgængelig i Kina, i det mindste for nu.

Operativsystemet er iført OS, men Xiaomi har faktisk flået det, hvilket ikke er tilladt uden for Kina. Mens regelmæssig telefon Android er en gratis-for-alle, at enhedsproducenter kan hud så meget som de ønsker, se Android har været en take-it-eller-forlade-it affære, med kun Watch ansigter og apps, der tilbyder et middel til differentiering. Google har næsten ingen tilstedeværelse i Kina, selv om, så kinesiske OEM-producenter kan reskin slid OS til deres hjertets indhold. De bliver nødt til at gøre noget arbejde, uanset hvad, som at tilføje en tredjeparts app store for at gøre op for manglen på Google Play.

Med udgivelsen af mi Watch har Xiaomi det meste af Apples lineup på Lockdown. Der er Xiaomi versioner af iPhone, iPad, MacBook, Apple TV, Airpods, og selv de fysiske Apple Stores. Xiaomi Apple Watch er op til forudbestilling i Kina i dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *