2019 16-tommer MacBook Pro anmeldelse: bye-bye, sommerfugl

Apples nye laptop synes designet til at løse tre års bruger klager.

Den 16-tommer MacBook Pro virker som det tætteste, Apple nogensinde kan gøre til en undskyldning Tour. Mens det holder sig til mange af de principper, der er fastsat i 2016 redesign for produktlinjen, dens store ændringer over den netop ophørte 15-tommer model omfatter en revideret tastatur og forbedret termisk ydeevne-de vigtigste ting sin forgænger var kritiseret for.

Med denne nye model tilbyder Apple nye højttalere, nye mikrofoner, meget hurtigere grafik og et lidt større og tungere chassis. Det resulterende produkt er noget som en hybrid mellem 2019 15-tommer MacBook Pro og 2015 1.
Apple markedsfører disse produkter primært til tre sæt potentielle købere: udviklere, kreative fagfolk og velhavende brugere eller brugere, der foretager et aspirationelt køb for at få den mest raffinerede, dyre bærbare computer til rådighed. Baseret på vores tid med maskinen, den sidste af disse tre er bedre at se på 13-tommer model, MacBook Air, eller et vilkårligt antal Windows laptops. Men Apple har lavet nogle klare forbedringer her for de første to grupper.

Mens 2019 16-tommer MacBook Pro ikke er et helt nyt produkt, gør et par ændringer det til den bedste MacBook Pro og et bemærkelsesværdigt skridt op over sine forfædre til performance-minded brugere-forudsat at de har råd til det alligevel.

Specifikationer


OVERBLIK OVER SPECS: 2019 16-TOMMER MACBOOK PRO
SKÆRM 3072 × 1920 ved 16 inches og 500 nits
OS macOS Catalina 10.15.1
CPU 2,4 GHz 8-Core Intel Core I9 (5GHz Turbo) med 16MB fælles L3-buffer
RAM 32GB 2666MHz DDR4
GPU AMD Radeon Pro 5500M med 8GB GDDR6
HDD 2TB SSD
NETVÆRK 802.11 AC Wi-Fi; IEEE 802.11 a/b/g/n; Bluetooth 5,0
PORTE 4X Thunderbolt 3, 3,5 mm hovedtelefon
STØRRELSE 0,64-tommer × 14.09-tommer × 9.68-tommer (1.62 cm × 35.79 cm × 24.59 cm)
VÆGT 4,3 lbs (2 kg)
GARANTI 1 år, eller 3 år med AppleCare + ($379)
PRIS SOM ANMELDT $3.899
ANDRE PERKS 720p FaceTime HD-kamera, stereohøjttalere, tre mikrofoner
Apple MacBook Pro (16 “) produkt billede
Apple MacBook Pro (16 “)
STARTER FRA $2.259 PÅ AMAZON
(Ars Technica kan optjene kompensation for salg fra links på dette indlæg gennem affiliate programmer.)
2019 16-tommer MacBook Pros interne følger nøje den model, der er indstillet af andre nylige iterationer, og CPU-konfigurationerne lover ikke nogen ydelses fordel over 15 “, undtagen potentielt over vedvarende belastning på grund af de forbedrede termik. Når det er sagt, GPU valg er en forbedring, og flash opbevaring er billigere, med mere inkluderet i standardkonfigurationer til samme pris punkter ($2.399 og $2.799) som før.
$2.399-konfigurationen leveres med en 9-generations, 2,6 GHz, 6-Core, Intel Core i7-processor. For en anden $300, kan du støde det op til en 2,4 GHz 8-Core Intel Core i9. Basis indstillingen for $2.799-konfigurationen er en 2,3 GHz, 8-Core Intel Core i9. $2.799-konfigurationen kan opgraderes til den marginalt hurtigere 2,4 GHz 8-Core Intel Core I9 for yderligere $200.

RAM starter ved 16GB af 2666MHz DDR for begge konfigurationer, med muligheder for at opgradere til 32GB ($400 over basen) eller en kæmpestor 64GB ($800 over basen). Dette markerer første gang MacBook Pro har en 64GB option, og 32GB valg blev faktisk introduceret ikke så længe siden. Igen, Apple har rettet en fælles klage her-omend en fra en smuk niche delmængde af brugere.

For nylig kom $2.399 og $2.799 konfigurationer med henholdsvis 256GB og 512 GB SSD-lager. Det er blevet forøgede til 512gb og 1 TB uden en pris vandretur. Fra 1 TB kan du gå op til 2 TB for yderligere $400, 4 TB for $1.000 eller 8 TB for $2.200. At 8TB option vil behage video redaktører arbejder i marken, men det er sandsynligt overkill for en hel del brugere.

Da lagring er altafgørende, den grundlæggende konfiguration Storage Boost dybest set beløber sig til et prisfald for denne maskine i forhold til hvad en tilsvarende konfigureret MacBook Pro koste for et år siden, for nogle brugere. Indgangspunktet har ikke ændret pris, men hvis du ikke var tilfreds med 256GB SSD-lager, vil du bruge færre penge denne gang, end du ville have før, da du ikke behøver at bruge hundredvis ekstra på opgraderinger for at komme til en rimelig mængde lagerplads.

Den sidste bruger konfigurerbare indstilling er video. $2.399-modellen er som standard en AMD Radeon Pro 5300M med 4GB GDDR6 hukommelse. For en ekstra $100, kan du gå op til AMD Radeon Pro 5500M med den samme mængde hukommelse-en opgradering, der sandsynligvis vil være det værd for alle brugere gør tung video arbejde-eller til 8GB hukommelse for at 5500M for endnu en $100.

Displayet har en højere opløsning end denne maskines forgængere (3.072 med 1.920 pixels ved 226 ppi). Vi vil tale mere om displayet, når vi diskuterer denne laptop design, men bare vide, at intet andet har ændret her specs-Wise foruden pixel count.

Bortset fra højttalerne og mikrofonerne, ligner de andre specs og interne også de 15-tommer MacBook Pro. Der er fire Thunderbolt 3/USB-C-porte, som kan bruges til strøm.

Denne enhed har et 720p fremadvendt kamera, og trådløse tilslutningsmuligheder omfatter 802.11 AC Wi-Fi og Bluetooth 5,0. Det er skuffende og overraskende at ikke se Wi-Fi 6 her, især da målet brugeren undertiden vil overføre meget store filer trådløst, og Apple inkluderet Wi-Fi 6 i sine nyeste iPhones.

Vores anmeldelse enhed
Den konfiguration, vi gennemgik, har 2,4 GHz 8-Core Intel Core I9-processoren, 8GB AMD Radeon Pro 5500M, 32GB hukommelse og 2 TB flash-lagring. Jeg vil argumentere for dette repræsenterer den mest attraktive, og muligvis mest almindeligt, konfiguration for de fleste købere, selvom mange vil vælge at nøjes med 1 TB opbevaring i stedet i betragtning af omkostningerne. Du kan støde det op til 64GB RAM, eller endda hele vejen op til 8 TB lagerplads, men disse muligheder er virkelig beregnet til særlige use tilfælde.

Design
Der er ikke noget radikalt anderledes om udseendet af 2019 16-tommer MacBook Pro, men det er mærkbart tungere end 15-tommer model.

Når man sidder på egen hånd, de fleste mennesker ville ikke umiddelbart komme til den konklusion, at dette er en anden maskine fra sin forgænger. Den er stadig tilgængelig i de samme to farver, og æstetikken har ikke ændret sig – især når låget lukkes. Når det er åbent, det indlysende fingerpeg om, at dette er en ny MacBook Pro ville være tastaturet, som har adskilt en fysisk flugt nøgle og touch ID-knappen fra en nu mindre touch bar.

