Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google

Nok kvalitet, komfort, stil og anvendelighed til at fortjene en $ 180 pris-lige knap.

, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google

Forstørre / OK Google, så prøv igen med Pixel Buds 2.

Den 2017 Pixel Buds var en af Googles værste hardware lancerer i virksomhedens historie. Virkelig, disse ting var en total mareridt. Deres lydkvalitet, feature set, akavet pasform, og kræsne sag kunne have været tålelig som et gratis par knopper inkluderet med en Google-branded telefon- men ikke en standalone $ 160 køb.

Enhver hardwareopdatering havde nok arbejde at gøre for at indhente 2017’s standard for kvalitet og bekvemmelighed, men Google satte sig selv i et dybere hul ved at lancere denne måneds Pixel Buds 2 næsten tre år senere. Heldigt for os, selskabets nye Buds, prissat til $ 180, har vist sig at være rigtige knopper. Som i, venner, homies, den slags jeg ønsker at slæbe rundt med mig på regelmæssig basis.

Google havde brug for nogle gode hardware nyheder lige om nu, og at nyheder kommer i form af Pixel Buds 2: en solid, konkurrencedygtig løsning for hverdagens øretelefoner i år 2020. “Konkurrencedygtig” betyder ikke “perfekt”, men det betyder, at de er værd at overveje næste gang du tænker på at købe øretelefoner.

Forbehold og udstyr

Før vi dykker ind, vil jeg gerne tilbyde min sædvanlige “lyd er svært at gennemgå” forbehold. Ars Technica er ikke en dedikeret audio-review site, dels på grund af feltets meget subjektive karakter, og det går triply for enheder, der glider ind i en øregang; en persons perfekte pasform er en anden persons ytring irritation. Alligevel har jeg gennemgået audio hardware i årevis på Ars Technica med det formål at være så gennemsigtig om mine meninger og testmetoder som muligt, så du kan triangulere, hvordan din lydlige udtalelser kan line op.

Derudover, mens udarbejdelsen af denne anmeldelse, jeg testede andre store moderne Bluetooth øretelefon muligheder, herunder Jabra Elite Active 75tbeats Powerbeats ProJaybird Vista, Sony WF-1000XM3, og Apple Airpods Pro. Alle disse, sammen med Pixel Buds 2, har en opladning bæretaske til fælles, sammen med trådløs Bluetooth-funktionalitet som din eneste tilslutningsmulighed.

Jeg gjorde alle mine test på min personlige smartphone: en Samsung Galaxy S9. Det har en 3.5mm hovedtelefonstik som drevet af en høj kvalitet DAC, hvilket er en stor grund til jeg favoriserer denne telefon. Men mens jeg foretrækker en hjertelig par kablede dåser, når jeg ønsker at tage i hvert stykke af det fonetiske billede, vil jeg indrømme, at praktisk, høj kvalitet Bluetooth øretelefoner har en plads i min almindelige lyd kost.

Cool? Cool. Lad os jamme.

Sag, pasform og begyndelsen af mange Airpod-sammenligninger

, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
Unboxing tid.
, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
Du kunne også være en stilfuld jogger.
, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
Det første, du ser.
, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
Kommer med alt set her. Du skal angive din egen vekselstrømsadapter.
, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
Opladeretuiet.
, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
Det ligner en fremmed frø med munden åben, når afbilledet som så.
, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
På størrelse med en pakke Tic Tacs.

Pixel Buds 2 spilder ikke tiden tid på at invitere en sammenligning med Apples Airpods-linje. Lanceringen model kommer i en tone af hvid, der er næsten en Pantone-perfekt match til Apples. Deres bæretaske er næsten identisk med hensyn til dimensioner: 63 × 47 × 25mm (2,48 × 1,85 × 0,98 inches). Dens sag er et hår større end Apples Airpods Pro sag i hver af disse dimensioner, men den samlede størrelse er muligvis identisk, på grund af Googles nye sag har meget rundere top og bund kanter.

Som et resultat, Google allerede trækker foran konkurrenterne med den bedste øretelefon sag, vi har set hidtil. Dens matte finish er mere smuk som en praktisk, håndholdt sag end Apples blanke, finger-udtværet finish; sidstnævnte ligner en gammel iPod i sammenligning. Googles mærkbart glattere kanter føles bedre til enten vugge i hånden eller til at putte i en lomme. Og hvis du har set videodækningen af Pixel Buds 2 indtil videre, har du set – og hørt– folk, der gentagne gange åbner og lukker sagen af en grund. Mmm. Hvem indstille magneter og udskæring af denne plast mønster vidste, hvad de gjorde, med hensyn til den hastighed, den magnetiske låser, og selv hvordan klik lyde, når dette åbner og lukker. De ledende designere på dette hold fortjener en rejse, før de er pocheret, Google.

Uden for deres tilfælde, pixel buds 2 er, ligesom deres forgængere, designet anderledes end de fleste konkurrenter. Men denne gang er det ikke en forfærdelig ting. (Seriøst, Google, der troede kløende udvides nylon stropper gennem øregangen var en god idé?)

 • Pixel Buds 2’s nærmeste konkurrent inden for funktioner og design: Apple Airpods Pro. Sam Machkovech
 • Sagerne til Pixel Buds 2 og Airpods Pro, som bruges til at genoplade deres respektive øretelefoner, kan genoplades selv via Qi trådløse protokol. Ellers bruger Googles sag USB Type-C, mens Apples bruger Lightning. Sam Machkovech
 • Lignende størrelser, men de rigelige kurver på Googles version føles mindre i lommen. Sam Machkovech
, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google

, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google

Pixel Buds 2’s nærmeste konkurrent inden for funktioner og design: Apple Airpods Pro.

Pixel Buds 2 skifter fra en hård plastikøresnegl til en gummibelagt spids, der er beregnet til at indsætte direkte i øregangen, ligesom airpods Pro gjorde i forhold til sine forgængere. Du får tre størrelsesmuligheder for disse tips. I modsætning til de fleste af sine største konkurrenter, er Google stadig gift med denne idé om en sekundær afstivning punkt for dit øre, så Pixel Buds 2 omfatter også små gummi “vinger.” Personligt er jeg fint med disse, fordi de gør to afgørende ting: de tager en lille procentdel af øreproppen afstivning ud af øregangen (og hver smidge af hjælpe der hjælper), og de hjælper brugerne føler afstivning punkt, der kræves for at få Pixel Buds 2 til deres maksimale lydkvalitet niveau.

Lydkvalitet: Bassen er basen

Ørepropper kan kun gøre så meget i form af punchy bas resonans, og ligesom nogle af de boomier øretelefoner på markedet, Pixel Buds 2 distribuere deres nedture uden for gummi-tip del. Men på deres værste, kan ørepropper krank deres bas for langt, til det punkt, hvor du skal gå ind i en producents officielle app og lege med en equalizer til at fortryde standard BWOMP BWOMP effekt.

Pixel Buds 2 vælger en mærkbar-endnu-subtil spredning af bas gennem øregangen. Du vil ikke rigtig sætte pris på denne effekt, indtil du vride dine øretelefoner sådan, at gummibelagt fin låse på plads. Og Google mister point ved ikke klart at demonstrere dette til brugerne i opsætningen. Den officielle Pixel Buds app nævner denne twist-to-fit funktion og foreslår brugere rock Pixel Buds 2 frem og tilbage, indtil pasformen er lige højre, men der er ingen måde at virkelig bekræfte, at pasformen er bare så med en masse typisk musik. Tag en iørefaldende sang på – hvis bas du ellers ville ignorere – og du vil høre op- og midterne komme igennem på imponerende vis og antage, at du er færdig.

RunTheJewels

Ikke at det betyder noget i maj 2020, men denne Run the Jewels sang har ingen forbandelse ord for sin første 2:20 og er en stor test for bas ydeevne inden for en melodisk lydbillede. Sprød vokal, dominerende mids, og en række bas-tunge instrumenter gør dette til en god en, hvis du er nødt til at lytte til en sang igen og igen, mens du tester hovedtelefoner eller øretelefoner.

