Black Friday Tech-tilbud 2019: CPU’er, GPUs, SSD’er og gaming-pc’er

Score de bedste tilbud på alt fra CPU’er til laptops

Ingen grund til at vente på dagen efter Thanksgiving. Alle de store Tech detailhandlere har lanceret store Black Friday tilbud. Newegg, Amazon, BestBuy, Microsoft, Dell og Lenovo er blot et par af de store detailhandlere giver os store rabatter lige nu.

Faktisk er der så mange salg, der er det kan være svært at fortælle, om du får en aftale eller en dud. Så uanset om du er shopping for tilbud på de bedste SSD’er eller på udkig efter rabatter på de bedste gaming laptops, er du kommet til det rigtige sted.

Nedenfor er vi afrunding op dagens bedste Black Friday Tech tilbud samlet lige nu, og vi opdaterer denne side hele dagen for at holde tingene aktuelle. Vi har også dedikerede lister over de bedste Black Friday SSD tilbud, bedste Ryzen tilbud, bedste Black Friday CPU tilbud, bedste Radeon tilbud og bedste Microsoft Surface Deals. Hvis du ikke kan se præcis, hvad du ønsker i vores fortegnelser, vi har også fået råd om, hvordan du finder de bedste SSD tilbud, få de bedste CPU tilbud og finde de bedste grafikkort tilbud.

Hurtig Deal tips
Vi har undersøgt tilbud nedenfor for at sikre, at de tilbyder solide besparelser. Men når du tjekker salg ud, skal du altid huske:

Som et resultat, vi anbefaler, at alle shoppere bruger sammenligning motorer som Google Shopping eller PCPartPicker (bedst for komponenter). Der er ingen ultimative søgemaskine, der sammenligner priser fra hver butik, men så længe du bruger en eller to, mens shopping, vil du bedre dine chancer for at score den bedste Deal.

Vi er også store fans af sites som CamelCamelCamel. Hjemmesiden viser prishistorikken for enhver vare solgt på Amazon. Bare drop i produktets fulde Amazon URL i CamelCamelCamel og sidstnævnte vil vise dig et diagram, der skitserer, at enhedens pris historie på Amazon. På den måde vil du vide, om det er virkelig en all-timepris lav, eller hvis det er bare en middelmådig salg.

Check pris historie: ikke alle såkaldte Deal er faktisk en reel rabat. Nogle produkter til salg er faktisk billigere på andre steder og andre blev rejst i pris bare for at sænke dem igen. Brug Google Shopping, CamelCamelCamel (bedst til Amazon > eller PCPartPicker (bedst for komponenter) til at kontrollere pris historie og konkurrenter.
Sørg for, at opgraderinger er kompatible: Hvis du køber RAM eller lagerplads, skal du sørge for, at din PC kan opgraderes og har plads til disse dele. Du kan tjekke producentens service manual eller bruge den afgørende system rådgiver til at finde ud af det.
Betal lidt mere for betroede brands: nogle gange vil du se et nøgle produkt som en SSD til salg fra et mærke, du aldrig har hørt om. Det er værd et par ekstra bukke til at gå med noget, der er godt støttet, fra en producent, du kan stole på.