Placer den ved siden af en 15-tommers MacBook Pro, men du kan se, at den er lidt større i alle dimensioner. I praksis, igen, det er den vægt, der virkelig føles anderledes. Her er målingerne af nogle nylige MacBook Pro modeller sammenlignet:

MODEL HØJDE BREDDE DYBDE VÆGT
2019 16-tommer MacBook Pro 0,64 tommer (1,62 cm) 14,09 tommer (35,79 cm) 9,68 tommer (24,59 cm) 4,3 pounds (2,0 kg)
2019 15-tommer MacBook Pro 0,61 tommer (1,55 cm) 13,75 tommer (34,93 cm) 9,48 tommer (24,07 cm) 4,02 pounds (1,83 kg)
2015 15-tommer MacBook Pro 0,71 tommer (1,8 cm) 14,13 tommer (35,89 cm) 9,73 tommer (24,71 cm) 4,49 pounds (2,04 kg)
Så det er meget lidt større end den seneste 15-tommer model, men det er stadig ganske lidt tyndere og lettere end pre-touch bar, Retina 15-tommer model.

Derudover er en håndfuld enkelte elementer særligt forskellige: displayet, tastaturet, lydsystemet og det interne termiske Management system.

Vise
Som angivet af navnet, denne MacBook Pro har en 16-tommer skærm, sammenlignet med 15,4 for den model, den erstatter. De fleste af denne skærm fast ejendom er vundet ved at reducere størrelsen af bezels. Reduktionen er mest signifikant i toppen, med mindre reduktioner på siderne.

Der er helt sikkert Laptops derude med mindre beslag, men det er stadig en velkommen ændring. Det er ikke radikalt, men den bærbare computer føles en smule mere rummelig at bruge end den 15-tommer MacBook Pro.

Intet andet om displayet har ændret sig andet end et løft i opløsning (og en beskeden stigning i pixeltæthed med det). Det er lige under 7% flere pixels samlet, så det vil ikke være mærkbar for de fleste mennesker.

Denne skærm har stadig en maksimal lysstyrke på 500 nits, hvilket er anstændigt for en bærbar computer, men det ville have været rart at se en højere total for øget dynamikområde for annoncemateriale gør farve og andre video arbejde. Odds er, at du bruger en professionel skærm til at få noget reelt arbejde gjort, hvis det er dit erhverv, selv om.

Apple indeholder meget gode displays i disse maskiner, og det melodier dem på fabrikken, så de er generelt klar til professionel brug lige ud af kassen, hvilket ikke er sandt for en masse andre bærbare computere i denne kategori. Over hele linjen er det en fremragende skærm med sort og grå ensartethed, der er bedre end de fleste stationære skærme og enestående farvenøjagtighed.

Når det er sagt, mange andre bærbare computere, der konkurrerer med MacBook Pro har 4K skærme, og nogle har mindre beslag. Nogle har bedre kontrastforhold, og nogle er endda OLED nu. Apple har gode grunde til ikke at flytte til OLED på sine bærbare computere bare endnu, men det virker som en plausibel næste træk. Hvis du har brugt en 15-tommer MacBook Pro til enhver tid i de sidste par år, skal du ikke forvente, at dette er et dramatisk skridt op på displayet front. Tastaturet er dog en anden historie.

Et helt nyt – Err, mærke gammelt – tastatur

Apple har ramt “Fortryd” knappen på Butterfly keyboard design i denne computer, og med det, tre års dårlig presse og smerteligt dyre reparations programmer.

Jeg har tænkt mig at indrømme en upoppopulær udtalelse her: i form af skriveoplevelse, jeg kunne godt lide Butterfly tastaturer. Jeg kunne godt lide dem mere end nogen anden laptop tastatur jeg nogensinde har brugt.

Personligt er jeg skuffet over, at Apple ikke var i stand til at gøre Butterfly mekanismen arbejde i stedet for at gå tilbage til dette ældre design. Jeg kender en meget vokal sæt af brugere lidenskabeligt uenig, og det er fint-det er subjektivt-men sandheden er, at en ikke-næsten-som-vokal skare af andre brugere faktisk kunne lide Butterfly tastaturer.

Men som jeg har skrevet igen og igen om dette specifikke emne, er det ligegyldigt, hvor rart det føles at skrive på, hvis det ikke virker. Og i den henseende var sommerfugltastaturerne en fiasko. Jeg har haft min egen 2016 MacBook Pros tastatur udskiftet to gange. Det er ikke ualmindeligt.

