Leaker hævder at have set “Apple Glass” AR briller, detaljer, hvordan de vil arbejde

YouTuber hævder, at han har set en prototype video af enheden, og har en liste over detaljer.

, Leaker hævder at have set “Apple Glass” AR briller, detaljer, hvordan de vil arbejde

Det synes uundgåeligt, at Apple en dag vil frigive et sæt AR briller, og i dag har vi et sæt rygter fra YouTuber Jon Prosser af “Front Page Tech” YouTube-kanal. Prosser er en forholdsvis ny leaker, men AppleInsider har en god Roundup af ting, han har fået ret i fortiden. Han hævder at have set video af en prototype af brillerne og har en overraskende lang liste af detaljer for Apples Next Big Thing.

Først har vi et navn. Prosser hævder Apples AR briller vil blive kaldt “Apple Glass”, ligesom Google Glass. Apple Glass tilsyneladende ligner en egentlig par briller og har en hævdede “$ 499 plus recept” pris punkt. Rapporten siger, at brillerne er planlagt til at være en “One More Thing” meddelelse i Q4 2020 eller Q1 2021. Tilsyneladende, Apple oprindeligt planlagt at annoncere briller sammen med iPhone 12, men Apple “ønsker medierne til stede”, når Apple Glass er annonceret, så planen er at vente hele coronavirus pandemi, så folk kan være der personligt. En egentlig lancering vil være næsten et år senere i “Q4 2021 – Q1 2022.”

Prosser selv hævder, at han har set en video af en prototype version af Apple Glass, og med det forbehold, at noget kunne ændre sig på prototypen, han delte et par flere detaljer. For det første hævder han “alle data behandles på iPhone” og giver den første generations Apple Watch som et eksempel på lignende funktionalitet. Formentlig betyder det, at brillerne skal parres til en iPhone på alle tidspunkter, og at brillerne ville som minimum mangle internetforbindelse. Prosser siger, at rammerne var plastik og kunne oplades trådløst med en inkluderet stand. Der var ingen kamera på enheden på grund af privatlivets fred.

Prosser siger det rigtige tempel huser en lidar sensor, som er mest sandsynligt at bygge videre på miniaturisering arbejde Apple gjorde på 2020 iPad Pro. iPad Pro har en lidar sensor i kamerasystemet, som er tilsluttet Apples SDK og gav eksisterende ARKit-apps mere solid sporing. Der har været masser af spekulationer om, at Apples nuværende AR arbejde er designet til gnidningsløst overgang udviklere til AR briller apps, og dette ville line op med, at spekulation.

Prosser siger prototypen vises oplysninger i begge objektiver, og UI kaldes “Styrbord” , en god følgesvend navn til iOS ‘”Springboard.” Enheden var “kontrolleret via fagter på og foran enheden” og kunne “scanne proprietære Apple QR-koder,” som formentlig skulle være specielt designet, da, husk, der er ingen RGB kamera. I øjeblikket er der ingen mulighed for solbriller.

Apples AR briller har været rygter i årevis, og du kan sikkert finde rapporter derude hævder en lancering dato i år, næste år, eller året efter. En rapport fra 2017 fra Bloomberg hævdede AR briller ville være klar i 2020. Rapporter fra sidste år hævdede Apples AR briller ville blive skubbet tilbage til 2023, men at rygtet beskriver en “slank” og “standalone” headset. Dette rygte er at opdele forskellen med en sen 2021 eller begyndelsen af 2022 udgivelsesdato, men brillerne er ikke standalone-du skal bruge en iPhone i lommen.

Undgå de fejl af Google Glass

Apple Glass ‘ navn og generelle produktdesign vil tjene det en masse sammenligninger til Google Glass, Googles mislykkedes heads-up display, der oprindeligt blev udgivet i 2013. Det lyder som Apple ikke ønsker at gentage en masse af de fejl af Google Glass, og der er en række vigtige forskelle her. For det første, ligner en egentlig par briller ville være en stor forbedring i forhold til Google Glass design, der ligner noget et rum fremmede ville bære. Google Glass sætte en stor blok af glas foran dit ansigt, som var distraherende for bæreren eller nogen taler med dem. Glas har en enkelt glasblok, så det viser oplysninger på kun ét øje, mens Apple Glass efter sigende viser i begge objektiver.

For det andet, Apple Glass ‘mangel på et kamera er et smart træk, da samtalen omkring Google Glass var fokuseret næsten udelukkende omkring den ansigtsmonterede kamera, og hvorvidt folk blev hemmeligt optaget. Glas var en af de første forbruger heads-up-display computere, men alle kunne tale om var, hvor det var hensigtsmæssigt at bære et kamera, dybest set kogende produktet ned til en ansigtsmonteret Go-Pro.

Den tredje store differentiator her er faktisk augmented reality-teknologi, som ville være i stand til at fornemme omverdenen i 3D og overlay oplysninger om det. Google Glass gjorde ikke nogen reel augmented reality- det var for det meste bare en gennemsigtig smartphone, hvilket betyder, at det viste en fladskærm, der var uvidende om, hvad du kiggede på og aldrig interagerede med omverdenen. Den fremtidige heads-up-display-teknologi, vi alle ser i film, som at fremhæve et objekt i din vision og fortælle dig om det eller overlejre navigationsinstruktioner i 3D-verdenen, var ikke muligt.

Den anden store fejl af Google Glass var Googles typiske halvhjertede, “hobbyist”-stil støtte af produktet. Glas aldrig rigtig sat i til Google økosystem, det havde en forfærdelig app SDK, og det fik aldrig den post-release støtte sine brugere ønskede (Glass Explorer #1499 her. Jeg er stadig bitter). De fleste iagttagere mener, at Apple allerede er ved at forberede udviklere til Apple Glass-support. Apples eksisterende AR Kit SDK synes bestemt til at arbejde ud af boksen på Apple Glass, og ting som lidar komponent ville give Apple Glass sammenlignelige hardware til iPad Pro, som allerede er i udviklernes hænder.

Related Posts

© All Right Reserved