Intel erhverver Rivet, producent af Killer Wireless-AC gaming Wi-Fi gear

Flytningen følger et eksisterende Intel-Rivet-partnerskab på to Wi-Fi-chipsæt.

, Intel erhverver Rivet, producent af Killer Wireless-AC gaming Wi-Fi gear

Forstørre / Denne Killer 1650x er virkelig en rebranded Intel AX200 under kølerhjelmen, men for at være fair, Intel sætte ting ind i AX200 chipset bare for Rivet, som kun bliver aktiveret på Rivet’s version af kortet.

Onsdag annoncerede Intel sin erhvervelse af Rivet Networks-skaberne af Killer AC-brand linje af gamer-orienterede Wi-Fi gear-til en ukendt pris.

Intel S President Chris Walker beskriver købet som “et fantastisk supplement til vores eksisterende Wi-Fi-produkter,” der går på at rose Rivet’s produkter-den bedst kendte af dem er Killer Wireless-AC linje gaming-målrettede Wi-Fi-kort-og erklære sin hensigt om at integrere Killer linje i Intels bredere PC Wi-Fi-portefølje.

Bortset fra branding, den største værdi Intel erhverver med Rivet er langt mere tilbøjelige til at være software end hardware. Når privat teste en Killer Wireless-AC Wi-Fi-kort i en gaming laptop, kortet i den bærbare computer ikke skille sig ud over en standard Intel 7265 Wi-Fi-interface i en Chromebook- men det var uden at bruge Killer’s software stack til specifikt at prioritere min test trafik.

I virkeligheden var Killer 1535 jeg testede en rebranded Qualcomm Atheros QCA6174-i modsætning til Killer Wi-Fi 1550 og AX1650 kort, som er baseret på Intel 9260 og AX200 hhv.

Rivet’s partnerskab med Intel var meget tættere end den med Qualcomm-efter sigende, AX200 faktisk har ekstra hardware indbygget i kortet, bare for Rivet. Når de sælges som Intel AX200, deaktiveres de ekstra hardwarefunktioner. Når de sælges som Killer AX1650, aktiveres og parres de med en anden driver.

De fleste spillere, der bruger Killer Wireless-AC-produkter, kan få to potentielle fordele ud af stakken – for det første, hvis deres router og deres spilsystem begge bruger Killer AC Wi-Fi-grænseflader, genkender routeren Killer-kortet i gaming-pc’en som en førsteprioritet og vil sikre, at trafikken går ind i den “laveste ventetid”-spand, når du former trafik.

For det andet kan Killer-stakken genkende de fleste AAA-spiltrafik automatisk og prioritere den trafik over pc’ens egen grænseflade. Dette gør intet for at afhjælpe overbelastning forårsaget af en anden enhed, der ønsker at bruge netværket, men det gør i det mindste, tillader gamer egen pc til at prioritere spiltrafik over web browsing, e-mail-klienter, og så videre kører på gamer egen pc.

I tidligere modeller som Killer 1535 jeg testede, dette skete helt i software- men den nyere AX1650 aflaster nogle af arbejdet på hardware i selve kortet.

Walker siger, at Rivet’s medarbejdere vil slutte sig til Intels Wireless Solutions Group, hvor de vil fortsætte med at udvikle netværk-optimering software til Intel til licens til kunder og kanal partnere. I et interview med Anandtech, Intel erklærede, at “hver person Intel tilbudt en holdning til at tage dette tilbud,” og at Rivet CEO Mike Cubbage’s nye rolle hos Intel vil være senior director for Connectivity Innovations.

Related Posts

© All Right Reserved. 2020 - 2025