Apple siger sig anvendte dens populær Trylleri tastatur at skibe hos noget af dens Desktop nemlig den model nemlig indeværende sig, og sig viser. Den saks-switch mekanisme er den samme, tasterne føles meget lig skrive på, og i nogle tilfælde kan du endda udskifte versaler fra den ene til den anden-selvom et par er formet lidt anderledes, så det virker ikke for dem alle.
Hvis du kunne lide tastaturer i 2012-2015 Retina MacBook Pro-modellerne (med det samme pre-touch bar og pre-Butterfly), vil du føle dig hjemme på dette tastatur. Ved hjælp af en 2012 Retina MacBook Pro og den ene side om side føles tastaturerne helt ens.

Den væsentligste forskel er, at touch bar er stadig her, selvom det er kortere end det var i 2016 gennem tidlige 2019 modeller. Der er nu en fysisk flugt nøgle, som udviklerne vil være begejstrede for at have tilbage, og touch ID-sensoren/afbryderknappen er adskilt fra touch bar, som den er på 2018 MacBook Air. Touch ID-knappen har også en mat finish nu i stedet for en blank, så den ser anderledes ud fra touch bar.

Apple har ikke ofret nogen touch bar-funktionalitet her; alle de tidligere virtuelle knapper og konfigurationer er stadig mulige i den mindre bar. Du kan stadig konfigurere den til at fungere som virtuelle funktionstaster.

Åh, og Cupertino også skærehøjden af venstre og højre piletasterne i halve, bringe tilbage inverteret T design. Jeg er glad for at se Escape nøglen tilbage; Det var ikke forfærdeligt at bruge røre en som udvikler, men det er helt sikkert pænere. Jeg er tvivlsomt, at en meget stor procentdel af brugerne stadig bruge funktionstaster undtagen som medier og lysstyrke kontrol. Hvis du gør det, så er det en bummer, fordi du stadig sidder fast med touch bar. Men de fleste mennesker vil ikke pleje.

Ligesom 2015 MacBook Pro har dette tastatur en mere blid fornemmelse. Rejsen er lidt anderledes end Butterfly Keys (1mm nu). Den mekaniske-keyboard-lignende clankiness af Butterfly Keyboard er blevet erstattet med en meget stille, blød, bouncy føler. Igen, hvis du har brugt ældre MacBook tastaturer, du ved præcis, hvad du får her. Jeg har en mindre klage: baggrundsbelysningen bløder ud omkring kanten af tasterne, ligesom det gjorde i ældre MacBook Pro modeller. Dette er næppe en big deal, men det er en lille måde Butterfly tastaturer i det mindste kiggede lidt pænere trods alle deres spørgsmål.

En nylig Teardown af iFixit fandt, at ligesom Butterfly keyboard, hele tastaturet skal udskiftes med disse bærbare computere, hvis selv en switch mislykkes. Det er ærgerligt, fordi det ville have været dejligt at se en nemmere at reparere MacBook Pro. Når det er sagt, jeg forventer, at dette tastatur vil mislykkes mindre hyppigt; en masse mennesker derude er stadig bruger den samme magiske tastatur eller 2012 MacBook Pro tastatur, de har brugt i syv år. Det samme kan ikke siges om Butterfly tastaturer.

Hvis du kunne lide Butterfly tastaturer, følelsen af denne ene er tæt nok til at være værd at (tilsyneladende) pålidelighed gevinster. Hvis du ikke gjorde det, vil du blive glad for at se en tilbagevenden til form her. Under alle omstændigheder er det en gevinst for alle.

Højttalere og mikrofoner

Højttalere aThe 15-tommer MacBook Pro havde anstændigt, men ikke fremragende højttalere. Apple tog denne opdatering som en mulighed for at op sit spil der. 16-tommer har et seks-højttalersystem, og Apple siger, at det har højttalerdrivere placeret lige ved siden af hinanden på en sådan måde, at de annullerer hinanden og forhindrer vibrationer, der kan føre til dårlig lyd.

De lyder meget godt-en dramatisk forbedring i forhold til 15-tommer iteration og næsten enhver anden laptop, du er tilbøjelige til at bruge. De lyder naturligvis ikke så godt som sige, en HomePod eller en Sonos One, eller rigtig god desktop computer højttalere. Og de vil ikke erstatte Studio-skærme til musik hobbyfolk og fagfolk. Men hvis du bare ser et TV-show, lytter til musik eller spiller et spil, er de mere end tilstrækkelige.

Apple har også inkluderet nye mikrofoner i 16-tommer MacBook Pro. Apple hævder, at det har 40% mindre Hiss end tidligere, og at det kan konkurrere Pro-kvalitet digitale mikrofoner. Forestillingen om, at dette kunne erstatte professionelle mikrofoner bruges ved at optage kunstnere og podcaster synes en smule langt ude, men det er sandsynligt, at gøre Skype, FaceTime, og Google hangouts opkald lidt mere behageligt, og det bør være nok for musikere til at fastsætte meget grundlæggende skitser, der er beregnet til at blive omdannet til publikum-vendende arbejde senere. nd mikrofoner

Køling og strøm
I 2018, MacBook Pro fik nogle dårlige presse til begrænsning temmelig alvorligt under tung belastning, især med Core I9 modeller. Noget af det skyldtes en firmware bug, som Apple hurtigt fast.

Til en vis grad, en vis begrænsning i disse formfaktorer forventes. Disse bærbare computere er bevidst bygget som et kompromis mellem bærbarhed og ydeevne. Men med denne maskine, har Apple gjort en indsats for at forbedre tingene med en ny termisk arkitektur, som det siger gør det muligt for den bærbare computer til at opretholde op til 12 mere watt strøm under belastning. Det gør det med nye ventilator klinger og større varme dræn, med op til 28% mere luftstrøm.

For at styrke dette, leverer Apple 16 “MacBook Pro med et 99,8 wh batteri. FAA forordning caps disse batterier på 100, så det er næsten så stor som det er muligt, samtidig med at tingene bærbare og let for rejsende. Den bærbare computer leveres også med en 95-watt-strømadapter.

Ydeevne
Som nævnt ovenfor, Apple leveret denne maskine uden en bump i CPU-hastighed over den tidligere 2019 refresh for 15-tommer model. Men en ny GPU og hurtigere hukommelse forbedret video ydeevne her.

For at teste dette evaluerede vi ydeevnen af denne CPU sammenlignet med 2018-modellen plus andre produkter på tværs af både Mac-og Windows-økosystemerne. Vi ønskede også at se, hvordan GPU’EN stabler op mod konkurrerende forbrugerprodukter med lignende formfaktorer, samt mod 2019 15-tommer MacBook Pro med Vega 20 grafik.

Her er en komplet liste over de maskiner, der er involveret i vores benchmarks:

MODEL CPU GPU
2019 16-tommer MacBook Pro 8-Core Intel Core I9 på 2,4 GHz (5 GHz Turbo) AMD Radeon Pro 5500M 8GB GDDR6
2019 15-tommer MacBook Pro 8-Core Intel Core I9 på 2,4 GHz (5 GHz Turbo) Radeon Pro Vega 20 4GB HMB2
2018 15-tommer MacBook Pro 6-Core Intel Core I9 på 2,9 GHz (4,8 GHz Turbo) AMD Radeon Pro 560X 4GB GDDR5
2018 Mac mini 6-Core Intel Core i7-8700B ved 3,2 GHz (4,6 GHz Turbo) Intel UHD-grafikkort 630
2017 iMac Pro 10-Core Intel Xeon W ved 3 GHz (4,5 GHz Turbo) AMD Radeon Pro Vega 64 16GB HMB2
2019 HP Spectre x360 15 6-Core Intel Core i7 ved 2,2 GHz (4,1 GHz Turbo) NVIDIA GeForce GTX 1050Ti 4GB
2018 HP Spectre x360 15 4-Core Intel Core i7 ved 1,8 GHz (4,0 GHz Turbo) NVIDIA GeForce MX150
2018 Dell XPS 15 2-i-1 4-Core Intel Core i7 ved 3,1 GHz (4,1 GHz Turbo) Radeon RX Vega M GL 4GB HMB2
Microsoft Surface laptop 2 4-Core Intel Core i7 ved 1,9 GHz (4,2 GHz Turbo) Intel UHD-grafikkort 620
Vi kørte vores sædvanlige syntetiske benchmarks, testet for begrænsning under vedvarende belastning, og også gjorde en virkelige verden test med Final Cut Pro, da video ydeevne er en stor del af banen her.

I syntetiske benchmarks udfører denne maskine næsten identisk i CPU-opgaver til 2019 15-tommer refresh vi dækkede blot et par måneder siden (dette er ikke en overraskelse), så vi ikke spilde plads i hitlisterne for at sammenligning. Men du kan se, at det slår 2018 MacBook Pro med en anstændig margin.

Med hensyn til grafikydeevne, vi ser på så meget som en 64% stigning i ydeevnen over den tilsvarende prissat 2018 MacBook Pro fra bare et år siden-at maskinen havde den hurtigste tilgængelige GPU på det tidspunkt, og denne ene ryger det. Der er endda en markant forbedring i forhold til Vega 20 GPU, som var den øverste konfiguration til 2019 15-tommer MacBook Pro, indtil denne maskine blev lanceret.

Apple har ikke gjort nogen bølger i CPU-ydeevne med 2019 16-tommer MacBook Pro, selvom det stadig er fremragende til en maskine denne størrelse. Men en af mine vigtigste klager over 15-tommer MacBook Pro i årevis var glansløse video ydeevne i forhold til lignende Windows-maskiner, og det er ikke længere så stort et problem, som det var engang. Det hjælper med en masse arbejdsprocesser, at SSD er marginalt hurtigere, også.

Her er hvad vi fandt, når vi står over for Vega 20 ud mod den nye 5500M i en endelig Cut Pro eksport af en kort 8K video ved 24fps med flere filtre og effekter anvendt:

Endelig Cut Pro virkelig udnytter Apples hardware, men det er vigtigt at huske, at Adobe suite, ja, gør ikke helt så godt. Virksomheden annoncerede for nylig alle mulige forbedringer for, hvordan dens software kører på Mac-computere, og disse ændringer er alle velkomne, men det er stadig tilfældet, at hvis du vil have den bedste ydeevne ud af en MacBook Pro, du er bedst ud ved hjælp af Apples egen software. Ingen er overrasket, jeg er sikker. Afhængigt af dit synspunkt, dette kunne være mere af en kritik af Adobe end af Apple.

Det er vigtigt at bemærke, at alle ovenstående tests repræsenterer burst-ydeevne, men ikke vedvarende ydeevne. Den 2018 MacBook Pro oprindeligt lanceret med alvorlige begrænsning spørgsmål, men Apple frigivet en firmware opdatering, der hurtigt stabiliserede ting, med kun en beskeden forventet mængde af begrænsning. Når vi testede denne maskine ved at gøre tunge arbejde i endelige cut og andre programmer, mens overvågning af CPU og GPU, vi stødte ingen signifikant begrænsning under vedvarende tung belastning. Der er stadig nogle begrænsninger med hensyn til, hvor skøre æble kan gå med de komponenter, det lægger i dette chassis, men det ser ud som om vi er på et sødt sted her. Komponenterne i denne maskine udfører konsekvent og godt selv over temmelig lange perioder.

Apples arbejde på termik synes at have givet nogle positive resultater. Det er forbløffende, hvad kun et par millimeter her og der kan gøre. Ja, denne laptop er mærkbart større end sin forgænger, men stigningen i størrelse er ganske subtile (den øgede vægt er mindre subtile), og det føles som en meget rimelig afvejning for denne form for ydeevne.

Endelig er der batterilevetid. Apple hævder 11 timers batteritid for almindeligt forekommende tilfælde, sammenlignet med 10 timer for 15-tommer MacBook Pro. I vores test af syntetisk Wi-Fi-browsing fik vi faktisk identiske resultater til de seneste 15 “MacBook Pro, og din kilometertal vil helt klart variere afhængigt af opgaven.

