Office365 Pro Plus kaprer trods alt ikke din søgemaskine

Sysadmin blodtryk – og forventede støtteopkaldsvolumen – faldt kraftigt.

Forstør / stop med at prøve at få Bing til at ske, Microsoft. 
Det vil aldrig ske.

I slutningen af ​​januar annoncerede Microsoft, at en nær fremtid Office 365-opdatering ville udføre en Chrome-udvidelse, der tvinger alle søgninger til at køre gennem Bing, uanset brugerens konfigurerede søgemaskinepræference. Flere uger med fakler og pitchforks fra både sysadmins og brugere ser ud til at have overbevist firmaet om, at dette var en taktisk fejl, og i dag annoncerede Microsoft  en planændring – selvom de ikke kunne modstå at forudse det ved at annoncere, hvor spændende den originale, upopulære ændring virkelig var det.

Den 22. januar 2020 meddelte vi på forhånd, at Microsoft Search i Bing-browserudvidelsen ville blive tilgængelig via Office 365 ProPlus på Windows-enheder, der starter i slutningen af ​​februar. Siden da har vi hørt fra mange kunder, der er begejstrede for den værdi, Microsoft Search leverer gennem Bing, og enkelheden ved at implementere denne værdi gennem Office 365 ProPlus. Med Microsoft Search integreret bliver Bing en enkelt søgemaskine, hvor brugere kan finde det, de har brug for – både fra deres organisation og på det offentlige web.

Men vi har også hørt bekymringer for den måde, vi planlagde at implementere denne værdi på.

Microsoft-søgningen i Bing-browserudvidelsen vil ikke længere blive distribueret til Office 365 Pro Plus-brugere. I stedet får administratorer en ny veksle i Admin Center, så de kan distribuere udvidelsen til deres organisation – og vigtigst af alt er at vekslen er  slået fra .

I øjeblikket, selv når en administrator beslutter at slå funktionen til, påvirker den kun administrerede enheder (Active Directory-domæne tilsluttet) enheder – medarbejdernes personlige og hjemmecomputere får ikke Binged som et resultat, selvom de har brugt nogle af fem legitime installationer pr. licens til at placere Office 365 Pro Plus på disse enheder. (Microsoft planlægger yderligere indstillinger for at muliggøre mere granuleret kontrol af ikke-styrede enheder i fremtiden, så BOFHs skal simpelthen være tålmodig.)

De få organisationer, der beslutter at slå funktionen til, vil sandsynligvis modtage en masse flak fra deres egne brugere om det. Når Microsoft Search i Bing-udvidelsen er installeret, bliver den brugerstyrede standardsøgningsindstilling irrelevant, og hver søgning i søjlen går uanset Bing. Forvirrende dette  kan tilsidesættes-men kun inden forlængelsen selv, ikke i browserens egne konfigurationer.

For at være fuldstændig retfærdig overfor Microsoft ser dens demo-skærmbilleder af Microsoft Search ser temmelig overbevisende ud – i et skærmbillede dukker en medarbejderprofil, der kun er synlig inde i virksomheden, op i en søgning efter den medarbejders navn; i et andet vises et link til et værktøj til planlægning af firmaferie på en søgning efter “feriepolitik.” Selv bortset fra søgemaskinens præferencer rejser dette naturligvis et spørgsmål om, hvor meget arbejde der kræves for at få Bing til at finde disse typer ressourcer i første omgang.

Medarbejderprofilen i skærmbilledet kunne løftes direkte fra Active Directory-brugeroplysninger, men vi er ikke sikre på, at Bing automatisk ville finde hvert ulige kugleblad, webformular og tredjeparts planlægningsværktøj, du muligvis finder i brug i virkelige virksomheder. Hvis Microsoft Search for Bing ender med at give resultater, der ikke bedre opretholdes end det typiske interne SharePoint-intranetwebsted, ville værdipropositionen reduceres kraftigt.