Google CEO Sundar Pichai forsvarer Pixel team, siger “hardware er hårdt”

I et interview, siger Google CEO han tager et langsigtet syn på hardware indsats.

, Google CEO Sundar Pichai forsvarer Pixel team, siger “hardware er hårdt”

Forstørre / Google CEO Sundar Pichai vidner for House Judiciary Committee i 2018.

Googles hardware division har været at få slået op i pressen for nylig. En rapport af interne stridigheder over Google Pixel 4 gjort gruppen ser temmelig dårlig, med hardware bly Rick Osterloh efter sigende internt kritisere Pixel 4 lige før lanceringen og to centrale ledere forlader division i det forløbne år. Tilsyneladende, alle, at uenighed var nok til at gøre Google CEO Sundar Pichai komme ud og offentligt forsvare hardware-gruppen, som han gjorde under en gæsteoptræden på The Verge’s Vergecast podcast.

Google er en stor virksomhed med milliarder af brugere, og sidst (især under Pichai’s ur),har det været villig til pludselig at dræbe ethvert produkt, der ikke når denne “milliarder af brugere” benchmark. På software side af tingene, har vi for nylig set virksomheden udføre Google IndbakkeGoogle+Google HangoutsGoogle Music,Google AlloYouTube Gaming, og Google Cloud Print. På hardware side af tingene, vi for nylig været vidne til død Google Daydream VR headsets, Google Clips kamera, Chromecast AudioPixel tabletter, og fusioner, der effektivt dræber Nest som en standalone selskab.

Med alle disse nedlukninger, ville det ikke være helt vanvittigt at bekymre sig om fremtiden for Pixel linje. Pixel 3 solgte mindre end Pixel 2. Pixel 4 sælger mindre end Pixel 3. Den billigere Pixel 3a og 4a skulle redde Googles smartphone linje, men nu “a” serien står over for meget hård konkurrence fra Apples nye iPhone SE. For Pixel 5 er alt, hvad der tyder på, at Google bøjer sig ud af den øverste ende af markedet. Det går ikke så godt.

Tale til The Verge, Pichai siger, at han tager et mere langsigtet syn på Googles hardware indsats. Når du bliver spurgt, om Pixel linje gør så godt som Google har håbet, Pichai svarede:

De sidste par år har været en stor integrationsfase for os, fordi vi har kombineret vores Google-hardwareindsats med Nest. Vi absorberede HTC’s mobile division. Så det har været en masse syninger sammen. Og vi har også en bred produktportefølje. Så det har helt sikkert været en byggefase. Vi er super engageret i det i det lange løb. Hardware er hårdt. Og det helt sikkert har komponenter, som tager realtid at få det rigtige, tænker underliggende silicium eller skærm eller kamera eller nogen af disse tacks. Og så er vi helt sikkert investere i det, men at tidslinjen. Jeg tror, vi har gjort store fremskridt.

En mangel på “fremskridt” er noget, vi kritiserede Pixel linje for i vores sidste anmeldelse. Google startede sin egen hardware linje med Pixel 1, men det er svært at pege på en større proces forbedring Google har gjort i de sidste fire år. Et centralt problem er stadig en total mangel på fremskridt, når det kommer til salg, og det starter med tilgængelighed. Pixel 1 startede Google hardware salg i kun en lille håndfuld lande, men fire år senere, Pixel linje er kun til salg i 12 lande. Sidste gang jeg tjekkede, Apple sælger iPhone i omkring 70 lande, mens Samsung sælger sit flagskib i over 100 lande. Selv hvis den næste Pixel var et kæmpe hit, ville de fleste mennesker være usandsynligt, at købe en.

Hvis der er nogen område af vækst i Pixel linje, ville det være i “underliggende silicium”, at Pichai nævner. Men vi har endnu ikke set, at virkelig materialisere sig i en killer funktion. Pixel 4’s højeste profil brugerdefinerede chip, en miniaturized radar chip kaldet “Soli,” er interessant, men Googles brug for det-handwaving luft bevægelser-hardårlig gestus anerkendelse og ville være tvivlsomt nyttigt, selv om det fungerede pålideligt. De andre stykker brugerdefineret silicium vil kun skille sig ud til den detalje-orienterede: der er en “Titan M sikkerhedsmodul” designet af Google og en “Pixel Neural Core” AI co-processor. Du vil blive hårdt presset for at finde en konkurrence-slå fordel af disse chips, selv om, i betragtning af at tilsvarende komponenter er inkluderet i high-end Snapdragon chips.

Alle disse side-projekt chips kunne føre til noget større, selv om. En nylig rapport hævdede Google havde planer om at udvikle et system SoC for en fremtidig Pixel telefon, der ville erstatte den sædvanlige Qualcomm Snapdragon processor, der monopoliserer high-end markedet. Virksomheden har været leje chip designere fra Intel og Qualcomm i nogen tid nu, og rapporten siger SoC kunne være klar så tidligt som 2021, hvilket kan betyde en Pixel 6 med en Google SoC.

Flere gange i interviewet, Pichai nævner hardware initiativer, der vil tage år at betale sig, eventuelt med henvisning til Googles chip arbejde. “Nogle af de dybere indsats, vi lægger i vil tage tre til fire år til rent faktisk at spille ud.” Pichai fortalte The Verge. “Og når de kommer ind, tror jeg, jeg er begejstret for, hvordan de vil forme, hvor vi skal hen.”

Pichai antydede, at han ikke var at give hardware team en blankocheck, selv om, siger, at det er “vigtigt” at have “en klar finansiel bæredygtighed mål” i hardware.

Google hardware vil have sin næste store test, når Pixel 4a lancerer,som bør være engang i næste måned.

Related Posts

© All Right Reserved. 2020 - 2025