Googles officielle app ville i høj grad drage fordel af en bas-tung prøve app til at hjælpe nye brugere med at forstå forskellen en ordentlig pasform gør. Jeg foreslår, at nye brugere sat på en melodisk hip-hop spor med en slags dominerende melodi og high-end ring af slagtøj hele vejen igennem, så mærke punch uanset bas kommer dunkende ind på beat; en melodisk bas linje viser dette bedre end en almindelig ol ‘dunk-dunk-dunk mulighed. (Nogle forslag: “Piku” af Chemical Brothers, eller “Thieves!” af Run the Jewels.)

Igen og igen, jeg holdt kommer tilbage til en fantastisk demo sang til Pixel Buds 2: “BFG Division” fra Doom 2016 videospil soundtrack. Med Googles knopper indsat korrekt, dette spor sætte mig ind i en pumpet op træning raseri. Den instrumentale sang begynder med en thudding svulme af bas under en tap-tap-tap af højfrekvente bip. Så nogle industrielt augmented guitar snarls og ildevarslende synth puder indstille tonen i knusning metal til at komme, og på 1:02 mærket, denne sang version af “the drop” indeholder nogle blinkende edb-noter, før en mur af rock blæser over.

Efter at have bemærket, hvor meget denne sang rystede mig på Pixel Buds 2, gik jeg gennem hver opført øretelefon ovenfor for at se, hvordan hver klarede sig. Jabra Elite Active 75ts var lidt for boomy. Airpods Pro var lidt for anæmiske. Sony WF-1000XM3s kom tættest på, med bedre straight-into-the-canal drivere, der bragte mere high-end klarhed, især i den konstante din af høj-hat under de højeste dele. Men Pixel Buds 2 søm denne sang mest imponerende trick: frekvens-trickery WHOOSH, der gentager sig igen og igen under “omkvædet” riff, hvor en mild drop-out af trommer og en “dunnh-nunna-nuh” af guitar gentagne gange eksplodere i en snare-cymbal-dunk pop. Denne nøjagtige pop konsekvent tjener et brag af mit hoved og en pumpe af min knytnæve.

Killer lyd… under ideelle omstændigheder

Jeg er den slags musik lytteren, der besat over perfekt naglet synesthesia (du kan se mig voks poetisk om dette i min Tetris Effect spil anmeldelse, blandt andre Ars stykker), og dette øjeblik i “BFG Division” ville blive ødelagt af enhver falsk klingende udskæring af frekvenser eller utilstrækkelig lyddrivere. Ud af min liste over testede øretelefoner, kun Pixel Buds 2 konsekvent naglet denne effekt.

Det samme gælder for alle andre genre af musik jeg testede (her, nyde en Spotify afspilningsliste af mine foretrukne test valg). Sonys øretelefoner altid kom ud mildt bedre med hensyn til klar frekvens adskillelse. Apples øretelefoner lød altid “gode nok” – klare, afbalancerede og komfortable med mild, men mærkbar bas. Og Googles øretelefoner altid følt sig som “en højere” mulighed, der leverer kunstneres og optagelse ingeniører ‘oprindelige sonic hensigt for hele en given sang.

Men det er forudsat, at du er i et ideelt miljø, som Pixel Buds 2 kan miste point på på to måder.

, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
Læg mærke til den vinge? Du opnår Googles ideelle pasform til Pixel Buds 2, når du sætter det pænt ind i din øregang.
, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
Et nærmere kig.

Først skal du placere Pixel Buds 2’s små vinger lige højre for at nyde denne afbalancerede bas effekt. I min uge med test, var jeg i stand til at garantere en komfortabel, fast pasform under mildere aktiviteter: arbejder hjemmefra, gå (med en maske på) omkring mit kvarter, og hitching en bil tur (med en maske på og en chauffør i min nuværende “betroede” cirkel). Undtagelsen kom, mens du arbejder ud, som for mig som for sent er en blanding af håndvægte, yoga stillinger, calisthenics, og omhyggelig jogs gennem brede sidegader. (Af den måde, gosh, jeg spekulerer på, hvor godt denne artikel vil alder.)

Jeg er uden tvivl Ars Technicas svedigste medarbejder. (Spørg ikke, hvordan jeg regnede med, at en ud.) Efter kun et par minutters aktivitet, min krop begynder dumping sved, hvilket betyder, blandt andet, jeg er nødt til at strippe ned, så snart jeg begynder at spille high-impact VR spil som Beat Saber. Enhver øretelefon, der bliver ubehageligt under en sved-dumping træning er en aftale breaker. I gode nyheder, Bliver Pixel Buds 2 sætte, mens jeg arbejder ud- og velsagtens mere end min tidligere pick for en sved-venlige øretelefon, Apple Airpods Pro, som er helt afhængige af en enkelt, specielt formet gummibelagt spids per øre. Hverken glider ud af mit øre efter at få lubed op af min gennemblødt reams af sved, men Pixel Buds 2 vinger er en anden “en højere” variabel til at overveje i denne use case.

Men jeg har endnu ikke fundet en øretelefon, der automatisk dræner enhver sved oprustning mellem mit øre hud og mine ørepropper; de alle er nødt til at komme ud for en shake-and-tørre hver 10 minutter i min svedigste rutiner. Og i Pixel Buds 2’s tilfælde, når jeg er svedig, jeg er nødt til gentagne gange at kontrollere vingernes segl for at vende tilbage til ideelle bas ydeevne. De vil stadig lyde godt, men hvis jeg ønsker at garantere en “raaaarrgh,” pumpet op sensation i en sang nær slutningen af min træning, jeg er nødt til at fjerne og tørre hvert øre hvert fjerde minut.

Hvad sagde du, sønnike?

For det andet indeholder Pixel Buds 2 ikke en aktiv støjreduktionsfunktion, så din samlede lytteoplevelse varierer afhængigt af dit miljø. Pixel Buds 2 forsegle ganske godt i øret, på grund af deres vinge-baserede konstruktion, så medium-volumen musik vil lyde fint i lavere volumen miljøer, og høj musik vil gøre stor overalt. Men selv de mildeste støjreducerende øretelefoner overgår Googles mulighed, når du går ned ad en støjende gade eller udholde den allestedsnærværende din af et fly (som jeg var nødt til at simulere ved hjælp af højttalere i mit hjemmekontor).

Jeg har personligt endnu til at teste støjreducerende øretelefoner, der overgår over-ear hovedtelefoner udgivet i samme år, så jeg prioriterer ikke støjreduktion i min egen øretelefon brug. Men øretelefoner bliver bedre til dette trick i mange andre producenters lineups, så jeg vil ikke bebrejde dig for at kalde, at en aftale breaker i form af en $ 180 par øretelefoner i 2020.

Derudover er der ingen måde at aktivere en form for “pass-through audio” for Pixel Buds 2, som de fleste andre moderne øretelefon muligheder omfatter som standard. Hvis jeg bærer Pixel Buds 2, mens picking up en takeout ordre på et kvarter bageri eller restaurant, og jeg ønsker at chatte med degnen i et minut, mens stående udenfor, jeg løber ind i dette spørgsmål omkring halvdelen af tiden: Pixel Buds 2 obskure lige nok uden støj, at jeg befinder mig mishearing den anden person inden for 20 sekunder. Det er ikke ideelt til en kort, høflig udveksling. Som et resultat, enten jeg fjerne Googles ørepropper direkte eller vride dem i mit øre, så vingerne er løsnet. Sidstnævnte er ganske ubehageligt efter kun et par sekunder, så jeg typisk befinder mig popping en øretelefon ud-ikke ideel til små, dyre øretelefoner.

Mens jeg er på emnet: Pixel Buds 2 omfatter en “adaptive lyd” mulighed, som Google beskriver som “subtilt og automatisk optimere [ing] volumen baseret på støjniveauet i dit miljø.” Diskret min tuchus. Hvis jeg går ned ad gaden og en enkelt højt lastbil zoomer forbi med denne funktion aktiveret, Pixel Buds 2 vente et helt sekund til at reagere ved cranking min volumen, som om jeg havde trykket på “volume-up” knappen to gange. Det er disharmonisk, det kommer altid for sent, og så tager det for lang tid at falde ned igen. Jeg vil vente på Google til at justere denne funktion, før jeg selv tænker på at aktivere den igen.

Komfort, batteri og mikrofoner

, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
En Pixel Bud 2 indgivet ind i mit øre. Jeg kan godt lide Mentos-lignende design: Det ser cool, det er nemt at aktivere med touch kontrol, og det stikker ikke for langt (hvilket betyder noget, hvis du vil, siger, trække en hættetrøje ud uden at løsne dem).
, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
Et nærmere kig.
, Pixel Buds 2 anmeldelse: Disse øretelefoner er “meget bedre end OK,” Google
Apple Airpod Pro sammenligning.

Med hensyn til langsigtet komfort, begyndte jeg mine tests usikker på, om Pixel Buds 2 var ideel til mine præferencer. Men efter to hele dages test, den milde ubehag jeg følte fra deres specifikke pasform falmede væk. Jeg skriver denne ni dage i min test, og jeg har nået et punkt, hvor jeg kan lade dem i for deres nominelle fem timers batterilevetid og føler stort set det samme som jeg gør med alle andre komfortable øretelefoner jeg ejer (især Koss ‘linje, som stadig er min guld standard for komfort og pasform). Ligegyldigt hvordan de er konstrueret, knopper er fremmedlegemer i dine ører og er rart at fjerne med få timers mellemrum, men Pixel Buds 2 er ellers ikke undertrykkende, kløende, eller smertefulde. Og nej, de føler aldrig, at de er ved at falde ud.

Forholdsvis, Airpods Pro rang mildt højere med hensyn til komfort, især da de ikke kræver nogen vridning at komme ind i deres “ideelle” fit tilstand, mens jeg brændte gennem fem ud af de syv medfølgende øre-tip stykker, der kommer med Sony WF-1000XM3 på jagt efter en behagelig pasform. Selv når jeg fandt deres bedste blanding af lydkvalitet og stram pasform, fandt jeg mig selv at bemærke og ikke lide deres tæthed inden for få sekunder af hver brug-en fornemmelse, jeg har aldrig rigtig vænnet sig til.

Ligesom de fleste andre moderne øretelefoner, Pixel Buds 2 afløb batteri, når de er udeladt af deres opladning sag, og det er en god motivator til regelmæssigt at sætte dem ind i deres tilfredsstillende clicky, æg-lignende hjem. De kører ved lavere effekt, mens ud af dine ører og ikke afspille lyd, og de har en handy “ikke afspille lyd, når de ikke er i mine ører” funktion, aktiveret af en ny sensor. Denne standbytid er kun omkring 12 timer (som bliver relevant i en smule), sammenlignet med omkring fem timers aktiv musik- eller podcast-lyttetid. Googles øretelefoner pop ind og ud af deres sag let nok, takket være en fast-endnu-løs magnetiske system, og deres hurtige-charge løfte er ingen joke: 10 minutter i deres lille æg vil faktisk oplade til omkring 100 minutters lyttetid.

Finde ud af præcis, hvor god dine foretrukne Bluetooth øretelefoner ‘mikrofoner vil lyde i lyd-og videoopkald kan være en vanskelig opgave, på grund af mange Android optagelse apps stole på en telefonindbyggede mikrofon array. Ved at bruge en freeware Bluetooth-specifik app, bekræftede jeg, hvad jeg mistænkte: Pixel Buds 2 ikke magisk forbedre optagelse kvalitet, i stedet svævende hals og hals med konkurrencen. Resultaterne syntes en smidgen foran Airpods Pro, men ikke nok til, hvor jeg vil anbefale den ene frem for den anden i denne metriske. I sidste ende, hvis du ønsker at lyde godt, mens du ringer til nogen på din smartphone, ingen af de øretelefoner jeg testede holde et lys til en dedikeret mikrofon, der svæver tæt på munden. (Du ved, ligesom dem, du finder på 3,5 mm-kompatible headsets.)

Berøringsfølsomme pærer, inkluderet app

Den sidste ting at gennemgå er Pixel Buds 2’s touch-kontrol system, som var let det bedste aspekt af Googles første Buds, og dens tilbagevenden er velkommen. Berøringsknapperne er blevet bedre i løbet af sidste gang, men de er stadig ikke perfekte.

Mange øretelefoner beder brugerne om at klikke sig ind i en fast knap, som normalt blokerer deres plastkroppe længere ind i øregangen. Dette er absolut en aftale breaker for mig-virkelig, grunden til at du aldrig vil se mig købe trykknap modeller fra Jabra, Jaybird, og Beats. Pixel Buds 2, omvendt, bede dig om at trykke, knalde eller holde en finger på deres berøringsfølsomme pærer. Disse pærer, som svæver i øregangen, er næsten identiske i størrelse til de sidste: ved en fingervenlig diameter på 19,77 tommer.

FREAK AFBRYDER

I løbet af mine første ni dages test, løb jeg ind i to delvise eller samlede afbrydelser. Den første skete, mens jeg var jogging uden Pixel Buds 2’s tilfælde, på hvilket tidspunkt tilslutningsmuligheder gentagne gange slukket og tænde og slukke og slukke. Returnere dem til deres sag fast dette.

Anden gang, jeg tog Buds ud af deres sag, mens musikken blev spillet fra min telefonhøjttalere. Kun én Pixel Bud 2 ville tænde, og det fortsatte, indtil jeg unpaired hele headsettet, power-cyklede telefonen, og parret dem igen. Vi fandt ikke rapporter om nogen af disse problemer på andre steder, og vores anmeldelse par ellers gjorde en bang-up job at synkronisere med min telefon, uanset hvor mange forskellige earbud par jeg skiftede mellem.

Fingergenkendelse er helt forbedret siden sidste gang, og det samme gælder øretelefonernes evne til at skelne mellem haner og swipes. Hvis du sidder stille og har brug for at spille/pause (tryk på), skal du springe frem (trykke to gange), spole tilbage (tryk tre gange), justere lydstyrken (stryg fremad for meget, tilbage for mindre) eller få Google Assistent frem (hold fingeren, indtil du hører en tone, og tal derefter på en kommando eller slip for at høre meddelelser), alt dette fungerer, som du ville forvente.

Jeg kan ikke sige det samme for at prøve disse manøvrer, når du går rask eller jogging, på den anden side. Pærernes diameter er lige lille nok til at gøre præcis tappeplacering lidt vanskelig, når de bliver bevægelige mål. Værre, enhver drømme om at få adgang til Google Assistant med svedige ører og fingre er en helt tabt sag; den nødvendige tryk-og-hold er et mareridt med sved på billedet.

En løsning på dette problem kan være tilpasning af tryk – især da Pixel Buds 2-funktioner har berøringsknapper på begge ører denne gang sammenlignet med et enkelt øre i den oprindelige model. Men fra pressetid har Google valgt at duplikere de samme kommandoer for begge ører og nægte enhver diskret tilpasningskontrol. Jeg sætter pris på Google gør sin touch kontrol identiske på tværs af begge ører som standard; finde ud af Sonys spredning af kontrol på tværs af både WF-1000XM3s var en smerte i røven som en ny bruger. Men nægte yderligere muligheder for at kræsne brugere er latterligt, især for øretelefoner, der kommer med deres egen dedikerede app.

Virkelig, Pixel Buds app er en snoozer. Dens bedste skifte som for tryk tid er en “find enhed” skifte, hvilket gør hver Pixel Bud 2 ring, hvis du har tabt eller tabt enten. (I det mindste, så længe du ikke har overskredet deres førnævnte 12-timers standby tid.) Ellers styrer appen buds adapterede lyd (husk: den stinker, slukker den), lader dig deaktivere det praktiske in-ear-registreringssystem (husk: det er fantastisk, lad den være tændt), bekræfter hver øretelefons batteriniveau og forklarer, hvordan berøringspanelet fungerer, hvis du har glemt det. Du finder ikke en equalizer eller andre tilpasningsmuligheder her.

