Samsung forbedrer læse / skrive hastigheder i sin biz-kort-størrelse SSD’er med den nye T7

T7 hævder en læsehastighed på 1050 MB/s og en skrivehastighed på 1000 MB/s

, Samsung forbedrer læse / skrive hastigheder i sin biz-kort-størrelse SSD’er med den nye T7
Samsung T7 fås i blå…
, Samsung forbedrer læse / skrive hastigheder i sin biz-kort-størrelse SSD’er med den nye T7
… og rød.
, Samsung forbedrer læse / skrive hastigheder i sin biz-kort-størrelse SSD’er med den nye T7
Samsung siger, at det virker med Android tabletter. (Samsung siger ikke det, men det virker med iPad Pro, også.)

Samsung har annonceret tilgængeligheden af sin T7 ekstern USB-C solid-state harddisk,der starter ved $ 110. Ligesom de tidligere drev i denne linje, er det visitkort-størrelse (undtagen i tykkelse) og relativt hurtigt.

T7 fås i 500 GB,1 TB og 2TB-konfigurationer, og den fås også i tre farver: rød, blå og grå. Pakket inde er et USB-C-til-USB-A-kabel, så det skal være simpelt nok til at oprette forbindelse til ældre porte. Den leveres også med et USB-C til USB-C-kabel til brugere af moderne Ultrabooks, MacBooks og lignende. Drevet bruger USB 3.2 Gen 2-standarden.

Hvad er spændende her er, at Samsung hævder dette drev kan opnå en læsehastighed på 1050MB / s og en skrivehastighed på 1000MB / s-betydeligt hurtigere end sin forgænger, T5.

Samsung siger også, at drevet er kompatibelt med macOS, Windows og Android, og at det tilbyder “password-beskyttet AES 256-bit hardware datakryptering.” Virksomheden ikke specifikt navn iPadOS støtte, men vi ville ikke blive overrasket over at se det. Den T7 ville sandsynligvis arbejde med spillekonsoller og andre OS’er, også; password låsning (som er valgfri) er sandsynligvis, hvad der kræver den understøttede OS’er.

Dette produkt blev oprindeligt annonceret på CES i januar, og tilbage omkring dette tidspunkt, Samsung allerede begyndt at sælge en variant af dette kaldet T7 Touch, der havde en fingeraftrykslæser, der kunne bruges til at låse drevet. Denne nye, mere standard mulighed er en lille smule billigere, selv om. De fleste mennesker behøver ikke at touch lock funktion.

De tidligere drev i denne produktlinje er ofte blevet navngivet af købers guider og korrekturlæsere som top picks i denne kategori af eksterne drev. Det er niche, men ydeevne og lille størrelse er der for brugere, der har brug for eller ønsker dem. Samsung siger også, at det har forbedret på de tidligere modeller ved hjælp af “en solid aluminium sag, der er stødsikker fra dråber op til 2 meter,” selvom det lyder temmelig ligner, hvad T5 tilbudt os.

Den 500GB drev koster $ 110, 1TB er $ 200, og det vil koste dig $ 370 for at få 2TB. Det er tilgængeligt i dag, men bestanden har været intermitterende på forskellige online butikker, og nogle af dem, der transporterer det har solgt det til en lidt højere startpris på $ 120.

Notering billede af Samsung

Related Posts

© All Right Reserved