Apple rettelser baggrund app bug med iOS og iPadOS 13.2.2

Opdateringen løser problemer med mobildata ud over fejl i baggrundsappen.

I dag udgav Apple en mindre opdatering til de operativsystemer, der kører på iPhone-, iPad-og iPod touch-enheder. Mærket iOS 13.2.2 (eller iPadOS 13.2.2 til iPad), det vigtigste punkt i denne opdatering er en rettelse til en meget rapporteret (og tilsyneladende RAM-Management-relaterede) bug i iOS 13, der så apps at holde op og miste deres tilstand, mens du kører i baggrunden.

YDERLIGERE LÆSNING
Alt hvad du behøver at vide om iOS og iPadOS 13,2
Alle de andre ændringer, der er angivet for denne opdatering, er også fejlrettelser. Problemer, der løses, omfatter flere problemer med mobiltjeneste og modtagelse, beskadigede mails, når du bruger S/MIME-kryptering, et opladnings problem, når du bruger YubiKey-tilbehør, og en fejl, der involverer Kerberos-godkendelse i Safari.
Her er Apples Produktbemærkninger til iOS 13.2.2. IPadOS udgivelsesnoter er de samme, bortset fra at de udelader punkttegn om fastsættelse af en mobildata fejl:

iOS 13.2.2 indeholder fejlrettelser og forbedringer til din iPhone. Denne opdatering:

Løser et problem, der kan få apps til at afslutte uventet, når de kører i baggrunden
Løser et problem, hvor iPhone midlertidigt kan miste mobiltjeneste efter et opkald
Løser et problem, hvor mobildata muligvis ikke er tilgængelige midlertidigt
Løser et problem, der medførte, at svar på S/MIME-krypterede mails mellem Exchange-konti ikke kunne læses
Løser et problem, hvor brug af Kerberos-enkeltlogon-tjeneste i Safari kan vise en godkendelses prompt
Løser et problem, hvor opladning kan blive afbrudt på YubiKey Lightning-drevet tilbehør

Dette markerer den syvende iOS softwareopdatering siden udgivelsen af iOS 13 mindre end 50 dage siden. Som vi har bemærket før, dette er en hidtil uset frigivelse kadence fra Apple, som tydeligt markerer nogle interne ændringer og afspejler en indsats for at komme foran bugs, der leveres med en ambitiøs-og det ser ud udefra, forhastet-iOS 13 og iPadOS frigivelse.

iOS og iPadOS 13.2.2 er tilgængelige i dag for alle enheder, der understøttes af iOS 13. Du kan finde muligheden for at opdatere i appen indstillinger på din enhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *