AT&T skifter kunder til dyrere planer uden at spørge dem først

AT&T tilføjer 15GB “bonus” til ældre planer, men rejser pris $10.

AT&T er at tilføje $10 til de månedlige regninger af kunder med visse grandfathered mobildataplaner og ikke lade dem skifte tilbage til deres ældre pakker. AT&T er at pitching ændringen som en “bonus”, fordi det er også at tilføje 15GB til kundernes månedlige data tildelinger.

“Nyd flere data,” siger AT&T i et support dokument. “Fra og med din oktober 2019-regning får du yderligere 15 GB data på din mobil delingsplan. Denne bonus data kommer med en $10 prisstigning. “

Betale en ekstra $10 for en anden 15GB er ikke en dårlig aftale for så vidt angår amerikanske trådløse priser gå, men det er kun sandt, hvis du rent faktisk har brug for de ekstra data. Planerne at få data-og-prisstigninger allerede havde mellem 20 GB og 60GB data om måneden til priser, der varierede fra $100 til $225. Nu disse planer har 35GB hen til 75GB og omkostninger $110 hen til $235. (Data tildelingen kan deles mellem flere personer på samme familieplan).

Disse mobile aktieværdi planer blev indført i december 2013 og er tilsyneladende ikke længere tilbydes til nye kunder. Dette er mindst anden gang i år, at der på &T has added $10 and extra data to customer bills; en tidligere stigning trådte i kraft mellem marts og maj og for det meste påvirket et andet sæt af mobile aktieværdi planer, i henhold til en anden AT&T støttedokument.

Ingen måde at fravælge
AT&T bekræftet, at der er ingen måde at fravælge den nye $10 stigning, randen rapporterede i går.

“Vi kommunikerer med nogle kunder om ændringer i deres mobilabonnementer. Kunderne har mulighed for at ændre deres plan til enhver tid og kan altid kontakte os med spørgsmål eller for at forstå deres muligheder, “AT&T fortalte nyhedswebstedet. Men som randen bemærkede, muligheden for at ændre planer omfatter ikke at gå tilbage til de ældre, billigere dem.

YDERLIGERE LÆSNING
AT&T ‘ pricy “Unlimited” plan nu tillader 100gb + af un-throttled data
Fordelene for AT&T er klare. Virksomheden får en anden $10 om måneden fra kunder og sandsynligvis vil faktisk ikke nødt til at levere de ekstra data i de fleste tilfælde. Hvis kunderne havde brug for flere data, end de allerede havde, ville de sandsynligvis have ændret sig til forskellige planer allerede.

Den anden fordel for AT&T er, at kunder ramt med prisstigningen kan beslutte at skifte til en af AT&T nyere planer, hvoraf nogle har data grænser, og nogle af dem er “ubegrænset.” Hvis du skifter til en ny plan, skal du sørge for at tjekke det med småt – selv de abonnementer, der annonceres som ubegrænsede, har masser af begrænsninger.

2 thoughts on “AT&T skifter kunder til dyrere planer uden at spørge dem først”

    1. No not yet but maybe a little later, I’m considering letting people become members so they can post their posts on the page.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *