Dealmaster: alle de Apple-enheder værd at købe på Black Friday priser

Disse er formentlig de bedste tilbud på Apple-enheder, vi vil se gennem årets udgang.

Apple-enheder er konstant i høj efterspørgsel, og alligevel de sjældent gå på salg. Men for Black Friday 2019, en række detailhandlere har salg og rabatter på nogle af de mest populære Apple-produkter som for sent.

Lad os starte med Apples trådløse øretelefoner – AirPods er nu $139 på Amazon, og det omfatter standard opladningsetuiet. Disse er anden generations AirPods og den almindelige opladningsetui; det ekstra trådløse opladningsetui fås separat til den almindelige pris på $79. AirPods var nede på $129 for et par timer siden, men denne aftale synes at være udløbet. Uanset, denne AirPods Bundle giver dig det væsentlige til en god salgspris.

Den nye AirPods Pro er også til salg i dag-nu kan du få de nye og forbedrede ørepropper til $234,98, som er omkring $15 ud af deres faste pris på $250. Disse er in-ear version af de originale AirPods, som kunne gøre dem mere behagelige for dem, der fandt formen af AirPods mindre end ideel. AirPods Pro bruger den samme H1chip, der findes i andengenerations AirPods, til at parre med Apple-enheder, men funktionerne har aktiv støjreduktion og “gennemsigtigheds tilstand”, som de oprindelige AirPods ikke har. Den tidligere tilstand blokerer for omgivende støj, mens den sidste tilstand lader i nogle eksterne lyd, så det er nemmere at høre andre omkring dig.

Target har 38mm Apple Watch Series 3 til $169, mens 42mm-modellen er $199. Det er $30 billigere end du finder disse enheder på Apples online butik. Mens de ikke er så diskonteret som Walmart tidlige Black Friday tilbud (som satte 38mm Series 3 på $129 og 48mm model på $159), disse tilbud er ikke længere tilgængelige. Det er altid værd at tjekke for at se, om bestanden kommer tilbage på disse salgspriser, men det er usandsynligt på dette tidspunkt.

Apple Watch Series 3 er en solid mulighed for dem, der ikke har brug for eller vil have de klokker og fløjter, som kommer med de dyrere serie 4-og serie 5-modeller, såsom EKG-teknologi og en Always-on-skærm. Hvis EKG-aflæsninger og fald detektering er vigtige for dig, har Best Buy Apple Watch Series 4 til $299, som er $50 fra sin normale pris.

På iPad spektrum, den bedste Deal er $249 for 2019 iPad. Dette er den laveste pris, vi har set denne iPad hit (en 32GB model typisk koster $329), og selv om det har ramt denne pris før, det er nok sidste gang i år vil det så overkommelige.

Men det er ikke den eneste iPad til salg: nu kan du få $150 til $200 off den 11-tommer iPad Pro (afhængigt af lagerkapacitet). Dette er den nyeste model af iPad Pro, som Apple introducerede sidste år, at der ud over at være en kraftfuld kreativ værktøj, kunne også være en laptop alternativ.

Takket være fremskridt og nye funktioner i iPadOS, iPad Pros er mere kraftfuld og effektiv end nogensinde. Når parret med et tastatur tilbehør (eller endda når tilsluttet en ekstern USB-C-skærm), er det muligt at bruge tabletten næsten som du ville en typisk bærbar computer. Indrømmet, det er ikke ligefrem den samme oplevelse, men iPad diehards vil sætte pris på oplevelsen og kan overveje at grøde deres almindelige laptop til iPad Pro. Enheden arbejder også med den anden generation Apple Pencil, et værktøj, som kunstnere og notetakers sværger ved, og en, der er blevet meget forbedret i forhold til den første generation blyant (nemlig med trådløs opladning kapaciteter og automatisk parring).

Ikke overraskende, din bedste satsning at få diskonteret Apple-produkter er at shoppe hos en detailhandler som Amazon, Walmart, eller Best Buy. Apple kører dog sin egen Black Friday-promovering, der indeholder op til et $200 Apple store-gavekort, når du køber udvalgte Apple-produkter. Du kan få et $25-gavekort, når du køber AirPods, Apple TV eller et Apple Watch Series 3, et $100-gavekort, når du køber en 11 “eller en 12,9” iPad Pro, og et $200-gavekort, når du køber en MacBook Pro eller en iMac. Det er blot et par af de gavekort tilbud Apple har, så gennemse online butik for at se alle de muligheder.

Tjek den fulde liste nedenfor for alle de umagen værd Black Friday Apple tilbud.

Bemærk: Ars Technica kan tjene kompensation for salg fra links på dette indlæg gennem affiliate programmer.

Apple-tilbud
Apple AirPods w/opladningsetui til $139 på Amazon (normalt $144).
AirPods Pro w/opladningsetui til $234,98 på Amazon (normalt $249,99).
Apple Watch Series 3 (38mm) til $169 ved mål (normalt $199).
Apple Watch Series 3 (42mm for $199 ved mål (normalt $229).
Apple Watch Series 5 (40mm) til $354,99 på Amazon (Clip $24,01 kupon-normalt $384).
10,2-tommer Apple iPad (32GB, nyeste model) for $249 på Walmart og Amazon (normalt $329).
10,2-tommer Apple iPad (128GB, nyeste model) for $329 på Amazon (normalt $429).
11 “Apple iPad Pro (64GB) til $649,99 i Best Buy og Amazon (normalt $799,99).
11-tommer Apple iPad Pro (256GB) til $799,99 på Amazon og Best Buy (normalt $949,99).
11-tommer Apple iPad Pro (512GB) til $949,99 på Amazon og Best Buy (normalt $1.149,99).
Apple Pencil (1. generation) stylus til $79 på Amazon (normalt $94,99).
Apple MacBook Air (gammel model)-Core i5, 13,3-tommer ikke-Retina-skærm, 8GB RAM, 128GB SSD til $649,99 på Amazon (normalt $999).
Apple HomePod til $199,99 på Best Buy (normalt $299,99).
$100 iTunes-gavekort til $80 på Best Buy (normalt $100).
Få op til et $200 Apple store-gavekort med udvalgte Apple-produkt køb hos Apple.