Dell lancerede en omfattende opdatering af sine latitude- og precision-forretningsforbindelser til bærbare computere

De er mere finere end genopfindelser, men de fleste af ændringerne er velkomne.

, Dell lancerede en omfattende opdatering af sine latitude- og precision-forretningsforbindelser til bærbare computere
Dell Precision 5750.
, Dell lancerede en omfattende opdatering af sine latitude- og precision-forretningsforbindelser til bærbare computere
Dell Latitude 9510.
, Dell lancerede en omfattende opdatering af sine latitude- og precision-forretningsforbindelser til bærbare computere
Dell Precision 5550.
, Dell lancerede en omfattende opdatering af sine latitude- og precision-forretningsforbindelser til bærbare computere
Dell Latitude 9410 i en muslingeskalkonfiguration.
, Dell lancerede en omfattende opdatering af sine latitude- og precision-forretningsforbindelser til bærbare computere
, Dell lancerede en omfattende opdatering af sine latitude- og precision-forretningsforbindelser til bærbare computere
5 5Dell Latitude 9410 fås også i en 2-i-1-konfiguration.

I dag annoncerede Dell opdateringer til flere bærbare computere på kontoret (Latitude) og professionelle produktlinjer til arbejdsstationer (Precision), med designændringer, specifikationer og andre forbedringer på tryk.

Dell fokuserede mere end normalt på bæredygtighed i sin pressemeddelelse om de nye bærbare computere og bemærkede, at den brugte genbrugsmaterialer og bæredygtig emballage. Men for det meste, er fokus på specs bump og små design evolutioner.

Dell annoncerede lignende opdateringer til sin XPS linje af bærbare computere i sidste uge; XPS-linjen fokuserer mere på personlig brug med vægt på oprettelse af indhold. Precision-maskinerne handler også om oprettelse af indhold, men de er udstyret med grafik i arbejdsstationsklassen og andre funktioner, der er rettet mod professionelle use cases.

Præcision

Den store Precision-serie af bærbare arbejdsstationer er designet til “intensiv grafikbehandling, dataanalyse og CAD-modellering”, og takket være reduktion af kanter i forhold til tidligere modeller hævder Dell, at Precision 5550 og 5750 er de mindste 15″ og 17″ mobile arbejdsstationer på markedet lige nu.

Vi vil ikke gå over alle konkurrerende laptop med en lineal lige her, men disse aluminium maskiner synes design-forward i denne henseende, i det mindste. Begge modeller har Dells branding “InfinityEdge”, det samme som blev anvendt på XPS-maskinerne. Det betyder nær kant-til-kant skærme med lige så proportionerede, minimale kanter på hver side.

Specs-wise, den 5000-serien Precision laptops tilbyder 10th-generation Intel CPU’er som forventet, med Core i5, Core i7, Core i9, og Xeon (W-10855M) muligheder, med kerne tæller fra fire hele vejen op til otte. RAM ure i på 2933 MHz og fås i 8, 16, 32 og 64GB konfigurationer.

Precision 5550 tilbyder Nvidia Quadro T1000- og T2000-grafikmuligheder til arbejdsstationer (begge med 4 GB GDDR6). Den 5750 dråber T1000, men tilføjer en Nvidia Quadro RTX 3000 mulighed med 6GB GDDR6. Begge tilbyder Intel UHD grafik samt. Som med deres XPS fætre, kan de konfigureres med enten 4K eller FullHD skærme (maksimalt 500 nits af lysstyrke i dette tilfælde) og har Wi-Fi 6 og Bluetooth 5.0, samt Thunderbolt 3 og USB-C porte. Enten 5550 eller 5750 kan konfigureres med en række M.2-lagringsmuligheder, fra 256 GB op til 2 TB.

Breddegrad

På Latitude-siden er avanceret ydeevne ikke så meget fokus som slankt design og bærbarhed. Det 25 år gamle brand oplevede opdateringer og opdateringer på tværs af hele produktlinjen. Det betyder ændringer af mere end et dusin produkter, så vi vil ikke komme ind på dem alle her (du kan finde dem alle på Dells hjemmeside).

Flagskibene er high-end Latitude 9410 og 9510, med 14- og 15-tommer skærme. Disse også vedtage en minimal-bezel design, men skærmene er kun tilgængelige i 1080p, ikke 4K. Vi ser på op til 16 GB 2133 MHz RAM, Core i7 CPU’er, SSD’er og nogle store batterimuligheder. Som man kunne forvente i bærbare computere til forretningsrejsende, batterilevetid er en stor del af banen; Dell kræver op til 34 timers batterilevetid fra den største batterimulighed på 9510. Også nøglen til nævnte rejsende: disse bærbare computere tilbyder LTE mobilt bredbånd muligheder fra Qualcomm i tillæg til Wi-Fi 6. Mens 9510 tilbyder 5G mobilt bredbånd, 9410 er begrænset til 4G.

Den 9510 vejer 3,1 pounds og kommer med en vifte af mikrofoner beregnet til at gøre videokonferencer så behagelig en oplevelse som den kan være. Den fås i både en konvertibel 2-i-1 version og en klassisk muslingeskal. Den 2-i-1 vejer lidt mere: 3,3 pounds. Den 9410 er en 360-graders-hængsel-udstyret cabriolet, der tilbyder op til 27 timers batterilevetid og en 3-pund bærevægt.

Det er værd at bemærke, at den lidt lavere-down-the-pricing-skala 7310 og 7410 Latitude bærbare computere er flyttet til loddet RAM, hvilket ikke er gode nyheder for it-chefer, der ønsker at opgradere erhvervsbrugere ‘bærbare computere over tid.

Dell har også opdateret en række andre maskiner (ud over dem, der er nævnt her) i sine forskellige produktlinjer til erhvervskunder, herunder ovenstående og optiPlex-stationære tårne og alt-i-en-master. I de fleste tilfælde ser vi primært på specifikationer, der opdateres.

Liste billede af Dell

Related Posts

© All Right Reserved