Samsungs Galaxy S20 er officiel, med større skærme, højere priser

Mød et af de første flagskibe i 2020.

Det er officielt Samsung lanceringsdag, så lad os møde virksomhedens flagskibssmartphone til 2020: Galaxy S20 .

Denne telefon er opfølgningen til Galaxy S10, og nej, du går ikke glip af noget – Galaxy S-linjen tælles fra 1 til 10 i løbet af de sidste 10 år og springer nu til 20 i 2020. Formodentlig navngiver Samsung disse telefoner ligesom de er årlige sportsvideospil nu, og vi får Samsung Galaxy S [indeværende år] herfra og ud.

Samsung har også justeret størrelsesvarianterne. Sidste år – der står for de “små”, “mellemstore” og “store” størrelser – havde vi Galaxy S10e, Galaxy S10 og Galaxy S10 +. I år forsvinder den mindste telefon, og vi har den “mellemstore” Galaxy S20, den “store” Galaxy S20 + og den “ekstra store” Galaxy S20 Ultra.

Højdepunktet på disse nye enheder er 120Hz OLED-skærme, som nu har de højeste opdateringshastigheder på markedet. Tidligere har vi set telefoner med 120Hz LCD’er som Asus ROG II og Razer Phone 2 , men nu bringer Samsung Display 120HZ OLED’er på markedet. Uanset hvilken Galaxy S20 du vælger, får du et 3200 × 1440 display, med S20 på 6,2 tommer, S20 + på 6,7 tommer, og S20 Ultra med en enorm 6,92 tommer skærm – en af ​​de største skærme nogensinde monteret til en smartphone. Priserne bliver også større. I USA er S20 nu $ 999 , S20 + er $ 1.199.99, og S20 Ultra er $ 1.399.99.

I USA og nogle andre lande er Galaxy S20 en af ​​de første telefoner, der sendes med Qualcomms nye Snapdragon 865 SoC, som skulle være en standardchip over de fleste 2020-flagskibstelefoner. Ligesom sidste års Snapdragon 855 er dette stadig en otte-core 7nm-chip, skønt Qualcomm har opgraderet til et CPU-design baseret på Cortex A77 i stedet for Cortex A76, der blev brugt til sidste års chips. Qualcomm lover en 25 procent hurtigere GPU og CPU sammenlignet med Snapdragon 855.

Forstørre

Snapdragon 865 har ikke et indbygget modem  og sælges kun sammen med Qualcomms separate X55-chip. X55 indeholder LTE-modemet, der normalt er indbygget i SoC, og det har et 5G-modem, så 5G er obligatorisk for Snapdragon 865-enheder, selvom 5G-netværk ikke rigtig er i en nyttig tilstand endnu. Den anden mulighed for Galaxy S20 er Samsungs egne Exynos 990 SoC, som kan understøtte 5G, men det er ikke obligatorisk. Hvis Samsung holder sig til sin tidligere udrullningsstrategi, vil USA, Kina, Latinamerika og Japan få Snapdragon-versionen, mens Europa, Korea og resten af ​​verden får Exynos. Så Qualcomm-versionerne har alle 5G, men internationalt vil der være nogle 4G-kun Galaxy S20s med Exynos-chips.

Vi får brug for større batterier for at få den højere strømtrækning fra et separat modem, 5G, og de større skærme, så S20 får et 4000 mAh batteri, S20 + et 4500mAh batteri, og S20 Ultra får et 5000mAh batteri. Qualcomms beslutning om at fremstille flagskibs smartphones har obligatorisk 5G kan være årsagen til manglen på en mindre Galaxy S20e. Montering af alle 5G-komponenter i en telefon, der er lille, sammen med et passende batteri, er muligvis ikke muligt.

Galaxy S20 bringer 5G ind i mainstream, men som Android Police rapporterer, er 5G-forbindelsen ikke ens på tværs af alle Galaxy S20s. Kun den større Galaxy S20 + og S20 Ultra understøtter både sub-6GHz 5G og den hurtigere 5G mmWave. Den mindre S20 understøtter kun sub-6GHz 5G og ikke mmWave. mmWave kræver, at der placeres flere antenner rundt om telefonen, så det ser ud til, at S20 har valgt at springe de ekstra plads- og omkostningskrav til mmWave over.

I år støder Samsung ting op til 12 GB RAM på tværs af linjen til den amerikanske 5G-version, med en mulighed for 16 GB til S20 Ultra. Opbevaring starter ved 128 GB, med 256 GB en mulighed for S20 og S20 +, mens 512GB er en mulighed for S20 Ultra. Dette er UFS 3.0-lager, og alt har en MicroSD-slot til endnu mere lagerplads.

Ligesom tidligere Samsung-telefoner er disse enheder glasssandwicher med en lille spalte af metalrammen udsat rundt om kanterne. De bruger stadig Samsungs patenterede “Infinity-O” -skærm, der placerer det frontvendte kamera under skærmen og lasere væk alle blokerende pixels, hvilket resulterer i et display, der ser ud som om nogen tog et hulstansværktøj til panelet. I år har Samsung besluttet at dumpe det dobbelte frontkamera-opsætning, der var på Galaxy S10 (det havde en ekstra vidvinkelobjektiv) og i stedet vælger et enkelt kamera centreret øverst på skærmen. S20 og S20 + får et 10MP frontkamera, mens S20 Ultra får et 40MP kamera.

På bagsiden er der nu en stor, høj kamerablokal i øverste venstre hjørne, der indeholder tre eller fire kameraer afhængigt af din version. S20 får en 12MP-hovedsensor, et 12MP-ultrabredt og et 3x tele 64MP-kamera. S20 + har alle disse kameraer plus et Time-of-flight-kamera (ToF) -kamera til bokeh og andre 3D-sensing-apps. Galaxy S20 Ultra får en helt anden kamerapakke: et 108MP hovedkamera, en 12 MP ultrabred, en 48MP 4x telefoto og en ToF sensor. Telezoomen på 10x, 48MP bliver mærket som “100x pladszoom” ved hjælp af en skyggefuld begrundelse, der kombinerer den optiske zoom, digital zoom og udfylder emnerne med AI.

OPDATERING: 100X ZOOM SHENANIGANS

 Som The Verge rapporterer, er S20 Ultras optiske zoom faktisk kun 4x. Samsung bruger AI og digital zoom for at få en “10x tabsfri hybridoptisk zoom” og til sidst en tabt 100x zoom. 

På videosiden af ​​tingene kan alle disse telefoner optage video i en enorm 8K-opløsning, der lyder som en fantastisk stresstest for din telefons processor, opbevaring og internetforbindelse. Ikke mange mennesker har faktisk en enhed, der er egnet til at afspille 8K-indhold – jeg er sikker på, at den ser flot ud på Samsungs nye 8K-tv’er – men ved, at YouTube i det mindste lykkeligt suger ned og gemmer dine latterligt opløste videoer til fremtidige generationer.

Resten af ​​specifikationer og funktioner følger tæt på ældre versioner af Galaxy S. Telefonen er stadig IP68 vandtæt. Der er stadig en ultralyds fingeraftrykslæser på skærmen. Det understøtter stadig trådløs opladning. Den ene manglende funktion, der var på tidligere Galaxy S-telefoner, er hovedtelefonstik. Dette er den første Galaxy S uden en.

Telefoner sendes 6. marts.