Vågn op om morgenen feelin ‘som Pixel Diddy

Personligt styrer jeg uden om equalizer muligheder på enhver lydenhed. Jeg er en af de mærkelige sticklers for at lytte til musik den måde kunstnere og producenter leveret det, selv om det kommer på bekostning af klingende “flad” i forhold til, hvad du kan få ud af en equalizer. Jeg vil altid fejle på siden af ponying op for bedre lyd hardware til at forbedre alt, hvad jeg lytter til over hele linjen, i modsætning til en equalizer jeg nødt til at rode med som jeg hop fra genre til genre.

I modsætning til den oprindelige Pixel Buds, som beskæftiger sig med automatisk frekvens-tweaking tomfoolery, Pixel Buds 2 enten ikke har brug for sådan en dårlig klingende gimmick eller gøre det så mesterligt, at jeg aldrig har bemærket. Uanset hvad, min massive musik-test bibliotek, som spænder fra felter af statisk støj og omgivende warbling til fint finger-plukket guitar samt fra kritikerroste 60’erne hard-bop jazz til den dummeste part syltetøj nogensinde skrevet af Kesha, altid sammenlignet positivt på Pixel Buds 2 til min favorit bogreol højttalere og foretrukne kablede hovedtelefoner.

Som et resultat, hver gang jeg blik på min øretelefon hylde, dækket i syv muligheder, jeg holder instinktivt nå til Pixel Buds 2, før du tager min musik eller podcasts på farten. Når det er sagt, jeg er den slags bruger, der er villig til at kæmpe med Pixel Buds 2’s klare mangler i forhold til konkurrenterne: en total mangel på støjreduktion og pass-through lyd muligheder, og behovet for ofte at kontrollere ørepropper ‘fit for at sikre optimal lydkvalitet. Hvis en af dem ville irritere dig i high-end øretelefoner, apple Airpods Pro vil gøre dig gladere. For mig, når jeg er forbi $ 100 mærke for lyd gear, lydkvalitet er altafgørende, så længe resten af pakken er kvalitet nok. Af denne grund, jeg sluge Pixel Buds 2’s største problemer og stikning med dem som min Bluetooth audio mulighed for en overskuelig fremtid.

Den gode:

 • Musikalsk reproduktion. Højere frekvenser er den mindste smule formindsket, men den samlede effekt er bedst i klassen.
 • Du vil elske toting denne komfortable, smuk, tilfredsstillende clicky opladning sag i lommen.
 • Tæt siddende, behagelig pasform, når jeg vænnede mig til gummivingespidserne – og de bliver siddende, selv når de er gennemblødtaf sved.
 • Fem timers musikalsk afspilning pr. genopladning er nok for mig, og den hurtige genopladesag fungerer som annonceret.
 • De eneste gode ting fra de første Pixel Buds, de berøringsfølsomme pærer, vender tilbage på en forbedret måde.

Den dårlige:

 • Ingen støjdæmpning.
 • Ingen pass-through lyd mulighed.
 • Hvis tanken om fussing med gummi vinger for optimal lyd under svedig træning lyder irriterende, kan disse ikke være for dig.
 • Fem timers musikalsk afspilning pr. genopladning er måske ikke nok for dig.
 • Touch-følsomme pærer er mere kræsne under svedig træning, end jeg havde håbet.

Den grimme:

 • Hvorfor kan vi ikke tilpasse aflytnings- og strygebevægelserne, Google? Hvilket år er det?

Dom:Googles seneste stab på store øretelefoner til et bredt publikum er en overraskende succes. Hvis du har brug for Android øretelefoner og ønsker at bruge store, overveje disse stærkt (men ikke universelt) anbefales.

Related Posts

© All Right Reserved. 2020 - 2025