Razer’s Blade Pro 17 sport en 300Hz skærm, Nvidia RTX Super GPU’er

Ikke en radikal opdatering, men en anden smart udseende mulighed for magtbegærlige spillere.

, Razer’s Blade Pro 17 sport en 300Hz skærm, Nvidia RTX Super GPU’er
Her er den nye Razer Blade Pro 17 gaming laptop.

Razer på torsdag annonceret en ny version af sin Razer Blade Pro 17 gaming laptop. Ligesom sin forgænger, enheden er rettet helt og holdent mod gamere og indhold skabere på udkig efter en kraftfuld endnu relativt tynd 17-tommer notebook.

Dette års Blade Pro 17 fås i tre hovedvarianter. De nederste to har 17,3″ 1080p-skærme og enten en Nvidia GeForce RTX 2070 Max-Q eller RTX 2080 Super Max-Q-GPU på højere niveau. Den øverste ende model har en skarpere 4K panel med større lysstyrke (400 nits versus 300) og støtte til de mere levende Adobe RGB farverum, som det gjorde med sidste års iteration. Det er nu udstyret med en RTX 2080 Super Max-Q grafikkort så godt.

Bemærk her er, at 1080p modeller har en super-hurtig 300Hz opdateringshastighed, op fra 240Hz mulighed i sidste års lineup. (4K-skærmen er 120 Hz). Dette har været en stigende tendens blandt gaming laptops i de seneste måneder-Razer, for én, allerede indført en 300Hz mulighed med sin nyeste Blade 15 notebook. Som display forskning site BlurBusters har bemærket,selv om en gaming laptop er kun i stand til rent faktisk at nå 300Hz i ældre eller mindre krævende titler som CS:GO eller Overwatch, der har en ultra-høj opdateringshastighed kan stadig bidrage til at reducere motion blur og gøre mus og web-browsing effekter synes mere flydende.

Dens spredning bør også bidrage til at sænke adgangsbarrieren til stadig imponerende 144Hz og 240Hz skærme, meget gerne, hvad der er sket med 4K tv-paneler i de seneste år. Du skal bruge endnu højere opdateringshastigheder for at se det fulde omfang af de mulige forbedringer, og afkastet vil uundgåeligt mindske jo højere du går. Men gaming display markedet er trending i den retning; Både Asus og Dell driller allerede 360Hz-skærme i kommende gamingskærme. Mens denne høje af en opdateringshastighed er stadig langt fra nødvendigt for de fleste mennesker, det er en teknisk avancement alligevel. Men der er stadig ingen støtte til enten AMD’s FreeSync eller Nvidia’s G-Sync variabel opdateringshastighed tech her; dette kan hjælpe redde nogle batterilevetid, men det kunne stadig gøre skærmen rive mere af et problem.

Under kølerhjelmen tager den nye Blade Pro 17 det forventede spring op til 10. Specifikt, hver SKU af den bærbare computer har en otte-core Core i7-10875H, en 45W “Comet Lake” CPU med en base ur på 2,3 GHz og et løft ur op til 5,1 GHz. Den tidligere model kom med en seks-core chip. Ved at deltage i dette er 16 GB 2933 MHz DDR4 RAM, som kan opgraderes op til 64 GB. 1080p-modellerne leveres med en 512 GB PCIe NVMe SSD, mens 4K-modellen har et 1TB-drev. Hver mulighed kan opgraderes op til 2 TB, og der er en åben M.2-plads til op til yderligere 2 TB SSD-storage.

Med hensyn til design, ikke meget har ændret sig. Den nye model har de samme dimensioner (0,78 × 10,24 × 15,5-inches) og vægt (6,06 lbs.) som før. Det er ikke let, men for en 17-tommer gaming laptop, dens aluminiumsramme og mat finish er traditionelt kommet ud svelte og ren (hvis tilbøjelige til fingeraftryk). I/O er stadig generøs med en Thunderbolt 3-port (som giver mulighed for eksterne GPU’er), en USB-C 3.2 Gen 2-port (som kan oplade den bærbare computer), tre USB-A 3.2 Gen 2-porte, et Ethernet-stik, en HDMI 2.0b-port og en UHS-III SD-kortlæser. Den bærbare pc understøtter Wi-Fi 6 og Bluetooth 5, mens tastaturet understøtter RGB-belysning pr. tasm. Dette tastatur er også blevet sammenknebne til at have en længere højre skift nøgle og kortere retningsbestemt taster; tidligere modeller havde akavet stak op nøglen mellem skift og fremad skråstreg nøgler.

Blade-serien har altid skæv dyrt, og det er tilfældet igen her: den nye Blade Pro 17 starter ved $ 2.600, en $ 100 stigning i forhold til sin forgænger. Den 1080p og RTX 2080 Super Max-Q model er prissat til $ 3.200,mens 4K model går til $ 3.800. Razer siger den bærbare computer vil være tilgængelig senere i denne måned i USA og Canada, men kun siger, at det vil ankomme “snart” i andre regioner.

Notering billede af Razer

Related Posts

© All Right Reserved. 2020 - 2025