Bye-bye, butterfly

Ive ‘ observeret nemlig en samtidigt med at Æble har blevet indsnævring den indskyde publikum i dens Mac fabrikat kø. Mac er ikke pc’en for alle, som det var engang placeret. Det forekommer mig, at Apple, iOS er nu platformen for alle, og macOS er specifikt den platform, som medarbejderne bruger til at gøre indhold, software og andre oplevelser for at iOS publikum.

Det er tilfældet, Apple har været i en underlig position sidst. Der var mange positive ting om den seneste 15-tommer MacBook Pro-igen, jeg gav det en generelt god anmeldelse-men at meget niche publikum, at Apple har fokuseret på mere og mere i løbet af de sidste par år var dybt frustreret over et par ting om Maskine. Virksomhedens forpligtelse til at holde sine bærbare computere ultra-tynde på bekostning af ydeevne og andre praktiske aspekter, der betød noget for disse professionelle skabere virkede som en levned af en nu borte æra, da Apple forsøgte at nå alle på én gang med Mac.

Ved at sige “bye” til Butterfly keyboard og bruge bare en lille smule mere plads i chassiset til at forbedre termo pletterne, Apple har rettet brugernes bekymringer om både pålidelighed og ydeevne. Det er forbløffende, hvor lidt jord virksomhedens industrielle designere var nødt til at give om bærbarhed for at opnå disse ting. Det er en værdifuld afvejning, selv om denne bærbare computer føles frygtelig tung.

Bortset fra måske højttalersystemet og den bedste grafikydeevne nogensinde i en Mac laptop, men Apple har ikke introduceret noget revolutionerende her. Den mest spændende funktion for mange brugere er et tastatur, der er dybest set det samme tastatur virksomheden har været at gøre for mange, mange år. Det betyder, at 16-tommer MacBook Pro er et ægteskab af i går og i dag. Jeg forventer, at ægteskabet vil holde fast i en hel del år.

Penge er ingen genstand, det er nemt at anbefale denne maskine til alle, der ønsker at køre macOS og gøre tung udvikling eller kreativt arbejde. Men lad os være virkelige: penge er i høj grad et objekt for de fleste mennesker.

Hvis du er på udkig efter den optimale ydelse-for-Buck-ratio, og du bekymrer dig mindre om ting som industrielt design, fly-venlige strømsystemer, bærbarhed, støjniveauer, og så videre, der er meget billigere Windows Laptops derude. Og Windows er nu på et bedre sted, end det havde været i mange år; Det er ikke længere en situation som den var i 2008, da Windows var velsagtens et rod og Mac OS var langt mere stabil og ligetil at bruge.

De fleste mennesker i dag behøver ikke en $2.500-$ 4000 computer. Hvis du ikke arbejder med tung grafik, kan du få en 13 “MacBook Pro eller endda en MacBook Air. Dont ‘ indkøbe indeværende computer netop fordi dens ‘ den højst overkurs valgmulighed; denne form for præstation i denne formular faktor er kun nødvendig for en bestemt målgruppe af fagfolk. Og hvis du ikke er ligeglad med bærbarhed og en overflod af niche kvalitet-of-Life fordele, som Apple prioriterer i Mac, få et vilkårligt antal stærke Windows laptops.

Mac er stadig ikke for alle, og det sandsynligvis aldrig igen vil være. Men den 2019 16-tommer MacBook Pro er nu en bedre pasform for de brugere, Apple har forsøgt at nå. Bye bye sommerfugl; Hej hurtigere Render gange.

Den gode
Bedre video ydeevne end MacBook Pro har for nylig været kendt for
Indeholder et angiveligt meget mere pålideligt tastatur – Escape-tasten medfølger
Skærmen er stadig stor
Fremragende højttaler kvalitet
Billigere og mere ekspansiv Storage konfigurationsmuligheder
macOS er et stærkt OPERATIVSYSTEM, og Adobe har for nylig opdateret sin software suite for bedre at understøtte, hvad Apples produkter har at tilbyde
De dårlige
Ingen Wi-Fi 6
Ingen 4K-skærm
Det er lidt tungere, højere og varmere end sin umiddelbare forgænger
Stadig svært og dyrt at reparere eller servicere
Den grimme
Det er prissat uden for de fleste forbruger-og endda mange prosumentenergi hobbyists’ — budgetter