“Galaxy S20 Tactical Edition” er en chok-og-ærefrygt kampagne mod virkeligheden

Samsungs “mission-ready militære smartphone” er en regelmæssig S20 med masser af hype.

, “Galaxy S20 Tactical Edition” er en chok-og-ærefrygt kampagne mod virkeligheden
Galaxy S20 Taktisk Edition! Det har en sag.
, “Galaxy S20 Tactical Edition” er en chok-og-ærefrygt kampagne mod virkeligheden
, “Galaxy S20 Tactical Edition” er en chok-og-ærefrygt kampagne mod virkeligheden
, “Galaxy S20 Tactical Edition” er en chok-og-ærefrygt kampagne mod virkeligheden
, “Galaxy S20 Tactical Edition” er en chok-og-ærefrygt kampagne mod virkeligheden

Den mest brancheførende og innovative afdeling af Samsung – marketingafdelingen – har fremmanet en ny version af Galaxy S20 ud af den blå luft. Samsung har produceret en pressemeddelelse og hjemmeside åndeløst udråber “Samsung Galaxy S20 Tactical Edition (TE),” en “mission-ready smartphone løsning skræddersyet til de unikke behov operatører i den føderale regering og Department of Defense (DoD).” Det synes at være en almindelig Galaxy S20, men i et tilfælde.

Samsungs marketingfolk er virkelig går efter det her. Lad os gennemgå nogle af punktpunkterne. Galaxy S20 Tactical Edition “opretter nemt forbindelse til taktiske radioer og missionssystemer, ud af æsken, hvilket sikrer problemfri drift.” Hvordan opnår S20 TE en sådan bedrift? Nå, med “Multi-ethernet kapaciteter” som “private SIM, 5G, Wi-Fi 6 og CBRS.” Min gud, det har Wi-Fi og cellulære adgang! Sikke en utrolig krigsførelse maskine.

Fjenden vil aldrig se dig komme, takket være “Stealth mode”, som vil “deaktivere LTE og slå alle RF-udsendelse for komplet off-grid kommunikation.” En simpel civil ville have flytilstand til at slukke deres telefon radioer, men det er stealthier, formentlig på grund af manglen på jet-motor lyde? Der er også en “nattesyn mode”, som “gør det muligt for operatøren at tænde eller slukke for skærmen, når iført nattesyn briller.” Samsung ser ud til at beskrive en tænd/sluk-knap, som forhåbentlig virker, selv når du ikke har nattesyn på.

Vi er virkelig på udkig efter noget nyt her. Den Taktiske Udgave er “certificeret og sikker for Special Operations”, og Samsung hævder, at det “introducerer DualDAR arkitektur”, som “leverer to lag af datakryptering baseret på NSA standarder.” Samsungs docs siger, at dette tager Androids normale filbaserede kryptering (FBE) og lader dig kryptere det en anden gang med enhver tredjeparts kryptografisk løsning. OK, fint, men docs sige “DualDAR understøttes på Galaxy S10, N10, S20, og fremtidige flagskib modeller,” så hvad der præcist er S20 Tactical Edition “indføre?”

Med hensyn til ting, der faktisk er forskellige og ikke bare hyped-up normale smartphone funktioner, den taktiske udgave har en ny boot skærm- som naturligvis siger “Taktisk Edition” – og låseskærmen kan rotere nu, hvilket er fantastisk til landskab brug.

Sagen er faktisk pæn

Den S20 Taktisk Edition kommer med, hvad der ligner en Juggernaut sag,en $ 290 tilbehør designet til militær og politi brug. Ud over en meget, meget stor camo-farvet kofanger omkring omkredsen, det har et glas (glas? Virkelig?) skærmbeskytter, knapper i rustfrit stål og forsegles til en IP67-klassificering. Galaxy S20 er allerede forseglet til IP68 støv- og vandmodstand, men denne sag ville være din nye første forsvarslinje.

Juggernaut-sagen understøtter også nogle vilde militære konfigurationer. Et“Quick disconnect USB-C”-kabel kan skrue ind i bunden af mastodontetuiet, hvilket giver dig en bundsolid sikker forbindelse til opladning og tøjring. Denne USB-kabel, som er en anden $ 290, ender i en Glenair 804-serien stik, en militær-spec breakaway stik, der kan oprette forbindelse til alle dine andre militære gear uden at bekymre sig om delikatesse af USB-C. Der er også et ton af awesome mounts sagen slots i, som en underarm mount, en mount for faldskærm seler, krop-rustning brystet mounts,og køretøjet mounts.

Den “Taktisk Edition” branding kan være over toppen, men Samsung er rettet mod et reelt marked her. Militæret har alle mulige Android apps med jargony akronym navne, som ATAK, den “Android Taktisk Assault Kit,” APASS, den ” Android Precision Assault StrikeSuite,” og KILSWITCH, den (dyb indånding) “Kinetic Integreret Low-Cost Software Integreret Taktisk Combat Håndholdt.” Målet med alle disse er, hvad du ville forvente: kommunikation, kortlægning og målretning, og S20, i en stor gummi sag, er sandsynligvis en stor platform til at køre dem på.

Galaxy S20 Tactical Edition lanceres i Q3 2020 og er kun tilgængelig for “udvalgte IT-kanalpartnere”. Det lyder som, hvis du ønsker, at super-cool boot skærm, bliver du nødt til at springe gennem nogle bøjler. Der er ingen ord om, hvor meget dyrere Taktisk Edition vil være, eller hvor meget langsommere softwareopdateringer vil ankomme. Det lyder som S20 Juggernaut sagen vil blive solgt til civvies engang i juni,selv om, så du kan dybest set bygge din egen “Taktisk Edition”, hvis du ønsker og være virkelig nedsænket i din næste Call of Duty match.

Notering billede af Samsung

Related Posts

© All Right Reserved. 2020 - 2025