SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Gaming Headset anmeldelse: stadig fantastisk

VORES DOM
Arctis 7 2019 Edition, der er etableret som det trådløse headset siden udgivelsen, er stadig en ekstremt stærk udfordrer i et stadigt mere overfyldt kabelfrit marked.

For
Komfortable
Tilpasselig
Fremragende lyd klarhed
Mod
Ikke så polstret som HyperX Cloud-modeller
Meget subtile ændringer fra 2018 model
Ikke det mest spændende design

Vi burde virkelig rulle det røde tæppe ud for denne her. SteelSeries ‘ Arctis 7 2019 Edition har til formål at være en af de bedste gaming headsets ved at ramme den søde spot mellem pris og ydeevne. Du har ikke tendens til at se det omkring hals af eSports atleter på store turneringer, men for entusiaster, der bekymrer sig om komfort så meget som lyd fidelity det har længe været en grundpille. Med denne 2019 udgave af Arctis 7, med en håndfuld subtile forbedringer, ser SteelSeries ud til at forlænge denne regeringstid.

Dette er, men en af en flåde af Arctis headsets forenet af en ski-Goggle-stil pandebånd, der holder vægten af enheden fra at grave ind i din sarte kranium. Det tilbyder 2,4 GHz tabsfri trådløs kapacitet med op til 40 fod (12m) rækkevidde. På indgangsniveau, Arctis 3 faktisk har masser af ligheder med denne model, og lige op i toppen af rækken, Arctis PRO Wireless føles og lyder temmelig ens også. Forskellene er i specs og funktioner, men uanset hvor mange penge du bruger, er du sikker på en markedsledende par dåser.

SteelSeries Arctic 7 2019 Edition ramte samme pris punkt som tidligere Arctis-modeller, da vi første gennemgik den i august, da den var tilgængelig for $129/£ 129. Men nu, høflighed af de bedste Black Friday Tech tilbud, er det til salg for $100 på Amazon.

Specifikationer for SteelSeries Arctis 7 2019 Edition

Driver Type40mm neodymium
Impedance32 Ohms
Frequency Response20Hz-20KHz
Design StyleClosed back
Microphone TypeBidirectional electret condenser
ConnectivityUSB (wireless receiver)
Weight0.8 pounds (375g)
Cord length8.2 feet (2.5m)
Battery LifeUp to 24 hours
LightingNone
SoftwareSteelSeries Engine

Design and Comfort

De fleste hovedtelefoner bruger et letvægts metal-eller plastik hovedbånd til at holde enheden på hovedet og trykke ørekopperne mod ørerne. Arctis tager en anden tilgang, i stedet suspendere sin 375g vægt over dit hoved med elastikbånd. Resultatet er ikke nat og dag, men snarere en vedvarende grad af komfort, der kun gør sig klart som værende overlegne efter en time eller to af brug. Det eneste rivaliserende headset, der tilbyder lignende luksus efter lange sessioner, er HyperX Cloud Alpha, som tager det traditionelle pandebånd design, såvel som ørekopperne, og absolut smothers det i memory skum. Det virker også, men Arctis 7 er betydeligt mere åndbart end Alpha, takket være den elastiske pandebånd og materialer, der anvendes på kontaktpunkterne.

Til 2019-udgaven har SteelSeries justeret pandebåndet og ørepude. Hovedbøjlen er lidt mere omfattende end i ældre iterationer, som nu matcher det, der findes i det dyrere arctis Pro headset. Dette gjorde ikke en væsentlig forskel i form af komfort. Men det kan lidt forbedre holdbarheden, da en af de sjældne design faldgruber i dette interval er, at hoved båndene har tendens til at synke over tid, da de mister elasticitet efter måneders solid brug.

Ørepuder er tykkere end før, og igen, mens effekten er subtil i starten, er det en langsigtet fordel, fordi ørepuder mister deres fyldighed gennem gentagen brug over tid. Mere end at booste din umiddelbare komfort, vil den ekstra polstring holde 2019-udgaven følelse blid og luksuriøs i længere tid.

Hvad vi absolut elsker ved udformningen af Arctis 7 2019 er, hvor intelligent dens kontrol er lagt ud. Chatten mix tommelfinger hjulet bag på den venstre ørekop er en åbenbaring, der sparer dig fra at dykke ned i spillets eller Windows lydstyrkeindstillinger og bringe dine venner ‘ dulcet toner op til det ønskede niveau ubesværet. En volumen tommelfinger hjul og mikrofon mute-knappen er også placeret på bagsiden for nem adgang, mens mikrofonen er løftbare. Det er en no-Fuss, elegant design, og vi faktisk savner at chat mix hjul på andre headsets vi tester nu, herunder den dyrere Arctis PRO Wireless ($ 290/£ 280 i skrivende stund), som migrerer funktionen på en trådløs modtager/kontrolboks.

Lydpræstation

Tidligere versioner af Arctis 7 lød usædvanlig, men havde en tendens til at output på den stille side. Arctis 7 2019 udgaven er mærkbart højere, samtidig med at den bevarer karakteren af tidligere modeller og holder forvrængning i skak, selv ved høje volumener.

Det faktum, at det forvalter en sådan klarhed og rigdom løber i modstrid med dens udseende og følelsen af at bære det på dit hoved. Disse ser ikke ud som audiophile hovedtelefoner på nogen måde, og kontaktpunkterne er ikke særlig tætsiddende. Normalt, du ville forvente en udvasket lyd som et resultat af lydudgangen blandet med rum støj lækage ind i Lydkammeret. Men på trods af at sidde meget løsere end skyen alpha er der ingen ‘ Seashell Effect ‘ eller lyd lækage på spil i Arctis 7. Det siger en masse om disse 40mm neodym drivere.

Balancen og klarhed kommer på bekostning af en lille svaghed i den lave ende, men ikke i det omfang, at in-game stemning eller Bass-Heavy musik følte letvægts. I vores sammenligningstest tilbød lydresponset en mindre autoritativ bas end kabelbaserede audiophile-hovedtelefoner og Cloud alpha. Det gjorde faktisk Arctis 7 meget alsidig og endda velegnet til soft-touch videoredigering og blande opgaver. Men det betød også, at vi mistede en lille smule følelsesmæssig respons fra rumlende low-end lydeffekter.

DTS hovedtelefon: X v 2.0 Virtual Surround-teknologi giver soundspace og er skabt til en imponerende stereo spredning med en lige knap mærkbar ring af digital kunst. Det gjorde ikke tilføje noget til vores musikoplevelse, da sange er næsten altid blandet i stereo og anvende en surround plads til dem bare ender med muddiness. For gaming, er det en helt anden sag, selv om, og gav en vigtig ekstra grad af præcision til lydsignaler, som fodspor og granat kast.

Funktioner og software

Selvom det ikke er nødvendigt at bruge Arctis 7, tilbyder SteelSeries Engine software chancen for at finjustere EQ profiler og oprette brugerdefinerede profiler til individuelle spil. Boost af High-mids (den fjerde af fem-bånds EQ) øger generelt fodtrin-lyde i multiplayer-titler, så motoren giver mulighed for at gemme en profil bare for dette. Du kan også justere mikrofonlydstyrken og slå surround sound til eller fra.

Vi er ikke generelt fans af noget software lag som dette. Resultatet er enten følelsen af at være stærk-bevæbnet til at købe alle periferiudstyr fra et mærke for brugervenlighed, eller en suite af lignende apps fra forskellige producenter til at styre dit headset, tastatur og mus. Med det sagt, motoren holder tingene enkle og lav-effekt. Antallet af mennesker, der faktisk cykle mellem EQ profiler afhængigt af deres aktiviteter er diskutelig, men SteelSeries ‘ software er lean og UI er idiot-bevis.

Hovedsagen er

SteelSeries ruller ikke terningerne med denne opfriskede Arctis 7, og du kan næppe bebrejde dem. Tidligere versioner var godt modtaget og ikke tilbyde nogen indlysende plads til forbedringer. Hvis du allerede er i besiddelse af en ældre Arctis 7 eller derover, behøver du ikke bekymre dig om din hardware bliver forældet af denne udgivelse, sådan er subtilitet af forbedring. Hvis du har været at trykke dit ansigt mod legendariske Shop vindue for et stykke tid nu selv, dette er absolut tid til at investere i PC Gaming Go-to trådløse headset.