RunCode Challenge vender tilbage med kodning, pwning puslespil – og præmier

I sit tredje år, hacking/kodning udfordring tester en række færdigheder.

Det er Veterans Day weekend igen, hvilket betyder, at det er tid til returnering af RunCode, en årlig Capture-the-flag stil programmering og informationssikkerhed konkurrence drives af en non-profit gruppe dannet af en samling af frivillige (mange af dem med dag job i militær) for tre år siden.

Oprindeligt en straight kodning konkurrence, der støttede flere sprog, RunCode udviklet sidste år mod mere af en sikkerhed fokus-selvom dens udfordringer stadig indebærer at skrive kode for at overvinde gåder. Point akkumuleres med færdiggørelsen af hver udfordring, baseret på dens sværhedsgrad. I øjeblikket, konkurrencen funktioner 17 “Easy”, 9 “mellemliggende”, og 3 “hårde” udfordringer. Opgaverne omfatter udfordringer i netværk, matematik, kryptering, forensics, “pwning”, reverse engineering, web hacking, blandt andre.

Præmierne omfatter en et-årig abonnement på penetration test uddannelse site hack The Box, en WiFi ananas Nano fra Hak5, en 4-gigabyte Raspberry pi 4, en RTL software-defineret radio kit, og en WarCollar industrier DopeScope 2,0 Wi-Fi jagt værktøj (meget nyttigt for at finde Wi-Fi hotspots og fange “Fox” under trådløse udfordringer på hacker ulemper). Afhængigt af deltagelse, kan flere præmier tilføjes, ifølge eventarrangører.

Konkurrencen startede ved 5 PM Eastern på fredag, men det løber indtil 8 AM på November 11-så du stadig har lidt tid til at rack op point, hvis du vil have noget andet at gøre med din tid ved siden af at se Sports bold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *