Logitech debuterer $ 169 StreamCam: En streamer-fokuseret, USB-C webcam

Designet til dem, der ønsker at lave og streame videoer online.

I dag, skabe videoer til platforme som YouTube og Twitch har få adgangsbarrierer, men mange hindringer for succes. Logitech håber, at det kan gøre tingene lettere for håbefulde online skabere og streamere med sin nye StreamCam, en 1080p webcam med funktioner som autofokus og indbygget billedstabilisering, der er skræddersyet til online skabere behov.

Logitech har allerede en række tilbehør, som skabere og streamere kan bruge, herunder mikrofoner og andre webcams. Men intet af disse tilbehør blev lavet med streamere i tankerne i dette omfang-i et forsøg på at udfylde, hvad det ser som et tomrum på markedet, Logitech adspurgte en række online skabere og streamers at se, hvad de ønsker i et ideelt webcam.

Og således, StreamCam kom til at være: det registrerer 1080p video på 60fps og har autofokus kapaciteter. Automatisk eksponering kompenserer for dårlig baggrundsbelysning samt lysændringer for at sikre, at emnet for videoen aldrig er skygget. Indbygget billedstabilisering reducerer også uønsket bevægelse for et kontinuerligt glat skud.

StreamCam har et par monteringsmuligheder: Du kan spænde den til toppen af din skærm, standard webcam position, eller vedhæfte den til et stativ. Kameraet kan også roteres for at skyde lodret video, en funktion, som skabere skydning for lodret-baserede sociale medier vil sætte pris på. StreamCam har også to mikrofoner indbygget til både stereo- og dual-mono-understøttelse, men du kan også parre den med en ekstern mikrofon, hvis du foretrækker det. Den indbyggede mikrofon har også en funktion, der kan rydde op i lyd, hvilket reducerer baggrundsstøj i optagede optagelser.

Logitech StreamCam er virksomhedens første USB-C kun webcam, og virksomheden valgte dette, fordi den ønskede at sikre en højhastigheds-forbindelse til enhver pc, det arbejder med. Logitech Brio-kameraet har en USB-C-port, men leveres med et USB-C til C-kabel samt et USB-C til Et-kabel, hvilket giver brugerne lidt mere fleksibilitet i, hvordan de kan bruge det. Dette begrænser, hvem der kan bruge StreamCam, men Logitech repræsentanter sagde selskabet ser denne begrænsede kompatibilitet som en passende afvejning for at give StreamCam brugere en enhed, der altid vil have den hurtigst mulige forbindelse.

Mens Brio kameraet er blevet vedtaget af mange som en streaming webcam, Logitech understreger, at det blev bygget til online kommunikation som videokonferencer snarere end til streaming eller skabe videoindhold. Den Brio kameraet skyder i 4K så godt, mens StreamCam kun går op til 1080p, så nogle veteran streamers kan give afkald på StreamCam’s kapaciteter til fordel for Brio’s højere kvalitet video.

Men dem, der lige er startet ud, eller dem, der ønsker en mere bekvem streaming setup vil sandsynligvis omfavne enkelhedLogitech StreamCam. Og på $ 169,99, streamCam er en mere overkommelig løsning i forhold til $ 199 Brio. Det er også mere overkommeligend en DSLR setup for at filme online video, for ikke at nævne mindre teknisk kompliceret at oprette.

StreamCam arbejder med den nyeste version af Logitechs Capture video-redigering program, nu opdateret fra sin debut sidste år. Den største nye funktion er macOS-understøttelse – tidligere fungerede Capture kun sammen med Windows. Programmet tilbyder nu også en mørk tilstand, yderligere scener, tekst overlay muligheder, og meget mere. Brugerne er ikke forpligtet til at bruge Capture til at redigere deres optagelser, men Logitech placerer programmet som en nem editor på basisniveau, der giver indholdsskabere øjeblikkelig kontrol over deres video. StreamCam arbejder også med Open Broadcaster Software og XSplit, to programmer, der ofte bruges af spilstreamere på Twitch og andre platforme.

Logitech StreamCam er tilgængelig nu på Logitechs hjemmeside for $ 169,99.