Her er de 62 splinternye emoji for 2020

Vi er op til 3.304 samlede emoji, som skulle vises i din næste store OS-opdatering.


Unicode Emoji 13.0 er afsluttet , og med det kommer 62 helt nye emoji plus 55 køn og hudfarvevarianter. De 117 nye glyfer bringer os til 3.304 samlede emoji , der helt sikkert dækker ethvert lille-billede-kommunikation-behov, du muligvis kunne have (Right? Right ?? ). Som sædvanlig er standarden lige afsluttet, men platformudbydere som Apple, Google, Microsoft og andre har stadig brug for at piske deres egne tilpassede emoji-stilarter op. For tiden har vi et færdigt sæt fra Internets førende autoritet på emoji, Emojipedia , som er vist ovenfor.

Så vidt regelmæssige smiley-ansigter går, er der nu et “smilende ansigt med tårer”, som ser ud til at være for en, der græd og nu begynder at føle sig bedre. Der er en “forklædt ansigt” emoji, der er modelleret efter Groucho Marxs ikoniske bart og briller. For kropsdele er der “klemte fingre” en klassisk italiensk håndbevægelse sammen med et anatomisk hjerte og lunger.

Der er masser af nye dyreemoji til sort kat, bison, mammut, bæver og sæl sammen med den uddøde dodo og den snart uddøde isbjørn. Der er også bugs og insekter som biller, kakerlakker, fluer og orme. Til mad har vi boble-te, fladbrød, tamale, fondue, tekande, blåbær og oliven.

Hver nye version af emoji-standarden tilføjer mere inkluderende emoji. I år er der glyfer for transgenderflagget og transgender-symbolet sammen med det gamle bryllupspar “person i smoking” og “person med slør” i “Mand”, “Kvinde” og “Person.” Til børnepasning er der en ny “person, der foder baby” -glyf, der kommer i både kønne og ubudne emoji; tidligere var der kun en kvinde, der ammede. Der er endda en kønsneutral version af julemanden kaldet “Mx Claus.”

Som sædvanligt bør forbrugerne se disse nye emojier med deres 2020-operativsystemudgivelser.