Rapport siger Galaxy Note 20 er “betydeligt større” end Note 10

Presset for 5G vil gøre selv Galaxy Note større i år.

, Rapport siger Galaxy Note 20 er “betydeligt større” end Note 10
Gengivelser af Galaxy Note 20.
, Rapport siger Galaxy Note 20 er “betydeligt større” end Note 10
At kameraet blok, som du ville forvente, opfanger Galaxy S20 Ultra design.
, Rapport siger Galaxy Note 20 er “betydeligt større” end Note 10
Der er ikke noget hovedtelefonstik.

Efter lanceringen af Galaxy S20 tidligt på året, det næste store flagskib for Samsung er Galaxy Note 20, som forventes at lancere i en online-only begivenhed engang i august. For et tidligt kig på telefonen, har vi CAD-baserede gør fra Pigtou og xleaks7.

Designet er præcis, hvad du ville forvente fra Samsung: en enhed, der er meget tæt på Galaxy S20 Ultra, men lidt mere klodset. Xleaks7 advarer designet er ikke helt afsluttet endnu, men den forreste design ikke rigtig ændre på alle, med en all-screen front og et center kamera hul punch i toppen af skærmen. Bagsiden vedtager S20 Ultra’s gigantiske kamera blok design, med flere objektiver.

Galaxy S20 Ultra talte en stor snak med en “100x” kamera zoom, men i virkeligheden havde det kun en 5x optisk zoom kamera. Det tog beskæring, AI opskalering, og en boatload af skamløsmærkning hype at ramme “100x.” Som du sikkert kan forestille dig, dreje en 5x zoomobjektiv i 100x fungerede ikke særlig godt, og hvis du fik nogen steder tæt på max zoom-niveau, det vendte dine billeder i uigenkendelig grød. For Note 20, ordet fra tilsluttet Samsung leaker IceUniverse er, at 100x zoom vil blive øksede fra Note 20. Alle Android producenter vælge fra de samme dele siloer, og de fleste virksomheder med samme zoom kamera setup som Samsung har kun kaldt det en “30x” zoom.

Branchens fanatiske pres for 5G og dens strømslugende komponenter har ført til, at smartphones bliver større og dyrere end nogensinde. I år ser det ud til selv Note linje-standard-bæreren for den gigantiske smartphone-får brug for mere plads, med Pigtou siger de mindre Note 20 “vil være betydeligt større end Note 10 og tættere på Note 10 Plus ‘størrelse.”

Rapporten siger, at skærmen vil være 6,7 inches på den mindre Note 20, et stort spring fra 6,3 inches af Note 10. Det er helt enormt for en mindre model, og det gør du spekulerer på, om Note 20 Plus-skærmen vil knække 7 inches. Rapporten har dimensioner på 161,8 × 75,3 × 8,5 mm for de mindre Note, som, ja, vil dværg Note 10’s 151 × 71,8 × 7,9 mm krop.

Så du har indtil august til at strække disse håndmuskler, shoppe for bukser med større lommer, og komme i form til at begynde at trække rundt Samsungs nyeste monstrum.

Related Posts

© All Right Reserved. 2020 - 2025